işte bence seni bebeğe yönelten en önemli fikir bu.. kendine yedirememek..
ama neyi yediremiyorsun ki tatlım?? mutlaka çok çok güzel günler yaşamışsınızdır hatıralar çoktur bilirim anlarımm..acını paylaşırım. ama bebek fikrini kafandan at bence..hiçbir ilişkiği ya da evliliği bebk kurtarmıyor maalesef..sonra arada kalan üzülen ve acı çeken çocuklar oluyor

aslında aranızdaki sorunu tam bilmiyorum ama onu tekrar kazanmak sadece bekleyebilirsin..bence kendi haline bırakk..eğer hala seviyorsa sana zaten adım atacaktır. hem biraz sakin kafayla düşünmek iyi gelebilir ikinizede..
üstüne çok gitme..
eğer hala görüşüyorsanız birlikte mutlu olduğunu şeyleri tekrar yapabilirsin

mesela mutlu olduğunuz bir yere gidip yine aynı şeyleri yaşayabilrsiniz..ama eğer kafasına koyduysa bazı şeyleri onu bu düşünceden uzaklaştırmak zor olur..
sen onun üstüne düştükçe o kendini daha da geri çekecek.. ve sırf evlenmek için bebek fikri yanlışş..ya giderse o zman ne yapacaksın?
değer mi bir adam için hayatını zorlaştırmaya?? o senin için yapar mıydı? bence çok ayrıntılı düşünülmesi gereken bir konu..
iyi düşün canım benim..bebek demek sorumluluk demek ve yepyeni bir hayat demek..ama bunu tek başına da yaşamak demek..ayrıca hamile kaldın ve senle evlenmedi o zaman napacaksın? ailene ne diyeceksin? sakın bu hataya düşmee..bebekle kazanmak yerine kendin hareketlerinle davranışlarınla kazan onu.