Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benim de bat tarihim 20 kasim. tarihimiz yakin. biz de gecen ay basladik denemelere. olmadi. bu ay bekliyoruz.hamilelik belirtileri ile adet belirtileri cok benziyor. ben yorum.yapamiycam.bu konuda hayir ile sonuclansin insallah.

benim de bat tarihim 20 kasim. tarihimiz yakin. biz de gecen ay basladik denemelere. olmadi. bu ay bekliyoruz.hamilelik belirtileri ile adet belirtileri cok benziyor. ben yorum.yapamiycam.bu konuda hayir ile sonuclansin insallah.
Amin insaAllah cümlemizin ‍

bu arada benim bata 10 gun var ve kahverengi lekelenmem devam ediyor.miktari biraz daha cogaldi. kizlar neden olabilir ya biraz tedirginim. pembe kahverengi karisik sabahtan beri devam.ediyor.ve hafif agrilarim var.

canim sen yakin zamanlarda lekelenme yasadin mi? tarihlerimiz yakinya..sabahtan beri pembe kahverengi lekelenme var.

canim sen yakin zamanlarda lekelenme yasadin mi? tarihlerimiz yakinya..sabahtan beri pembe kahverengi lekelenme var.
Yok canim. Sadece akintim var o da sari beyaz sekilde. Kasik agrisi var bir de. Normalde adetten 2 gun once kasik agrim olurdu daha 10 gun var. O yuzden hamilelige yordum belirtileri. Cunku düşükten sonra belirtiler bir anda kesilmisti. Simdi tekrar basa döndü gibi. Umarim bu sefer tutunur

Aaa bugun oyle yogun bir gundu ki benim icin simdi hatirladim. Gun icinde lavaboya gittigimde uzunca ince cizgi seklinde acik kahve seklinde leke vardi. Gunluk ped kullanirim hep ondan hatirladim. Yerlesme isareti olabilir mi acaba

Aaa bugun oyle yogun bir gundu ki benim icin simdi hatirladim. Gun icinde lavaboya gittigimde uzunca ince cizgi seklinde acik kahve seklinde leke vardi. Gunluk ped kullanirim hep ondan hatirladim. Yerlesme isareti olabilir mi acaba
ya insallah oyledir. benim sabah azdi..simdi artti..rengi koyu.gecen adet donemimde boyle bir sey yasamamistim.biraz umutlandim canim. ikimizde guzel haberi aliriz insallah.

Hosgeldin canim. Kendiliginden mi düştü yoksa kürtaj yoluyla mı düştü. Eger kürtaj yoluyla ıse doktorun dedigini yapmalisin çünkü rahim yumurtalik yoĺu zedeleniyor sagligin icin yani. Ama kendiliginden düştü ise korkma calismanda ve eger hamile isen hamileliginde bir sorun teşkil etmez. Ki düşüğün arkası cabuk gelir derler yani cabuk hamile kalirsin anlaminda. Hakkinda hayirlisi..

Merhaba bayanlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Beni bi konuda aydınlatırsanız çok memnun olucam ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim hastanede yattım iğneyle bebeğim kaybettirildi ve en az 6 ay hamile kalmamam söylendi ve benim 6 ay bu ay bitti ve eşimle korunmayı biraktık Ekim’in 23 ünde adet oldum ve 6 gün sürdü bitti garip olan şu ki 7 8 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı yeşil damar belirginleşti kahverengi olan kısım koyulaştı ve sivilce gibi bezeler çıktı yüzümde sivilceler çıktı çoğu yerinde normalde adete yakın çıkar sonra özellikle sağ bacağımda sinek ısırığı gibi kasıntılar çıktı sol bacağımda ve kolumda çıktı acayip kasıntısı vardı özellikle sabahları çok midem bulanıyo kahvaltı yapmadan da geçmiyo ani kalkışlarda basım dönüyo ve daha adetime 11 gün var yani bu neden olabilir ben belirtiler başlamadan böyle psikolojik bi hissiyata girmemiştim adetim yaklaşmış olsaydı belki girerdim ama bilemiyorumbilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendirin

Kendiliginden düştü. Daha cok kucuktu zaten 3-4 haftalık falan. Amin insaAllah heyecanla bekliyoruz 19 unu

Bat 12 kasim birseyler varmi

Eklentiler

• 1541839152816-1572713311.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 120
Merhabalar. Benim dunden beri kanamam vardi. Bugun biraz daha artinca muayene olmaya gittim. Adetimin uzerinden 20 gun gectigi icin doktorum adet kanamasi olabilir dedi.20 gun sonunda adet olmak normaldir dedi. kist falan cikmadi cok sukur. yumurtaliklarim da normal.3 ay daha bekleyelim dedi.bu 2. denememdi.yine de Beta testi istemis.sonucu pazartesi cikacak.birkac hormon testi istemis bir de yaninda.umarim sonuclarim iyi cikar.hep guzel haberler paylasmamiz dilegiyle.

İnşallah canım güzel haberler verirsin herşey dilediğin gibi olsun :) herkesin Allah gönlüne göre versin her isteyene nasip etsin inşallah hepimizee :):)

Benim anlamadigim ve sormak istedigim ayin birinde ovulasyon akintim başladi.nasil ayin 9 unda adet oldum? bir gariplik yok mu?

Benim anlamadigim ve sormak istedigim ayin birinde ovulasyon akintim başladi.nasil ayin 9 unda adet oldum? bir gariplik yok mu?
Canım umutlandırmak istemem ama seninki yerleşme kanaması gibi duruyor verdiğin tarihlere bakılırsa, inşallah hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…