8 gün kala çok erken canım çıkmaz büyük ihtimalle testin pozitif şuan kaç gün varHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah benimde erken gebelik testim bu şekilde çıktı ilk saniyelerde ovulasyon testi de vardı onu da yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı adetime 8 gün varken beta hcg bakılmıştı negatif çıkmıştı acaba hamile miyimdir bilmiyorum kafam karıştı korkuyorum da ya yoksa diye silik olan gebelik testi koyu olan ovulasyon testi
Normalde yarın adet günüm bu sabah yine test yaptım yine pozitif çıktı yarın Dr kontrolüm var bakalım dua edin bana inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu sefer8 gün kala çok erken canım çıkmaz büyük ihtimalle testin pozitif şuan kaç gün var
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzNormalde yarın adet günüm bu sabah yine test yaptım yine pozitif çıktı yarın Dr kontrolüm var bakalım dua edin bana inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu sefer
Testiniz markası neydi Days doctor muMerhabalar kan tahlili verdim pozitif çıktı, yükselmesini bekleyeceğiz şu an
İlk değerin kaç çıktı acaba canım benim bugün adet günüm değerim 34 çıktıMerhabalar kan tahlili verdim pozitif çıktı, yükselmesini bekleyeceğiz şu an
Merhabalar benim ilk değerim 29du bir gün sonra 25e düşmüştü 3 gün sonra 52 olmuştu böyle dalgalı olması sağlıklı değilmiş sonrasında kimyasala dönüştü maalesefİlk değerin kaç çıktı acaba canım benim bugün adet günüm değerim 34 çıktı
Ya çok üzüldüm canım tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınn inşallah bende geçen sene 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bu da öyledir diye çok korkuyorum Dr progestan vermişti onu içmeye devam et 2 gün sonra tekrar kan ver dedi hayırlısı bakalımMerhabalar benim ilk değerim 29du bir gün sonra 25e düşmüştü 3 gün sonra 52 olmuştu böyle dalgalı olması sağlıklı değilmiş sonrasında kimyasala dönüştü maalesef
Merhaba sizce pozitif miCanım idrar testi için erken,kan testi yaptır bence.Ben dün kan testi yaptırdım,sonuç negatif ve havluyu 5 gün erken attım.Ama iyi oldu şimdi en azından belirsizlik yok
Hayırlı olsun canım. İki güne bir kan verip takip et.Merhaba kizlar benimde 3 gün gecikti bugün test verdim sonuç bu şekilde değerlendirelim lütfen
Sağol kuzum isteyen herkese nasip etsin umarım sağlıklı olur kimyasal olur diye korkuyorum çoğu yorumda öyle yazılmış bazılarının betasinda düşük değer olanlardaHayırlı olsun canım. İki güne bir kan verip takip et.
Reglini kaç gün geömiştiSağol kuzum isteyen herkese nasip etsin umarım sağlıklı olur kimyasal olur diye korkuyorum çoğu yorumda öyle yazılmış bazılarının betasinda düşük değer olanlarda
3. Gün bugünReglini kaç gün geömişti
Bana değeriniz iyi gibi geldi. Negatif düşünmeyin bence. Pozitife odaklanın3. Gün bugün
Sağol canım ne bileyim okuyorum bazen 4 haftalık 3 haftalık gebelerin değerleri 1000 lerde 2000 lerde kendimi sorgular oldumBana değeriniz iyi gibi geldi. Negatif düşünmeyin bence. Pozitife odaklanın
Takılmayın böyle şeylere inanın aşırı etkiliyor hamilelğin ilk başlarını. İniallah sağlıkla artar. Ben 54 değer ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi. Reglim 2 gün geçmiştiSağol canım ne bileyim okuyorum bazen 4 haftalık 3 haftalık gebelerin değerleri 1000 lerde 2000 lerde kendimi sorgular oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?