Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben adetten sonra ilişki yaşamıştım adetime daha var o yüzden ilişki üzerinden 11 gün geçti kasıklarda ağrı göğüs ucu sızı var adet olcakmiş gibi ağrım var

Ben adetten sonra ilişki yaşamıştım adetime daha var o yüzden ilişki üzerinden 11 gün geçti kasıklarda ağrı göğüs ucu sızı var adet olcakmiş gibi ağrım var
Mavi kapaklı test artımed ise o cok yalancı pozitif çıkarıyor, diğer testte de sanki olacakmış gibi ama T çizgisi çok geride silikleşmiş. Sabah ilk idrarla tekrar dene bence

Aritmet değil ilki kasıklarımda baskı ağrı var adetime daha var
Sabah ilk idrarla tekrar bi test yap istersen ya da direkt kan verebilirsin acile gidip ilaç içicem ama gebelik şüphem var diyip. 5 üzeriyse gebelik oluşuyor demek derler zaten

merhaba, 18. günde yumurtlama döneminde ilişki oldu. 26. günde erken test yaptım negatifti, ertesi gün bütün günüm regl sancısı ile geçti ertesi gün olurum diye düşündüm ama ne oldum ne de sancı devam etti. 31. günde tekrar test aldım predictor early yine negatif. ama 33.gün şu an hala bir şey yok. regl gecikmesi midir kesin yoksa sizce pozitife dönme ihtimali var mı bu saatten sonra?

Yaa inşallah vardır ben galiba regl oluyorum gece boyu bacaklarım belim çok ağrıdı uyuyamadım ağrıdan
Benimde bugün ağrılarim var canım regl olucam gibi bekliyorm regli

Sarı ve yeşil akıntı var şaka gibi ilk defa denk geldim yeşil akıntıya kaşıntı vs de yok enfeksiyon değildir herhalde

Kızlar bakar mısınız

Eklentiler

• 6F44A085-6019-4FAD-B429-56DA4027AC64.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 54
  • FA7BC45E-E924-4DD2-A5F0-BC404BEF7BA8.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 2DB6504F-FB1D-4B99-AB76-8CA5E0569BE9.webp
    49 KB · Görüntüleme: 57
Benimde bugün ağrılarim var canım regl olucam gibi bekliyorm regli

Sarı ve yeşil akıntı var şaka gibi ilk defa denk geldim yeşil akıntıya kaşıntı vs de yok enfeksiyon değildir herhalde
Benimde sarı akıntı var, adet olacak gibi ağrım var ve ağzımda bir tatsızlık var hicbir şeyden tat alamiyorum anlamadım gitti

Merhaba, geç döllenme olabilir istersen kan ver daha net sonuç olur

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…