Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba. Ben 2 kez hamile kaldım. İkisinin de belirtileri birbirinden farklıydı. İlk hamileliğimde bel ağrısı, yerleşme kanaması olmuştu. 2. hamileliğim tüp bebek. Transferden 1 hafta sonra 2 ve ya 3 kez sol kasığımda elektrik çarpması-böcek ısırması gibi bir sızı olmuştu. Diğer tüm belirtiler adet tarihinden sonra başladı.

Aynısı vardı bendede

Yaa ben debu ay sığan suyu yapmıştı. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadim btcg 0,0 çıktı ya

Aynısı vardı bendede
Kızlar benimde göğüslerimde aşırı derecede ağrı ve şişlik var bide benim beyaz akıntım var şeffaf değil beyaz süt gibi enfeksiyonum da yok ve benim adetime 6 gün var acaba hamile miyim geçen ay böyle oldu göğüslerlerimde şişlik ağrı idrar tutamama akıntı oldu kimyasal gebelik yaşamışım bu ayda çocuk bekliyoruz bende durumlr böyle acaba hamile miyim

Merhaba sonucunz ne oldu acaba bende aynı durumdayım da ama pcos flan var denimedi bana

Sonucunuz belli oldu mı acaba

arkadaslar bu arada ben hala regli olmadim bugun 1 hafta oldu doktor randevum vardi bugun doktor ultrasonda kontrol etti regli oncesi olusan kist yada miyom dedi tam hatirlamiyorum onlardan biri patlamis dedi antibiyotik verdi basina boyle birsey gelen oldu mu acaba

Hamilelik belirtisinde göğüs hassasiyeti ne zaman başlar
Canım herkeste değişik oluyor.benim ilk haftalar göğüs hassasiyeti vs hiç olmadi adete 2 3 gün kala halsizligim çoktu test yaptım pozitif çıktı. Ama diger belirtileri 7.haftada yasamaya başladım bulantı ,göğüs şişmesi,baş ağrısı gibi.

Merhabalar arkadaşlar bende 1.5 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz fakat sadece belirtiler var sonrası adet bi konuda bilgi almak amaçlı yazıyorum bu ay pek belirtim yok ama sadece afedersiniz idrarda koku ve renk değişimi yaşadınız mı hamileliğinizde teşekkürler herkese Allah kucaklarımız doldursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…