bubuscum ben daha önce 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım.Doktor sadece aldığın ay etkiler dedi.Ama senin 6 ay sürdüyse sanırım benimki daha uzun süre olmıycak.Allahtan hayırlısı artık ne diyelim.Zaten kafana taktıkcada
olmuyomus.Bekliycez artık ne yapalım
cnm ya ne guzel allah saglıkla dogurmayıda gostersın sana tabı bızleredenaniknanik umarım bebısın cok saglıklıdır.her ay aramızdan bırı hamıle kalsa ne guzel olur sırayla herkesın olsa sonuclarını haber ver bıze.kendıne dıkkat et tabı.:teytey:kızlar 3 ayıma girdim hamileliğimde doktorum 2li test istedi p.tesi günü ultrasona giricem test için umarım herşey güzel çıkar bebeğim sağlıkldıır inşallahhh
ne dicem doktor demiştiki kadın bazen hamile kalır ve farkında olmadan düşürür acaba bu hissettiğimiz belirtiler gerçekten gebelik belirtileri de biz düşürüyor muyuz? olamaz mı? yaşım 36 kızlar ama bu konuya biraz cahilim yanlış yorum yaparsam affola
cnm ya ne guzel allah saglıkla dogurmayıda gostersın sana tabı bızleredenaniknanik umarım bebısın cok saglıklıdır.her ay aramızdan bırı hamıle kalsa ne guzel olur sırayla herkesın olsa sonuclarını haber ver bıze.kendıne dıkkat et tabı.:teytey:
17 milyon canım. ve damar toplanması var.:a015::a015::a015:az derken kaç mesela akdenizcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?