Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Anlamıyorum bi akıntı geliyor ama kahverengi sonra 5-6 saat hiç bişey yok sonra yine bir iki damla regl gibi değil hiç kafayı yedirtir dün akşam test yaptım negatif anlamadım
bence bekle canım biraz 3 4 gün tam regli olmazsan yine test yap

Kızlar sonucum böyle adetime daha var yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_9657.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9656.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba 1.5 haftadır bebiş deniyoruz yumurtlamıa gününü va değerlendirdik aralıklarla fakat göbek deliğim ve etrafında batıp çıköa gibi değişik bir ağrı var ne olduğunu çözemedim bu ne anlama gelir ?

Kan verdim dayanamadım HCG 24.58 çıktı tam sınırda 3 gün sonra tekrar yaptırınca net belli olur sanırım
Bişey olmaz canım gönlünü ferah tut ben oğlumda bi kere verdim daha da vermedim direk doktorun yanına gittim 1 hafta sonra keseyi görmek için bu forumda okudum dakika başı beta verenleri

Kızlar tecrübeleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli
Son adet tarihim 7 Eylül
12 Ekim tarihinde Hastahanede beta hcg 131 ile öğrendim.
14 Ekim 252.2
16 Ekim 573.7
18 Ekim 1262
20 Ekim 2441
Bu kan sonuçlarının hepsi hastahanede bakıldı.
20 Ekim tarihinde vajinal ultrasonda kese gözüktü
22 Ekim tarihinde normal ultrasonda kese gözüktü
Kese 3mm
Doktorum artık gebelik için ilk tahlilleri yaptırmam adına beni sağlık ocağına yönlendirdi.
24 Ekim tarihinde sağlık ocağında alınan kan sonucumda;
Beta 2668 çıkmış yani beklenilen bir artış olmamış.
25 Ekim bu sabah acile gittim Acilde vajinal ultrason ile tekrar muayne oldum kesenin içinde yolk ve bebeğin gözlemlendiğini söyledi. Kese 9mm. Acil doktoru bebeğin gelişiminin devam ettiğini betayı tekrarlamaya gerek olmadığını kese yerinin olağan, kanama vs olmadığını söyledi. Benzer durumu yaşayanlar, fikri olanlar destek olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Kızlar gebe kaldığınızda oluşan kasık batmalarını tarif eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…