Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olacaktı yardimci olursaniz sevinirim. 6 gündür sol kasığım da bi ağrı var ilk defa böyle oldu bazen belime bazen bacagima vuruyor özellikle yürürken. ve cok fazla akıntım oluyor.Adetimden 2 gün once test yaptım bişey çıkmadı. Dün adet olmam gerekiyordu gelmedi daha. 8 aydır hap la korunuyordum yeni bıraktım 1 ay oldu. hemen hamilelik olabilir mi sizce.

Yaaa kalbime iner şimdi heycanlandim olabilir mi ki bilemiyorum çok erken gibi geldi bana hap dan sonra
Cnm yanlis okumussun ben bunu diger arkadasa söyledim.. Hapla ilgili pek tecrübem olmadi ama adet düzensizlesiyor vs diye okumustum ama testi tekrarla insallah gebesindir

Pardon canm yanlış olmuş ilk defa yazdım :) umarım bakalım 1 2 gün daha bekleyeyim diyorum
Bu arada burda benim bir arkadaş vardı oda 8aylık evli idi ve hap ile korunuyordt aynı senin gibi bir aydır bıraktım demişti ve hamile kaldı 1yaşına girmek üzere olan bir bebeği var şimdi maşallah. Benimde öyle..adet geçti mi?

Valla hiç sabırlı değilim aslında ama bi yaptım adetten 2 gün önce çıkmadı suan da 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım. Ya çıkmazsa diye işimi garantiye alayım diye bekleyeyim diyorum

Valla hiç sabırlı değilim aslında ama bi yaptım adetten 2 gün önce çıkmadı suan da 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım. Ya çıkmazsa diye işimi garantiye alayım diye bekleyeyim diyorum
Geç döllenme olmuştur ama eğer geçti ise çıkar bence yap bana da haber et çok merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…