Sütü benim gibi nesquikle içe n varni ben sade icemiyorum zarari varmidir ki
canım bende sade içemiyorum. nescafe koyup içebiliyorum. o yüzden doktora sorucam onuu..doktora gitmeden içmiyorum sütü..
onun yerine ayran yoğurt tüketiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütü benim gibi nesquikle içe n varni ben sade icemiyorum zarari varmidir ki
onunnn içinnnnn yiyeceksiniz bekliyordurrr gerçekten ama yaaaa annesii mamaaaa diyeeee ağlıyordurr şimdii onun ne canı varkiii minnacık zatennn hemen acıkırrrr :)
hepimizz oylee duusunduk canım benim...inşallah sorunnn yoktur ve inşallah geri gelir canım..inşallah canım benim 26 ocak olmam lazım:) oyle düsünüyorummm canımmm zor olacakkkkkk cokkkk hemmmmm e zatennn adet olursammm konuşmam bosama olmassam ya gününde yada bi gun geçtikten sonraaa yaparım yumurtalanmam erken başladı cunku bakalımmm haırlısı olsunnnnnnnnnnnnn kubrakkkkkk annecikkkkkkk
![]()
5+5 de gördüm canım :) pazartesi sende görürsün rahatlıklaaa :)
kalp atışı için 6 veya 7. hafta diyorlar..onu bende haftaya pazartesi duyacağım inşallah :)
bu arada tebrik ederimmm bir anniş daha var aramızda :)
benmkiii zaten içerddeee içeriye almazlarr demii cetrinnaaaa :)) dün bayaaaa espirisini yaptıkkk babasıı seviyor karnımı lenn edepsizz şimdiden başladınn isteklere rüşveteee diyee :))) dedimm altı üstü bir çikolata istedi çocuğumm yiyecek tabiii diyorum çokk eğlendikk yaaaa :)))
bencede başka bişey söyleyecek ilk aklımıza cinsiyett geldiii bizimm :))) benm doktor çok tets yaptı bana yaa kan tetsiyle ama enzimlere kadar herşey baktııı bakmaya da devam ediyor .aminn canımm herşeyy yolunda gitsin hepimiz için şu 9 ayy :) senn de inşallah ayrıntılıda çokk güzell geçerrr bebekkk 4 ay sonraa annesinin kucağına gelirrr :) bende başlayacağım pilatese bi hocayla görüştüm evde yapacağız bu hafta başlayalım ilerleyince geç olur dedi ben normal doğumdan korkarım yapama heralde ama :) sende pilatesi dikkatli yapp
Tamam canim sen dinlenn hadiii :))tamamm ye canım benimmmmm sanaaa veee o tattlııı bebegineee afiyetlerrrrrr olsunnn kıyamam ikinizee iyi beslen tamam mı canım bnde birazdan uyuklıcm biraz kendimi geliyim cok erken uyanıyorum buaralar![]()
oo az kalmışşş :) 9 günnn..
iyi düşünelim iyi olsunnnn..
inşallahhh iyi olacak canımm..iyi haberler vereceksin Allah'ın izniyleee :)
inşallahhh kuzummm inşallhhh gözlerin dolacak kalp atışlarını duyunca çok güzel bi duygu:)
aaa o zaman içim rahatladııı :) bende yiyemiyorum diye içten içe üzülüyordum.. o zaman bebişim sen bendekilerle beslen ilerde yiyeceğim nasılsaa :))))))
valla inanılmaz esram yaa..inşallah Rabbim o günleri görmeyide nasip eder bizee :) bugünlerimizede şükürr..geçen ay hamiş kalalım diyorduk şimdi hamişiz bebişlerimizi bekliyoruzzz :)) bunu düşünmek bile mucize :)
kuzumm bünyee zayıff diye bir şeyy yokk güçlendireceksinizzzz :))) bana dün doktor artık anneden beslenecek pretein ağırlıklı beslenn dedii sizinde artık hafiften başlamanız lazım :)
kıyamam ben sizeeee:d bakkkk ne güzellllll bebişşş neşe kattı eeveeAllah bu mutluluğunuzu daim etsin
yok alamazlar iceriii onuuuuuuu onun kapııı gibii anasıııı varrrrrrr
![]()
heh rahatla canım, sevindim rahatlamana, bak karşında canlı örnek var:)
ayyy evet yaa şimdi de büyümesi,doğması sıkıntımız ve en güzel sıkıntı:) harika buuuu
canım bende sade içemiyorum. nescafe koyup içebiliyorum. o yüzden doktora sorucam onuu..doktora gitmeden içmiyorum sütü..
onun yerine ayran yoğurt tüketiyorum..
evett ama esranın doktoruda 4.aya kadar o senin yediklerinle değil sende varolanla zaten besleniyor demiş canımm..
bu doktorlar neden hep birbirlerinden farklı şeyler söylüyorlar kiii :)
sen başla yemeye annesiiii :) protein alsın kuzucğum ki hemen büyüsünn![]()
cok teşekkür ederim. çok garip bir duygu. keseyi görmeden kendimi pek kaptırmamaya çalışıyorum ama çok zor. hemen hamilielik psikolojisine girdim bile. eşime Allah kolaylık versin diyorum :))))
Tamam canim banada habrt verr
canımmmmm benimevttt yaaa çokk eğleniyoruzz biz onunlaaaa :)) dün doktordan çıktık eşim işe gitti ben eve :) işte akşam oldu yemek yedikk sohbet etikk falann saat 10 buçuğa doğru ben hadi yatalım diyorum eşim çok erken diyor e tammda diyorum ben eşim bakıyor bana ne tamadası diyorrrr doktor bişey olmaz artık dedi dedimm yok artık daha neler diyor :))) yaaaa diyorrr çocuk orda nasıll yapıcazzz çokk tuhaff oluyorum olmazz yaa diyorrr :)) sanki çocuğunda çok umrundaydıı dedimm delii yaaa snaki çocuk bizi izliyor gibi davranıyor ben gülme krizine giriyorum nasıl anlatcam ben buna bilmiyorum her gün ayrıı krizzz :)
sağolun canlarım ya moral verysnz ban ya umutsuzm dyrm ama elim karnımda gelıcksn bebğm dyrm hep :) sanki ordaymş gbi