- 2 Haziran 2022
- 924
- 584
- 53
- 36
İşte o akinti kafa karışıklığı yapyior benim de ovulasyondan beri akintim hiç durmadı senin de böyle düşünmen çok normal kasik agrinda var benim yok ama oda iyiye işarettir insallah Rabbım büyüktürbenim akıntı durumum olmuyor pek genelde olursada regl zamanına bir kac gün kala bu kadar erken akıntı durumum yasamam garip suan mesala sol kasığımda bir ağrı var tatlı tatlı arada sızlatıyor
Bende şaşırdım açıkçası geçen aylar döngümün 27 sinde oldum Hsg ye gidicem zaman da 26 sında oldum normal döngüm 28 di ben 28 de bekledim ama olmadım eşim bu akşama kadar olmazsan kan verelim dedi en azından içim rahatlar bi kan vereyim de çünkü ağrılarım varYaa ne kadar benzerler belirtiler inşallah pozitiftir geç dollenmedir diyelim dayanabilirsen pazartesi kan ver istersen?
Bende 16 eylulde hsg çektirdim iki tüpümde işlemle açıldı çok şükür o yüzden bende umutluyum ama günüm daha var ve ayrıca doktor bana hsg erken regl yapabilir ama geciktirme yapar mı bilmiyorum ilk kez duydum
Ben hiç ovulasyon testleri kullanmadim bilmiyorum da nasıl oluyor vücudumdan anliyorum 10 eylulde regl oldum, 16 hsg çektirdim ondan sonra gün aşırı ilişki oldu. Testi 5 ekimde yaparim belki erken mi olur? Bat 8 ekimtest yapmayı düsünüyomusun ben bu ayı ovulasyon testleriyle takip ettim o yüzden umudum yüksek
Merhabalar benim dpo 4 teyim kasık batması başladı dün gece ani hareketlerde batıyor hafif arada kramplar giriyor saniyler sürüp geçiyorMerhaba arkadaşlar evet var mı gebe olan belirti yaşayan bugün yarın test yapıcak olan beraber ilerleyelim ne durumdasınız
yani bazı testler 6 gün öncesine göre kadar gösteren olabiliyor ama ben kendi sahsi sürecim ben gecikme görmeden yapmıcam cünkü ağustos ayında 3 gün gecikme gördüm kimyasal gebelik yasadım o zaman doktora gittiğimde 1 hafta gecmeden test yapma dedi en azından kimyasal sürec geciriyorsanda umutlanmazsın demistiBen hiç ovulasyon testleri kullanmadim bilmiyorum da nasıl oluyor vücudumdan anliyorum 10 eylulde regl oldum, 16 hsg çektirdim ondan sonra gün aşırı ilişki oldu. Testi 5 ekimde yaparim belki erken mi olur? Bat 8 ekim
bat ne zaman senin canımMerhabalar benim dpo 4 teyim kasık batması başladı dün gece ani hareketlerde batıyor hafif arada kramplar giriyor saniyler sürüp geçiyor
14 ekim canımbat ne zaman senin canım
Kan verme şansın varsa ver günündesin sonuçta erken değil varsa ne güzel yoksa da geç dollenme olma şansı var diyeceğizBende şaşırdım açıkçası geçen aylar döngümün 27 sinde oldum Hsg ye gidicem zaman da 26 sında oldum normal döngüm 28 di ben 28 de bekledim ama olmadım eşim bu akşama kadar olmazsan kan verelim dedi en azından içim rahatlar bi kan vereyim de çünkü ağrılarım var
daha günün varmıs en erken test için 12sini falan bekle bence ben kendimi de içine katarak söylüyorum bazen insan psikolojikte belirti yasatıyor kendine14 ekim canım
Doktorun çok doğru söylüyor bende beklemek istiyorum aslında çünkü yeni değilim 4 yila yakındır beklemedeyim sabirli olmayı öğrendim fakat bir his geliyor ne olacak ya hadi yap diyorsun öyle bir an yaşamasam kesinlikle 8 ekimi bekleyecegimyani bazı testler 6 gün öncesine göre kadar gösteren olabiliyor ama ben kendi sahsi sürecim ben gecikme görmeden yapmıcam cünkü ağustos ayında 3 gün gecikme gördüm kimyasal gebelik yasadım o zaman doktora gittiğimde 1 hafta gecmeden test yapma dedi en azından kimyasal sürec geciriyorsanda umutlanmazsın demisti
gerci söylemesi kolay insan heyecan yapıyor ama ben bu seferde gecikme görmeden yada regl günüm tam gelmeden yapmayı düsünmüyorum umutlanmamak adına daha fazla
Evet bende haftaya yaparım ilk testi şimdi beklemedeyim yadaha günün varmıs en erken test için 12sini falan bekle bence ben kendimi de içine katarak söylüyorum bazen insan psikolojikte belirti yasatıyor kendine
Benim tüpler açıktı zaten ben bi farklılık hissetmedim ama bi kere düşügüm oldu o zamanda böyle ağrılarım olmuştu yürürken bile batmalar oluyordu kasıklarımda ama ona yormak istemiyorum hayal kırıklığı olmaması açısından Hsg ye bağlamak istiyorumKan verme şansın varsa ver günündesin sonuçta erken değil varsa ne güzel yoksa da geç dollenme olma şansı var diyeceğizhormonlarımiz çok değişik hsg sonrasi ben ovulasyon sürecimi çok hissederek yaşadım hsg tupleri açtığı için diye düşünüyorum sende de böyle şeyler olmuştu muydu?
