Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yaa inşallah vardır ben galiba regl oluyorum gece boyu bacaklarım belim çok ağrıdı uyuyamadım ağrıdan

16 Ocak birliktelik uygulamaya göre 17 Şi yumurtlama idi beklenen regl tarihi 2 gün sonra ama test negatif
Bence en iyi yöntem gün aşırı ve yumurtlama döneminde son 3 gün birliktelik bizim öyle tutmuştu bir arkadaşım önermişti onların da böyle olmuş

Bence en iyi yöntem gün aşırı ve yumurtlama döneminde son 3 gün birliktelik bizim öyle tutmuştu bir arkadaşım önermişti onların da böyle olmuş
Peki stres falan yapıyor muydunuz veya düşünmemeyi nasıl yaptınız? Benim kafamdan çıkmıyor bugün regl günüm düşünüyorum sürekli test yapmıştım negatif ti umudum yok ama cok üzülüyorum

Açıkcası hiç strese girmedim sana da önermem, 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik ve maalesef düşük başlamıştı ama rabbimin bir bildiği vardır diyip o süreci atlattım sımdı tekrar düşünüyoruz ama ne zaman olur nasıl gelişir hepsi Allaha kalmış. Gün aşırı ya da spontane gelişiyor birliktelikler ilk baştaki gibi. Bol bol Meryem suresi dinledim ben hala evi temizlerken yasin i şerif ve Meryem suresi dinlerim (Meryem suresinin çok etkisi oldugunu söyleyen var)
Ne kadar zamandır evlisin veya kaç yaşındasın bilmiyorum ama 40tan sonra da ilk bebeğini doğuranlar oldugu bir gerçekken bence sen de stres yapma. Stres regl de geciktirir düzen de bozar

+ olarak bence ovülasyon testleri de insanı strese sokuyor, kendine sürekli oyalanacak bir şeyler bul çık gez haffi spor yap egzersiz olarak çalışıyorsan zaten zaman çabuk geçer işe odakla kendini eşinle arkadaslarınla vs etkinlik yapmaya calış. Ben de gün içinde düşünüyorum acaba bu ay tutmuş mudur diye her sabah ateş ölçüyorum, akıntımı kontrol ediyorum ama tutmazsa da illa tutar Allah nasip edince diyip kendini rahatlatıyorum

Çok haklısın 25 yaşındayım 9 aydır deniyoruz umarım olur bir gün... meryem süresini bir kac gün okudum aslında cok ferahlatiyordu beni sonra aksadi devam edemedim okumaya 41'e tamamlamayı düşünüyorum insallah rabbim isteyen herkese nasip eder

Ah keşke dediğin gibi olsa ailemden arkadaşlarım dan uzaktayım kimsem yok burda oyuzden evdeyim sürekli umarım kafamı dağıtabilirim

Sakin ol canım benim hiç strese gerek yok daha yaşın çok genç sen bol bol oku, okuyamadıgında tak kulaklığını dinle. Gece yatarken tesbih çek 33 subanallah 33 elhamdülillah 33 Allahu Ekber. Rahat uyumanı sağlar. Her sey bilime dayalı da olsa gebeliği de doğumu da ölümü de kararlaştıran mümkün kılan Allahtır. Her daraldığında şükret sakinleştir kendini. Tadını çıkar evliliğinin. Her fırsatta gezin biz öyle yapıyoruz cocuk olunca da Allah hayırlı anne olmayı, hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin hepimize

Kızlar selam, benim normalde gebelikte 8.haftaya girmem gerekirken doktor 1 hafta öncesini söyledi 7.haftaya yeni girecekmişim sebebi de bazen yumurtlama tarihi ileri tarihte oluyormuş ama ben ovulasyon yaptım benim son adet başlangıcım 9 Aralık ve ben 24ünde yumurtladım ovuslayon testi yapıp ilişkiye girdim sonrasında hamile kaldım ama doktor hayır yumurtalaman 24ünde olmamış diyor gelişim geriliği olabilir mi bebeğimde ya ne olur yardım edin tarihi bilmesem tamam diyeceğim ama yumurtlama tarihim 15.güne denk geldi zaten o ay. Bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardım edin

Selam, ben de 8.haftaya girerken bana geç döllenme olabilir dediler 1 hafta gerideydi sonra 9.haftaya girdiğimde maalesef gelişim durduğunu öğrendik ve kese şekli bozuldu düşük başladı. Sana tavsiyem farklı doktorlara git. Tek doktorla ilerleme ve cihaz kalitesi çok önemli. Bulunduğun yerde ekol var ise (izmirde ki ekolde cihazlar 3 boyutluymuş) muhakkak git. Allah sana sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin

Aminnn canım benim inşallah

Ya ilk başta kese bozuktu ilaçlarla kese düzeldi şimdi ama haftasına 1 hafta geri söylüyor hiç anlamadm ve çok moralim bozuk size de çok geçmiş olsun

Ya ilk başta kese bozuktu ilaçlarla kese düzeldi şimdi ama haftasına 1 hafta geri söylüyor hiç anlamadm ve çok moralim bozuk size de çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim umarım düzelir bence birkaç doktora git dediğim gibi asla bir doktorla yetinme. İş yapma uzanma hiçbir şeye dikkat et

Kızlar bana bakabilir misiniz

Eklentiler

• EA564B27-A397-4E61-9CF6-0735CF84C60B.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4467.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4471.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…