Canım beta 5 ve üzeri çıkarsa yükselme varsa gebelik belirtisi olarak kabul ediliyor.Kimi insanda üzerine görme denen olay yaşanabilir.Hamilelik le regl ağrısı arasında neredeyse hiçbir fark yok.Bazen yerleşme kanaması dediğimiz kanamalar yaşanabiliyor ve bu kanamalar kişiden kişiye değişkenlik gösterir.Kimisi 2 gün regl oluyor gibi yaşar kimisinden ara ara gelir.Kesin sonuç için bir kaç gün sonra kanaman kesilirse beta ya baktır ve ozamana kadar ağır işler yapmaktan kaçın.İnşallaj hamilesindir
Evde test yap canım öncearkadaşlar ben adet düzensizliği olan biriyim 57 gün oldu bugün 3 gündür göbek deliği altında sol kasıgımda gaz sancısı gibi agrı var göğüs kenarında meme uçlarında acı var yardım edin testmi yapayım evdee kanmı vereyim nezaman ne yapmalıyım ve cocuğum olmuyor tedavi falan gördüm gecen sene
Test yap çıkar varsaMerhaba kızlar benim adetime 2 gün var ara ara kasiklarima batma oluyor tüm ay boyunca ayaklarım hep üşüyorduu ama 2 gündür vucümda ateşlenme oluyor anlamadığım duygular içindeyim bu arada benim adetim hep normal tarihinden 3 gün önce olurdu adet olucakmisim gibi bacak ağrısı vardı bugün azaldı ama adet olmadım bide 3 gün önce acayip derecede akintim oldu sizce kızlar
Sonuç ne canmKorkuyorum negatif çıkar diye adet günümü bekliyim eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığı olur
Benim arkadaşim hamile.kalmiş 5.aya kadar adet gordugu için hamile oldugunu bilmiyordu 5 ci ayinda ogrendi yani boyle durumlar var annem de bana hamileyken adet gormusMerhaba arkadaşlar, açıkçası bütün yorumları tek tek oturup okuyamadım ama internette de araştırdığım kadarıyla gebe olduğu halde birkaç ay hala regl olanlar varmış. Bunun doğruluğu nedir, böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa merak ettiğim normal regl gibi 5-7 gün mü sürüyor ve rengi vs herşeyiyle normal regl ile aynı mı? Bahsettiğim üstüne görme değil, onun ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyorum. Birebir regl ile aynı mı yaşadığınız?
Merhaba. Bunlar bana sehir efsanesi gibi geliyor. 5. ay biraz abarti degil mi? O aylarda karin buyur.Belirti olur heralde.Hamilelik yasamadim ama 5. aya kadar hamile oldugunu anlamamak bilincsizlik bence.Insan vucudunu,kendini tanimaz mi?Doktora gitmemis mi hic?Benim arkadaşim hamile.kalmiş 5.aya kadar adet gordugu için hamile oldugunu bilmiyordu 5 ci ayinda ogrendi yani boyle durumlar var annem de bana hamileyken adet gormus
Teşekkür ederim. Test yaptım negatif çıktı ama ilk hamileliğimdeki her şeyi yaşıyorum resmen. Tek farkı regl oluyorum. O yüzden kafam karıştı.Benim arkadaşim hamile.kalmiş 5.aya kadar adet gordugu için hamile oldugunu bilmiyordu 5 ci ayinda ogrendi yani boyle durumlar var annem de bana hamileyken adet gormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?