Evet doktorumda aynı seyleri söyledi kimyasal gebelik kokrulcak bir sey değil aksine tüplerinin calıstığını gösteriyor dedi ben ilk cocuk denememi yaptığım ay kimyasal yasadım kısmet o sekildeymis demek ki ama umudum var cünkü regl düzenli kimyasal yasadığım icin tüplerinde acık demektir dedi kısmet ne zamansa o zaman olur imsallah ama bu ay umudum yüksek cünkü değerlendirmem gereken tüm zamanları değerlendirdimDoktorun çok doğru söylüyor bende beklemek istiyorum aslında çünkü yeni değilim 4 yila yakındır beklemedeyim sabirli olmayı öğrendim fakat bir his geliyor ne olacak ya hadi yap diyorsun öyle bir an yaşamasam kesinlikle 8 ekimi bekleyecegim. Keşke kimyasal olmasaydı ama olmasi bu ay için iyi olur belki her şeyin yolunda olduğu ve hamile kalabildiğini görmek güzel
İyi düşünüyorsun güzelini dusunelim en en güzeli olsunBenim tüpler açıktı zaten ben bi farklılık hissetmedim ama bi kere düşügüm oldu o zamanda böyle ağrılarım olmuştu yürürken bile batmalar oluyordu kasıklarımda ama ona yormak istemiyorum hayal kırıklığı olmaması açısından Hsg ye bağlamak istiyorum
aynen öyle ne gelirse allahtan insallah sağlıklı bebeklerimizi kucakladığımız günlerimiz olurİyi düşünüyorsun güzelini dusunelim en en güzeli olsunya bir doktordan dinlemiştim "vücudunuzu serbest bırakırsaniz o yolunu bulacaktır" diye her bu kez de olmadı bak şu var bu yok diye kendimi üzdüğümde bu söz aklıma geliyor derin nefes alıp Rabbım nasip etmişse olacak diye teselli ediyorum kendimi ve cokta iyi geliyorr bu düşünce
Gerçekten ben bu ay çocuk olcak kafasında değildim ama ağrılarım başlayıncaİyi düşünüyorsun güzelini dusunelim en en güzeli olsunya bir doktordan dinlemiştim "vücudunuzu serbest bırakırsaniz o yolunu bulacaktır" diye her bu kez de olmadı bak şu var bu yok diye kendimi üzdüğümde bu söz aklıma geliyor derin nefes alıp Rabbım nasip etmişse olacak diye teselli ediyorum kendimi ve cokta iyi geliyorr bu düşünce
sonuçlarını bizimlede paylaş lütfen beraber sevinelimGerçekten ben bu ay çocuk olcak kafasında değildim ama ağrılarım başlayıncabi tık kafama taktım acaba mı diye ama üzülmem suan kan testi negatif çıkarsa çünkü inanıyorum ki tez vakitte güzel haberleri alacam bünye bağışıklık kazandı negatif testlere eskisi gibi üzmüyor artık zamanı değilmiş diyorum geçiyorum ama dilerim ki bu akşam ki testim pozitif çıkar
Kan verdim 2 saat sonra öğrenicemmmmsonuçlarını bizimlede paylaş lütfen beraber sevinelim
Kan verdim 2 saat sonra öğrenicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?