Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hanımlar merhaba 28 günde bir düzenli adet gören bir kadınım 2 yıldır bebek istemi var henüz hamile kalamadım sat 25 eylül 27 eylülde femeraya başladım 3 ekimde bitti 6 ekim kontrolde 16mm yumurta vardı dr 6-7 ekim +2 ilaca devam et dedi 8 ekim 00:00 civar ilk ilişki oldu sabahında 10:00 da çatlatma iğnesi oldum 9 ekim 20:00 civarı ikinci ilişki oldu sonra yatılı misafirim geldi daha ilişki olmadı maalesef bu ilişkiler yeterli olurmu şansım varmı yardım eder misiniz banada

Anladım benim normalde böyle ağrım olmazdı geçen ay bile olmadı şüphelenmeye başladım en erken ne zaman yapabiliriz acaba test
Bence adet tarihini bekleyip geçilmesini beklemeylliyiz çünkü bir seferinde ben bekledim bir kac gun gecikti yaptım pozitif çıktı ama test beni yaniltmis çok heveslenmidrim sonra adet oldum

Bence adet tarihini bekleyip geçilmesini beklemeylliyiz çünkü bir seferinde ben bekledim bir kac gun gecikti yaptım pozitif çıktı ama test beni yaniltmis çok heveslenmidrim sonra adet oldum
Geçen ay 4 gün geçti yaaa sabırsızlanıyo insan testlerinizi awox labaquik alın alacaksanız başka markalara bakmayın

Keşke şey olsa yarına kadar böyle devam etse yarın bir anda kesilse shshshshs sonra bi test yapsam sürpriiiizzzz
Merhaba Predictor test sonuçlarınız ne oldu acaba bugün ben de 9. Gün ince bi çizgi gördüm daha önce hiç görmemiştim umutlanamıyorum

Eklentiler

• IMG_9973.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9975.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…