Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bildirim olan herkes yardımcı olursa çok sevinirim iki gündür ovülasyon testleri pik çıkıyor iki gün önce hafif lekelenme oldu gebelik testlerim aşırı silik çıkıyor. Görselleri ekliyorum ovülasyon testlerinin. Gebeliği de ekleyeceğim ama çok belli olmuyor.bat 16 mart

Adetlerim düzenlidir 14. günde yumurtladım normalde yumurtlamadan sonra ovülasyon testim hiç pik olmadı

Eklentiler

• image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_8495.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 157
Bence hamilesin

Eklentiler

• IMG_1049.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_1050.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_1051.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_1052.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 113
Bencede hamilesiniz

Geç döllenme olabilir siz reglinizi bekleyin yinede umut hep var Regliye kadar
Yani bilmiyorum ovülasyon testleri bu kadar picken gebelik testlerinde çift çizgi görürken bu arada tek Marc’a değil kaset testi de dahil. Sonucun böyle çıkması çok şaşırttı beni

Yani bilmiyorum ovülasyon testleri bu kadar picken gebelik testlerinde çift çizgi görürken bu arada tek Marc’a değil kaset testi de dahil. Sonucun böyle çıkması çok şaşırttı beni
Dediğim gibi belki geç döllenme olabilir Allah büyüktür benim testlerime de bakar mısınız çok silik sanki var gibi mi bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_1049.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_1050.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1051.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1052.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 109
Dediğim gibi belki geç döllenme olabilir Allah büyüktür benim testlerime de bakar mısınız çok silik sanki var gibi mi bana mı öyle geliyor
Canım benimki de aynı böyleydi işte o yüzden bu testlere çok güvenme benim bu başıma gelen kaçıncı bilmiyorum. Gerçekten bıktım artık bu testlerden

Canım benimki de aynı böyleydi işte o yüzden bu testlere çok güvenme benim bu başıma gelen kaçıncı bilmiyorum. Gerçekten bıktım artık bu testlerden
Doğru haklısın bende geçen yalancı pozitif yaşadım ama ne bileyim işte umut bu testler insanın psikolojisini bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…