Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bu grupta baya hamile kalan gördüm yazmak istedim umarım bana da şans getirir

Kızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın

Eklentiler

• 1000115739.webp
    33 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000115753.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 11
O testi predictor ile çok karıştırıyorum inşAllah doğru sonuç veriyordur ama bence bata 2 gün kala doğru verir yaa Bence yarın sabah tekrarlaa ve yine silikse kan testini düşün Allah ın izniyle güzel haberler alırız sendenn bizi unutma haber et mutlaka Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik müjdesi almanı nasip etsin arkadaşımm bizlere de dua et

Kızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın
Evet görüyorum ınsallah vardır ama bu saatte çok da umutlanma akışına bırak yarına kadar sabret . Kendını strese sokma . 3 kere yalancı pozıtıf gormus bırı olarak söylüyorum . Yarın güzel haberşerını bekliyoruz ınsallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…