- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
PKo tam olarak ne oluyo canımÇok umutlanmak istemiyorum çok hayal kırıklığı yaşadım .. Ama içimde ki bu hisse de engel olamıyorum
Polikistik overPKo tam olarak ne oluyo canım
15 dk sonraÇok net belli çizgi kaç dk üstüne çıktı
Kan tahlili yaptır bence canım yada testi yenile15 dk sonra
yarın kan tahlili yaptıracam bakalım hayırlısı olsun inşallah hamişimdir amaKan tahlili yaptır bence canım yada testi yenile
İnşallah canım benim rabbim gönlüne göre versin!yarın kan tahlili yaptıracam bakalım hayırlısı olsun inşallah hamişimdir ama
Tebrikler hamilesin ve büyük ihtimalle kizin olur :)
ay inşallahTebrikler hamilesin ve büyük ihtimalle kizin olur :)
Cnm yanlis okumussun ben bunu diger arkadasa söyledim.. Hapla ilgili pek tecrübem olmadi ama adet düzensizlesiyor vs diye okumustum ama testi tekrarla insallah gebesindirYaaa kalbime iner şimdi heycanlandim olabilir mi ki bilemiyorum çok erken gibi geldi bana hap dan sonra
Pardon canm yanlış olmuş ilk defa yazdım :) umarım bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorumCnm yanlis okumussun ben bunu diger arkadasa söyledim.. Hapla ilgili pek tecrübem olmadi ama adet düzensizlesiyor vs diye okumustum ama testi tekrarla insallah gebesindir
Ya ne sabırlıpgm vallahi 1 2gün daha beklemek ...Bende valla 4gün vardı yaptım çıkmıştı ben çok sabırsızımdgpPardon canm yanlış olmuş ilk defa yazdım :) umarım bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorum
Bu arada burda benim bir arkadaş vardı oda 8aylık evli idi ve hap ile korunuyordt aynı senin gibi bir aydır bıraktım demişti ve hamile kaldı 1yaşına girmek üzere olan bir bebeği var şimdi maşallah. Benimde öyle..adet geçti mi?Pardon canm yanlış olmuş ilk defa yazdım :) umarım bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorum
Valla hiç sabırlı değilim aslında ama bi yaptım adetten 2 gün önce çıkmadı suan da 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım. Ya çıkmazsa diye işimi garantiye alayım diye bekleyeyim diyorumBu arada burda benim bir arkadaş vardı oda 8aylık evli idi ve hap ile korunuyordt aynı senin gibi bir aydır bıraktım demişti ve hamile kaldı 1yaşına girmek üzere olan bir bebeği var şimdi maşallah. Benimde öyle..adet geçti mi?
Geç döllenme olmuştur ama eğer geçti ise çıkar bence yap bana da haber et çok merak ederimValla hiç sabırlı değilim aslında ama bi yaptım adetten 2 gün önce çıkmadı suan da 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım. Ya çıkmazsa diye işimi garantiye alayım diye bekleyeyim diyorum
Kafam çok karıştı ilk defa olunca :) tamam yapınca yazarımGeç döllenme olmuştur ama eğer geçti ise çıkar bence yap bana da haber et çok merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?