ne demek oluyor yani cok fazla bilgim yok canim dusuk mu cikmis degerinŞimdi çıktı sonuç beta 1 çıkmış
Gebelik yok demek negatifne demek oluyor yani cok fazla bilgim yok canim dusuk mu cikmis degerin
Gebelik yok demek negati
Aynısı vardı bendedecanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Doktor gebelik yok dedi çok fazla kasik ağrım var diye yaptırdım ama yokmusne demek oluyor yani cok fazla bilgim yok canim dusuk mu cikmis degerin
Kızlar benimde göğüslerimde aşırı derecede ağrı ve şişlik var bide benim beyaz akıntım var şeffaf değil beyaz süt gibi enfeksiyonum da yok ve benim adetime 6 gün var acaba hamile miyim geçen ay böyle oldu göğüslerlerimde şişlik ağrı idrar tutamama akıntı oldu kimyasal gebelik yaşamışım bu ayda çocuk bekliyoruz bende durumlr böyle acaba hamile miyimAynısı vardı bendede
Soğan suyunun faydası yok hiç klomen hap veya gynapol toz kullan faydası olur inşallahYaa ben debu ay sığan suyu yapmıştı. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadim btcg 0,0 çıktı ya
Enfeksiyon olabilir canım idrar yolu enfeksiyonu ve rahim enfeksiyonu o da kasık ağrısı yapıyorDoktor gebelik yok dedi çok fazla kasik ağrım var diye yaptırdım ama yokmus
Bakalım birkaç ay böyle deneyeceğim olmazsa klomen alırım yineSoğan suyunun faydası yok hiç klomen hap veya gynapol toz kullan faydası olur inşallah
Canım hiç soğan suyu kullanm boşu boşuna kullanacan kuru incir suyu kullan ondan daha iyiBakalım birkaç ay böyle deneyeceğim olmazsa klomen alırım yine
enfeksiyon bende de var o yüzden kasık ağrısını ciddiye almıyorumEnfeksiyon olabilir canım idrar yolu enfeksiyonu ve rahim enfeksiyonu o da kasık ağrısı yapıyor
Merhaba sonucunz ne oldu acaba bende aynı durumdayım da ama pcos flan var denimedi banaBende 12 Ekim'de asilama oldum. İlk günden beri kasık ağrım bel ağrım var. Ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor. Dün ağrılardan şüphelenip acile gittim. Bende pcos var geriden gelen yumurtaların büyüdüğünü onun ağrı yaptığını ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi. Beta HCG verdim negatif çıktı. Daha erken dediler ama moralim çok bozukbenimle aynı şeyi yaşayan var mı ?
Sonucunuz belli oldu mı acabaKizlar selam
Benim aşılamadan sonraki 6. Günüm. Aşırı derecede göğüs ağrım var hem şişti hem de göğüs uclarim çok acıyor. Çok fazla kasık ağrım ve bel ağrım var ve ek olarak aşırı gaz sancım var. Sizce tuttu mu yoksa yalancı mu ? Sadece progestan kullanıyorum şuan folik asitle. Destek olur musunuz
İdrar yolu olabilir diye düşündüm bendeEnfeksiyon olabilir canım idrar yolu enfeksiyonu ve rahim enfeksiyonu o da kasık ağrısı yapıyor
Canım herkeste değişik oluyor.benim ilk haftalar göğüs hassasiyeti vs hiç olmadi adete 2 3 gün kala halsizligim çoktu test yaptım pozitif çıktı. Ama diger belirtileri 7.haftada yasamaya başladım bulantı ,göğüs şişmesi,baş ağrısı gibi.Hamilelik belirtisinde göğüs hassasiyeti ne zaman başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?