- 16 Ekim 2024
- 29
- 5
- 6
- 28
Karın bölgesindemi rahimdemi benim rahmin tam ortası ağrıyo kramp giriyo29 ekimde adet günüm normalde ama karin bölgemde farkı agri girio iste supheleniyorum
Muhtemelen devam edecek gibimerhaba. regl olabilir tatlım, yerleşme de kahverengi tarzında leke geliyor.
Karin bolgemin aşağıya doğru orta kısmı29 ekimde adet günüm normalde ama karin bölgemde kas
Karın bölgesindemi rahimdemi benim rahmin tam ortası ağrıyo kramp giriyo
Aynı aynı bendede ya ama geçen ay böyle olmamıştım gebe sayabilirmiyiz kendimiziKarinmin aşağı bölümü orta kısmı tam olarak anlayamiom böyle farklı vır agri
Amin amin cümlemize ilk bebişmi sizinİnşallah ya rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amin amin cümlemize ilk bebişmi sizin
Anladım benim normalde böyle ağrım olmazdı geçen ay bile olmadı şüphelenmeye başladım en erken ne zaman yapabiliriz acaba testEvet inşallah ilk olacak rab
Evet inşallah ilk olacak rab
Sizin ilk miAmin amin cümlemize ilk bebişmi sizin
Bence adet tarihini bekleyip geçilmesini beklemeylliyiz çünkü bir seferinde ben bekledim bir kac gun gecikti yaptım pozitif çıktı ama test beni yaniltmis çok heveslenmidrim sonra adet oldumAnladım benim normalde böyle ağrım olmazdı geçen ay bile olmadı şüphelenmeye başladım en erken ne zaman yapabiliriz acaba test
Benim ikinci olacak Allah nasip ederse herkes dpo 10 dan sonra test yapabilirsiniz diyorda bilemedimSizin ilk mi
Geçen ay 4 gün geçti yaaa sabırsızlanıyo insan testlerinizi awox labaquik alın alacaksanız başka markalara bakmayınBence adet tarihini bekleyip geçilmesini beklemeylliyiz çünkü bir seferinde ben bekledim bir kac gun gecikti yaptım pozitif çıktı ama test beni yaniltmis çok heveslenmidrim sonra adet oldum
Yani maalesef sabırsız oluyoruix sonra da stres oluo salmak gerekio birazGeçen ay 4 gün geçti yaaa sabırsızlanıyo insan testlerinizi awox labaquik alın alacaksanız başka markalara bakmayın
Dpo ne demekti cnm yumurtlama gjnu müBenim ikinci olacak Allah nasip ederse herkes dpo 10 dan sonra test yapabilirsiniz diyorda bilemedim
Bende regl oluyorum galibaKeşke şey olsa yarına kadar böyle devam etse yarın bir anda kesilse shshshshs sonra bi test yapsam sürpriiiizzzz
Merhaba Predictor test sonuçlarınız ne oldu acaba bugün ben de 9. Gün ince bi çizgi gördüm daha önce hiç görmemiştim umutlanamıyorumKeşke şey olsa yarına kadar böyle devam etse yarın bir anda kesilse shshshshs sonra bi test yapsam sürpriiiizzzz
Yumurtlama günü ertesi çatlama oluyor ya çatlama günü dpo 1 oluylr canımDpo ne demekti cnm yumurtlama gjnu mü
Yani başıma hiç gelmeyen birşey oldu bugün o kadar ani ve fazla kramp girdiki aşırı derece şüpheleniyorum şuan alt karın rahim ortasına test yapmak için sabırsızlanıyorumYani maalesef sabırsız oluyoruix sonra da stres oluo salmak gerekio biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?