- 9 Eylül 2025
- 77
- 4
- 1
- 26
Aynen benim de ilk defa böyle farklı bir ağrı hissediyorum bakalım inşallah ya sizde bende bu ay seviniriz dua edelim birbirimize rabbim herseye kadirYani başıma hiç gelmeyen birşey oldu bugün o kadar ani ve fazla kramp girdiki aşırı derece şüpheleniyorum şuan alt karın rahim ortasına test yapmak için sabırsızlanıyorum
Yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz test mi yapıyorsunuz ben çok aki8nti geldiğinde olduğunu düşünüyorum hiç test ile bakmadimYumurtlama günü ertesi çatlama oluyor ya çatlama günü dpo 1 oluylr canım
Ovulasyon testi yaptım bende bu ay öyle anladım kimisi akıntısından anlıyorYumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz test mi yapıyorsunuz ben çok aki8nti geldiğinde olduğunu düşünüyorum hiç test ile bakmadim
Aynen haberleşelim güzel haberler alalım bu ay çok az kaldı test yapmamızaAynen benim de ilk defa böyle farklı bir ağrı hissediyorum bakalım inşallah ya sizde bende bu ay seviniriz dua edelim birbirimize rabbim herseye kadir
İnşallah yaAynen haberleşelim güzel haberler alalım bu ay çok az kaldı test yapmamıza
Keşke şey olsa yarına kadar böyle devam etse yarın bir anda kesilse shshshshs sonra bi test yapsam sürpriiiizzzz
İnşallah vardır gebelik canım yani bazen psikolojik olarakta agri olabiliyor hepimizde ama tabi her zaman umutluyuz birgun rabbim nasip edecek ins gönlünce olsunKızlar benim de dpo 6. Çatlamadan beri sağ tarafta kasik ağrım oluyor ara ara. Bu bir belirti mi emin olamadım. Akıntım da devam ediyor
İnşallah vardır gebelik canım yani bazen psikolojik olarakta agri olabiliyor hepimizde ama tabi her zaman umutluyuz birgun rabbim nasip edecek ins gönlünce olsun
Adetine kaç gün var cnmKızlar benim de dpo 6. Çatlamadan beri sağ tarafta kasik ağrım oluyor ara ara. Bu bir belirti mi emin olamadım. Akıntım da devam ediyor
İnşallah teşekkür ederimİnşallah vardır gebelik canım yani bazen psikolojik olarakta agri olabiliyor hepimizde ama tabi her zaman umutluyuz birgun rabbim nasip edecek ins gönlünce olsun
9 gün var o yüzden daha test bişey yapamıyorumAdetine kaç gün var cnm
Aynen hemen yapma zaten sana tavsiyem günün geçmesini bekle bir kac gun geçsin9 gün var o yüzden daha test bişey yapamıyorum
Evet bende daha önce adetten 6 gün önce öğrenmiştim sonra kimyasal oldu ondan bu sefer kendimi tutacağımAynen hemen yapma zaten sana tavsiyem günün geçmesini bekle bir kac gun geçsin
Bende çok acele ettim hep yaptım bundan önceleri üzüldüm yani biraz daha beklemek fgerekio sabırla
Rabbim nasip etsin inşEvet bende daha önce adetten 6 gün önce öğrenmiştim sonra kimyasal oldu ondan bu sefer kendimi tutacağım
İnşallah hepimizeRabbim nasip etsin inş
Hangi test bu acaba ? Olabilirsin kan ver benceKızlar sizce silik bir çizgi var mı hamile olabilir miyim ? Reglim 5 gün gecikti sadece
Predictor aldım. Yarın sabah bir test daha mı yapsam acabaHangi test bu acaba ? Olabilirsin kan ver bence
Yap için rahat etmiyorsa oda pozitifse kan ver canımPredictor aldım. Yarın sabah bir test daha mı yapsam acaba
Yapayım en iyisi ya umutlanmakta istemiyorum çok silik çünkü insan kafasını ne kadar dağıtmaya çalışsada şu döngüden çıkamıyor aslaYap için rahat etmiyorsa oda pozitifse kan ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?