Sanki silik çıkmış gibi. Regl gecikti mi? Bir de belirtileriniz neler?Kızlar bana bakabilir misiniz
Mavi kapaklı test artımed ise o cok yalancı pozitif çıkarıyor, diğer testte de sanki olacakmış gibi ama T çizgisi çok geride silikleşmiş. Sabah ilk idrarla tekrar dene benceBen adetten sonra ilişki yaşamıştım adetime daha var o yüzden ilişki üzerinden 11 gün geçti kasıklarda ağrı göğüs ucu sızı var adet olcakmiş gibi ağrım var
Sabah ilk idrarla tekrar bi test yap istersen ya da direkt kan verebilirsin acile gidip ilaç içicem ama gebelik şüphem var diyip. 5 üzeriyse gebelik oluşuyor demek derler zatenAritmet değil ilki kasıklarımda baskı ağrı var adetime daha var
Benimde bugün ağrılarim var canım regl olucam gibi bekliyorm regliYaa inşallah vardırben galiba regl oluyorum gece boyu bacaklarım belim çok ağrıdı uyuyamadım ağrıdan
Bazı kadınların kanda çıkıyor idrarda çıkmıyor gebelik bi kan verin derimMerhaba kızlar adetim 24 gündür gecikiyo testler negatif idrarda çıkmayıp kanda öğrenen var mı
Yumurtalara döneminden sonraki 3 gün mü yoksa yumurtalamadan onceki 3 gün müBence en iyi yöntem gün aşırı ve yumurtlama döneminde son 3 gün birliktelik bizim öyle tutmuştu bir arkadaşım önermişti onların da böyle olmuş
Benimde sarı akıntı var, adet olacak gibi ağrım var ve ağzımda bir tatsızlık var hicbir şeyden tat alamiyorum anlamadım gittiBenimde bugün ağrılarim var canım regl olucam gibi bekliyorm regli
Sarı ve yeşil akıntı var şaka gibi ilk defa denk geldim yeşil akıntıyakaşıntı vs de yok enfeksiyon değildir herhalde
Çaylamadan önceki 2 gun ve çatlama günü şeklinde. Yani 30 unda çatlıyorsa 28-29-30u gibiYumurtalara döneminden sonraki 3 gün mü yoksa yumurtalamadan onceki 3 gün mü
Aldın mı testBenimde sarı akıntı var, adet olacak gibi ağrım var ve ağzımda bir tatsızlık var hicbir şeyden tat alamiyorum anlamadım gitti
Tamam çok teşekkür ederimÇaylamadan önceki 2 gun ve çatlama günü şeklinde. Yani 30 unda çatlıyorsa 28-29-30u gibi
Merhaba, geç döllenme olabilir istersen kan ver daha net sonuç olurmerhaba, 18. günde yumurtlama döneminde ilişki oldu. 26. günde erken test yaptım negatifti, ertesi gün bütün günüm regl sancısı ile geçti ertesi gün olurum diye düşündüm ama ne oldum ne de sancı devam etti. 31. günde tekrar test aldım predictor early yine negatif. ama 33.gün şu an hala bir şey yok. regl gecikmesi midir kesin yoksa sizce pozitife dönme ihtimali var mı bu saatten sonra?
Yok alamadım eşim bir kac yere bakmış yok başka farklı bir marka almış ona benzerAldın mı test
Bende bisey sormak istiyorum size adetime 3 gün var yarın test yapsam çıkarmi aceba yoksa beklemelimiyim 3 günüMerhaba, geç döllenme olabilir istersen kan ver daha net sonuç olur
Hadi bakalım olsun sabah bekliyorum sonucuYok alamadım eşim bir kac yere bakmış yok başka farklı bir marka almış ona benzer
Inşallah güzel sonuç veririmHadi bakalım olsun sabah bekliyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?