Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

8 gün kala çok erken canım çıkmaz büyük ihtimalle testin pozitif şuan kaç gün var

Bugün adet günüm normalde Dr randevum vardı adete 2 gün kala evde yaptığım test pozitif çıkmıştı bugün beta hcg baktı bu şekilde çıktı çok düşük demi yine mi kimyasal acaba

Eklentiler

• IMG_5451.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 88
Merhabalar benim ilk değerim 29du bir gün sonra 25e düşmüştü 3 gün sonra 52 olmuştu böyle dalgalı olması sağlıklı değilmiş sonrasında kimyasala dönüştü maalesef
Ya çok üzüldüm canım tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınn inşallah bende geçen sene 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bu da öyledir diye çok korkuyorum Dr progestan vermişti onu içmeye devam et 2 gün sonra tekrar kan ver dedi hayırlısı bakalım

Kızlar selam prodoctor erken gebelık testınde kuruma cızgısı pembe olur mu

Daha once hamıle degılken test yaptıgımda bıle hıc kuruma cızgıdı olusmadı testlerımde ama dort test yapmısım dun ve oncekı gunler hepsınde bugun baktım pembe pembe cızgı ıkıncısı.

Bitanesinde ilk anda belırmıstı ıkıncı ama tamamen hayali çizgi gibiydi. Diğerlerinde bişey yoktu . Başına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_2287.webp
    12 KB · Görüntüleme: 72
Canım idrar testi için erken,kan testi yaptır bence.Ben dün kan testi yaptırdım,sonuç negatif ve havluyu 5 gün erken attım.Ama iyi oldu şimdi en azından belirsizlik yok
Merhaba sizce pozitif mi

Eklentiler

• 1000014755.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000014723.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000014720.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kizlar benimde 3 gün gecikti bugün test verdim sonuç bu şekilde değerlendirelim lütfen

Eklentiler

• 1000038155.webp
    13 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000038154.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 60
Sağol canım ne bileyim okuyorum bazen 4 haftalık 3 haftalık gebelerin değerleri 1000 lerde 2000 lerde kendimi sorgular oldum
Takılmayın böyle şeylere inanın aşırı etkiliyor hamilelğin ilk başlarını. İniallah sağlıkla artar. Ben 54 değer ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi. Reglim 2 gün geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…