- 2 Mart 2025
- 151
- 43
- 13
Adete kaç gün kala akıntınız kesildiBen hiç akıntı görmedim canım hamileliğin başında hala öyle bir akıntım yok
Benim sadece yumurtlama dönemimde akıntım oldu iki gün sürdüAdete kaç gün kala akıntınız kesildi
Amin güzel dualar için teşekkür ederim.Testi ilk idrallemi yaptınız acaba rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah
yumurta çatlama gününüzü biliyor musunuzKızlar merhaba bat 16 dayanamayıp varsa çıkar diyerek test verdim 3 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi?
Bende dun yaptim negatif olsaydi cikardi diyorum. Benimde uc gun kaldi bat 17 martKızlar merhaba bat 16 dayanamayıp varsa çıkar diyerek test verdim 3 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi?
Hayır bilmiyorumyumurta çatlama gününüzü biliyor musunuz
Ya ben ilk defa böyle şeyler yaşıyorum vücudumdaBende dun yaptim negatif olsaydi cikardi diyorum. Benimde uc gun kaldi bat 17 mart
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımselam kızlar dün kan vermiştim 13. gün betam 102 çıktı
Olabilir tabiki geç döllenme olayı olabiliyor prodoctor testi güvenilir bir test biraz daha bekletip koyulaşma görünce testini tekrar edebilirsinÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımben bugün yine test yaptım testten ikinci çizgi düne göre daha belirgin çıktı ama dediğim gibi dün kan negatifti Prodoctor kullanıyorum test sence böyle bişey olabilir mi?
Tamamdır teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsunOlabilir tabiki geç döllenme olayı olabiliyor prodoctor testi güvenilir bir test biraz daha bekletip koyulaşma görünce testini tekrar edebilirsin
Tebrik ederimselam kızlar dün kan vermiştim 13. gün betam 102 çıktı
Prodoctor çok güvenilir bir test değil malesefÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımben bugün yine test yaptım testten ikinci çizgi düne göre daha belirgin çıktı ama dediğim gibi dün kan negatifti Prodoctor kullanıyorum test sence böyle bişey olabilir mi?
teşekkür ederimTebrik ederim
Siz hangi testi önerirsiniz? Anladığım kadarıyla hiç bir test değil.. gecikmeyi bekleyeceğim artık..Prodoctor çok güvenilir bir test değil malesef
Benım de 8 gun var canım benım de gogus hassasıyetım var sinir hali var vucut ısım cok yüksek , bes gun sonra test yapcam regle uc gun kalaBanımla bi sorum olacak reglime 8 gün var 2 gündür goguslerim sert ve sis acıma yok ama sadece sertlik şişlik gebelik belirtisi aralarında var mı bu acıma yok ya bi tereddütte kaldım yaşayan var mı
Ayy ınsallah oyledir ya yazdıklarınıA baktım aynı belirtiler bende de varBenim de aynı şekilde akşam üzeri koyu kahve lekelenme. Ama hala ümidimi kesmiyorum :) belki yerleşme kanaması tarzı bir şeydir diye. Duruma göre sabah güncellerim mesajımı.
Ben awox la öğrendim hiç hayalet çizgi gösterdiğini görmedimSiz hangi testi önerirsiniz? Anladığım kadarıyla hiç bir test değil.. gecikmeyi bekleyeceğim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?