- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
Ne zaman yaparsın?Kafam çok karıştı ilk defa olunca :) tamam yapınca yazarım
Ya aslında çok kararsizim bi yanın var bi yanim yok diyo ama kendi tutmazsam yarın sabah yaparım. Sabah yapılanlar daha iyi oluyomus diye okumustumNe zaman yaparsın?
Evet öyle oluyor yap bana da haber ver olur mu Allâh gönlüne göre versin canım benim de 1yaşında bir kızım var ona bir kardeş yapmayı düşünüyorum bir yandan da kararsızımYa aslında çok kararsizim bi yanın var bi yanim yok diyo ama kendi tutmazsam yarın sabah yaparım. Sabah yapılanlar daha iyi oluyomus diye okumustum
Amin.Dayanamadım yaptım eşime süpriz yapayım dedim dışarı cikmisken ama çıkmadı hayırlısı artık bekliycem. Allah bağışlasin canm 1 yaş çok küçükmus sanki karar senin tabi ama çok zorlanirsin sankiEvet öyle oluyor yap bana da haber ver olur mu Allâh gönlüne göre versin canım benim de 1yaşında bir kızım var ona bir kardeş yapmayı düşünüyorum bir yandan da kararsızım
Amin.Dayanamadım yaptım eşime süpriz yapayım dedim dışarı cikmisken ama çıkmadı hayırlısı artık bekliycem. Allah bağışlasin canm 1 yaş çok küçükmus sanki karar senin tabi ama çok zorlanirsin sanki
Yok çıkmadı. Ama bnm kasık ağrım hafif hafif devam valla. Doktora ilk hap için gittiğim de geç yumurtluyosun demişti onunla alakali olabilirmi acabaÇıkmadı mı canım
Yok çıkmadı. Ama bnm kasık ağrım hafif hafif devam valla. Doktora ilk hap için gittiğim de geç yumurtluyosun demişti onunla alakali olabilirmi acaba
Bilmem belki de geç döllenmeYok çıkmadı. Ama bnm kasık ağrım hafif hafif devam valla. Doktora ilk hap için gittiğim de geç yumurtluyosun demişti onunla alakali olabilirmi acaba
Hayirlisi artik O nasıl oluyo pek anlamıyorumBilmem belki de geç döllenme
Yani geç döl yumurtaya geç geliyor ilişkiden yavaş ilerleme diye sanıyorum..Sen nerdenpgm bu aradaHayirlisi artik O nasıl oluyo pek anlamıyorum
Catlatma ignesimi cnm? Yani lekelenmeyse sadece test yapMrb arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olur musunuz
3 hafta önce çatlatma ilacı kullandım Bikaç gün önce kahverengi , hafif pembe leke şeklinde kanamam oldu göğüslerim de şişlik var ve bugün sol göğsümden çok az bi şekilde sıvı geldi kasıklarımda inanılmaz kasılmalar var sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Nasıl renk değişimi biraz anlatsana canım ya bende yarın test yapıcam ama benim bugün vajinam ağrıdı hem gündüz hemde akşam üzeri bayağı bi zonkladı ama kısa sürdü buda bi belirti mi acabaMerhaba kızlar hamilelik belirtisi kişiden kisiye değişiyor. Hatta gebelikten gebeliğe bile fark gösteriyor benim ikinci gebeligim şimdi ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı 7ay sonra yeniden hamile kaldım :) ve pek bı belirti olmadı sadece canım çok tatlı çekmişti bigun tam yedim bı tiksinme geldi :) yiyemedim.gogusler büyüdü ama sadece dokununca aciyodu ve vajinada renk değişimi Oldu kızlar
Nasıl renk değişimi biraz anlatsana canım ya bende yarın test yapıcam ama benim bugün vajinam ağrıdı hem gündüz hemde akşam üzeri bayağı bi zonkladı ama kısa sürdü buda bi belirti mi acabaMerhaba kızlar hamilelik belirtisi kişiden kisiye değişiyor. Hatta gebelikten gebeliğe bile fark gösteriyor benim ikinci gebeligim şimdi ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı 7ay sonra yeniden hamile kaldım :) ve pek bı belirti olmadı sadece canım çok tatlı çekmişti bigun tam yedim bı tiksinme geldi :) yiyemedim.gogusler büyüdü ama sadece dokununca aciyodu ve vajinada renk değişimi Oldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?