Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Testi ilk idrallemi yaptınız acaba rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin güzel dualar için teşekkür ederim.
Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla sağlıkla kolayıkla en kısa en güzel zamanda nasip etsin.
hayır ilk idrarla yapmadım akşam üzeri işten eve gelince yaptım 1saat önce lavaboya girmiştim su içtim bekledim 1 saat sonra test yaptım Allaha şükür elhamdülillah hemen daha testi yapar yapmaz çıktı.
inanamadım 4,5-5 yıldır olmasını bekliyorduk.
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Rabbimin razı olduğu kullarından olur.

Kızlar merhaba bat 16 dayanamayıp varsa çıkar diyerek test verdim 3 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi?

selam kızlar dün kan vermiştim 13. gün betam 102 çıktı
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben bugün yine test yaptım testten ikinci çizgi düne göre daha belirgin çıktı ama dediğim gibi dün kan negatifti Prodoctor kullanıyorum test sence böyle bişey olabilir mi?

Olabilir tabiki geç döllenme olayı olabiliyor prodoctor testi güvenilir bir test biraz daha bekletip koyulaşma görünce testini tekrar edebilirsin

Prodoctor çok güvenilir bir test değil malesef

Kızlar peçeteyle silince kahverengi leke geliyor, şuan orucum adetime de bir kaç gün var aslında. Dün test yaptım negatif. Duphaston içtim ondan olabilir mi

Banımla bi sorum olacak reglime 8 gün var 2 gündür goguslerim sert ve sis acıma yok ama sadece sertlik şişlik gebelik belirtisi aralarında var mı bu acıma yok ya bi tereddütte kaldım yaşayan var mı
Benım de 8 gun var canım benım de gogus hassasıyetım var sinir hali var vucut ısım cok yüksek , bes gun sonra test yapcam regle uc gun kala

Benim de aynı şekilde akşam üzeri koyu kahve lekelenme. Ama hala ümidimi kesmiyorum :) belki yerleşme kanaması tarzı bir şeydir diye. Duruma göre sabah güncellerim mesajımı.
Ayy ınsallah oyledir ya yazdıklarınıA baktım aynı belirtiler bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…