- 29 Eylül 2020
- 143
- 35
- 48
- 30
Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması içinMerhaba ben bat in ilk günü yaptım 2472 cikti
Kızlar bu arada hamilelik testi adet geçtikten kaç gün sonra yapılır Merhaba ben bat in ilk günü yaptım 2472
Ben kendimi yıpratmak istemiyorum.Merhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması için
Anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen kendimi yıpratmak istemiyorum.
Çarşamba kaset testle öğrendim, cuma kan testini aldım ve pazartesi ilk dr kontrolüne gideceğim.
Göğüs sizlamalarim, kasikta adet olacak gibi sizlanmalarim, gece uykusuzluk gibi belirtilerim devam ediyor. (İlk belirtilerim baştan beri)
Benim kan testi 28 çıktı bu gün kan tahlili verdim ama testlerde fazla çıkmıyor adetimim geçmesine 2gün kaldıMerhaba Sonra yeniden kan testi verdiniz değil mi 1 haftaya kadar net anlaşılması için
Selam canım yumurtanın çatladıgı gün olan ilişkide eğer döllenme olursa belirtiler 6-10 içinde çıkıyor bende öyle olmuştu. Çatlamadan 4 gün sonra kasık ağrıları şişkinlik uyku hali, baş ve bacak ağrısı artı beyaz akıntı yaşamıştım. Regl 3-4 gün kala da pozitif görmüştüm. İstersen sen de predictor erken gebelik testi ile 3 gün kala sabah idrarıyla deneSelam kızlar,
10 Ocak’ta enfeksiyon için doktora gittim ve bana yumurtab yebi catlamış git bugun yarın dene gebelik oluşabilir yüksek dedi. Yumurtanın catladıgı gün deneyipte hamile kalanlar var mı? Yardımcı olun lütfengöğüslerimde hassasiyet var. Sag kasıgım hafıf agrıyor şişkınlık var. Fakat bunşsr adetım yaklaşımca zaten oluyor şimdi adetime 10 gün kaldı. Çatlamanın üzerinde birlikteliğimiz üzerinde 4 gün gecti.
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba. Benim de adetime 7 gün var. 14 ünde catlatma ignesi yapildi. Bugun 31 i. Uzerinden 17 gün gecti. Yalnız yumurtam fazla buyumustu 28 mm iken ovitrelle yapti doktor. Su an hala adet olmadim ama olacakmis gibi belirtiler var. Gebelik testi yaptim. Hayalet silik bir cizgi ciktı. Ilk dakikalar bir sey cikmadi. Cope atayim bu ay da olmadi dedigimde boyle bir goruntuyle karsilastim. Bu ne demek oluyor ? Gebelik var mı ki acaba ?Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben test yaptım canım 2 Şubat regl tarihim ama negatif çıktı prodoctor erken gebelik testi ileSelam canım yumurtanın çatladıgı gün olan ilişkide eğer döllenme olursa belirtiler 6-10 içinde çıkıyor bende öyle olmuştu. Çatlamadan 4 gün sonra kasık ağrıları şişkinlik uyku hali, baş ve bacak ağrısı artı beyaz akıntı yaşamıştım. Regl 3-4 gün kala da pozitif görmüştüm. İstersen sen de predictor erken gebelik testi ile 3 gün kala sabah idrarıyla dene
16 Ocak birliktelik uygulamaya göre 17 Şi yumurtlama idi beklenen regl tarihi 2 gün sonra ama test negatifSelam canım yumurtanın çatladıgı gün olan ilişkide eğer döllenme olursa belirtiler 6-10 içinde çıkıyor bende öyle olmuştu. Çatlamadan 4 gün sonra kasık ağrıları şişkinlik uyku hali, baş ve bacak ağrısı artı beyaz akıntı yaşamıştım. Regl 3-4 gün kala da pozitif görmüştüm. İstersen sen de predictor erken gebelik testi ile 3 gün kala sabah idrarıyla dene
Benimde öyle yarın regl olmam lazım dün evde test yapmıştım negatif çıkmıştı şuan umudum yok zaten inşallah sizlere nasip olur16 Ocak birliktelik uygulamaya göre 17 Şi yumurtlama idi beklenen regl tarihi 2 gün sonra ama test negatif
Gebelik ilk kanda belli olur sonra idrarda mutlaks kan testi vermelisin 24 gün gecikme onceden oldu mu hiç pco falsn var mı?Merhaba kızlar adetim 24 gündür gecikiyo testler negatif idrarda çıkmayıp kanda öğrenen var mı
Hayır sadece bu ay ilk defa geciktiGebelik ilk kanda belli olur sonra idrarda mutlaks kan testi vermelisin 24 gün gecikme onceden oldu mu hiç pco falsn var mı?
O zaman mutlaka kan testi vermelisin gebelik olabilirHayır sadece bu ay ilk defa gecikti
Çok teşekkür ederim cevabınız içinO zaman mutlaka kan testi vermelisin gebelik olabilir
İnsallh canım benim ateşim 36.5 di iki gündür sıcaklık düştü 36.7 idi Sabah uyanır uyanmaz dil altından ölçüyorm regl olabilirmism sıcaklık düştüğü için öyle oluyormuş yüksek giderse işi gebelik oluyormuşBenimde öyle yarın regl olmam lazım dün evde test yapmıştım negatif çıkmıştı şuan umudum yok zaten inşallah sizlere nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?