Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ya aslında çok kararsizim bi yanın var bi yanim yok diyo ama kendi tutmazsam yarın sabah yaparım. Sabah yapılanlar daha iyi oluyomus diye okumustum
Evet öyle oluyor yap bana da haber ver olur mu Allâh gönlüne göre versin canım benim de 1yaşında bir kızım var ona bir kardeş yapmayı düşünüyorum bir yandan da kararsızım

Evet öyle oluyor yap bana da haber ver olur mu Allâh gönlüne göre versin canım benim de 1yaşında bir kızım var ona bir kardeş yapmayı düşünüyorum bir yandan da kararsızım
Amin.Dayanamadım yaptım eşime süpriz yapayım dedim dışarı cikmisken ama çıkmadı hayırlısı artık bekliycem. Allah bağışlasin canm 1 yaş çok küçükmus sanki karar senin tabi ama çok zorlanirsin sanki

Yok çıkmadı. Ama bnm kasık ağrım hafif hafif devam valla. Doktora ilk hap için gittiğim de geç yumurtluyosun demişti onunla alakali olabilirmi acaba
Yok çıkmadı. Ama bnm kasık ağrım hafif hafif devam valla. Doktora ilk hap için gittiğim de geç yumurtluyosun demişti onunla alakali olabilirmi acaba
Bilmem belki de geç döllenme

Merhaba kızlar hamilelik belirtisi kişiden kisiye değişiyor. Hatta gebelikten gebeliğe bile fark gösteriyor benim ikinci gebeligim şimdi ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı 7ay sonra yeniden hamile kaldım :) ve pek bı belirti olmadı sadece canım çok tatlı çekmişti bigun tam yedim bı tiksinme geldi :) yiyemedim.gogusler büyüdü ama sadece dokununca aciyodu ve vajinada renk değişimi Oldu kızlar

Mrb arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olur musunuz
3 hafta önce çatlatma ilacı kullandım Bikaç gün önce kahverengi , hafif pembe leke şeklinde kanamam oldu göğüslerim de şişlik var ve bugün sol göğsümden çok az bi şekilde sıvı geldi kasıklarımda inanılmaz kasılmalar var sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

Catlatma ignesimi cnm? Yani lekelenmeyse sadece test yap

Nasıl renk değişimi biraz anlatsana canım ya bende yarın test yapıcam ama benim bugün vajinam ağrıdı hem gündüz hemde akşam üzeri bayağı bi zonkladı ama kısa sürdü buda bi belirti mi acaba

Nasıl renk değişimi biraz anlatsana canım ya bende yarın test yapıcam ama benim bugün vajinam ağrıdı hem gündüz hemde akşam üzeri bayağı bi zonkladı ama kısa sürdü buda bi belirti mi acaba

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, bu gün ilişkimin 11. Günü kan testi yaptırdım <2.00 acaba erken mi değer yükselir mi ?

1. Adetime 4gun var 4aydir bebis istiyoruz bu ay diger aylardan biraz farkli iki gunde bir iliskiye girdim 11 kez yumurtlama donemi aksatmadim .son iki uc gundur yapmiyoruz cunku esim test verecek yarin .bu ay cok idrara cikiyorum goguslerim de belirti yok.bas agrim var sabahlari ozellikle ve bugun midem bulandi ben seker hapi kullaniyorum bikac aydir ve beni cok tok tutardi bu ay surekli aklima yemek geliyo ruyamda karpuz kiyma vs seyler goruyorum bugunde canim patates kixartmasi cekti yaptim ikinci catalda hopp dogru banyoya midem.bulandi biraz tuzluydu ama benim.midem saglamdir en son yillar once bulanmisti dusunun umutlanmak istemiyorum cunku uzuluyorum ama merakta ediyorum sizce ? Ayrica birkac gun once sancidan olecektim gaz sancisi gibi kramp gibi biseyleroldu

Mrb arkadaşlar en son 3 hafta önce kahverengi leke şeklinde kısa süren bi adet dönemim oldu bunun yanısıra göğüslerim de farkedilir derecede şişlik var ,kasıklarım da inanılmaz kasılmalar var, sık idrara çıkma ve aşırı derecede bağırsak gazım var çok ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramayım diye ama bunlar belirti olabilir mi sizce ? Lütfen yardımcı olun !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…