- 10 Mart 2025
- 73
- 20
- 3
- 26
Regl oldum değilmişim Allah hayırlısını versin sağlıklı bebekler versin tuhaf bir durum ama biraz da olsa pozitif çıkmasıAmin amin siz dediğim gibi kan testi verin güzel haberler alırsınız inşallah
Amin aynen öyle vardır her şeyde bir hayır sıkmayın canınızı sakın hangi markaydı testinizRegl oldum değilmişim Allah hayırlısını versin sağlıklı bebekler versin tuhaf bir durum ama biraz da olsa pozitif çıkması
Bebe timeAmin aynen öyle vardır her şeyde bir hayır sıkmayın canınızı sakın hangi markaydı testiniz
Bence hamilesinBildirim olan herkes yardımcı olursa çok sevinirim iki gündür ovülasyon testleri pik çıkıyor iki gün önce hafif lekelenme oldu gebelik testlerim aşırı silik çıkıyor. Görselleri ekliyorum ovülasyon testlerinin. Gebeliği de ekleyeceğim ama çok belli olmuyor.bat 16 mart
Adetlerim düzenlidir 14. günde yumurtladım normalde yumurtlamadan sonra ovülasyon testim hiç pik olmadı
Bıktım şu testlerden gittim kan verdimBence hamilesin
Kızlarrr merhaba benim testlerime de bakar mısınız bana mı öyle geliyor yoksa çok hafif hayalet çizgi var mı reglime 5 gün varBence hamilesin
Bencede hamilesinizBildirim olan herkes yardımcı olursa çok sevinirim iki gündür ovülasyon testleri pik çıkıyor iki gün önce hafif lekelenme oldu gebelik testlerim aşırı silik çıkıyor. Görselleri ekliyorum ovülasyon testlerinin. Gebeliği de ekleyeceğim ama çok belli olmuyor.bat 16 mart
Adetlerim düzenlidir 14. günde yumurtladım normalde yumurtlamadan sonra ovülasyon testim hiç pik olmadı
Hala test sonucunu bekliyorum haber vereceğim herkese. Ama yumurtlama döneminde bile böyle bir ovülasyon testi görmedimBencede hamilesiniz
Ay inş gebesinizdir benim testimede bakabilir misinizzz yukarıda attımHala test sonucunu bekliyorum haber vereceğim herkese. Ama yumurtlama döneminde bile böyle bir ovülasyon testi görmedim
Bence hamilesin
DeğilmişimBencede hamilesiniz
Betanız kaç çıktıDeğilmişim
<0.10Betanız kaç çıktı
Geç döllenme olabilir siz reglinizi bekleyin yinede umut hep var Regliye kadar
Yani bilmiyorum ovülasyon testleri bu kadar picken gebelik testlerinde çift çizgi görürken bu arada tek Marc’a değil kaset testi de dahil. Sonucun böyle çıkması çok şaşırttı beniGeç döllenme olabilir siz reglinizi bekleyin yinede umut hep var Regliye kadar
Dediğim gibi belki geç döllenme olabilir Allah büyüktürYani bilmiyorum ovülasyon testleri bu kadar picken gebelik testlerinde çift çizgi görürken bu arada tek Marc’a değil kaset testi de dahil. Sonucun böyle çıkması çok şaşırttı beni
Canım benimki de aynı böyleydi işte o yüzden bu testlere çok güvenme benim bu başıma gelen kaçıncı bilmiyorum. Gerçekten bıktım artık bu testlerdenDediğim gibi belki geç döllenme olabilir Allah büyüktürbenim testlerime de bakar mısınız çok silik sanki var gibi mi bana mı öyle geliyor
Doğru haklısın bende geçen yalancı pozitif yaşadım ama ne bileyim işte umut bu testler insanın psikolojisini bozuyorCanım benimki de aynı böyleydi işte o yüzden bu testlere çok güvenme benim bu başıma gelen kaçıncı bilmiyorum. Gerçekten bıktım artık bu testlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?