- 2 Mart 2010
- 365
- 151
- 103
şimmmdi kan testimi aldım. ultrasonda bişey çıkmadı. hcg testinde 12.2 çıktııııııı
hamile miyim ya?
kizlar yarin doktorun kotu birsey demesinden cok korkuyorum ya insanin 21 gun adeti neden gecikir eger hamilelik yoksa kendimi kanrimaya calsiyom ya yoktur birseyim ama yoksa hamilede degilsem niye bu gecikme birsey varki bole duzenim bozuldu dua edin bana lutfen
merhabalar, aranıza yeni katıldım...2 yıllık evliyim ve bebek fikri bana hep uzak oldu...yeni yeni bebek görünce ne kadar hoş demeya başladım ve düşünmeye başladım...ama insan bebek knusunda hazır olduğunu nasıl anlar ki...eşim istiyor..ama seninde istemen lazım diyor..bu konu kafama takıldı kaldı..böyle ciddi ciddi düşününce içimde bi hoşluk tatlı bir heyecan duyuyorumm..bu duygu bile farklı ama...emin değilim..sizizn fikriniz benim için çok önemli.....insan bu kararı nasıl verirr...birgün kalkıyorum evet tamam olsun diyorum...bi kaç saat sonra yok vazgeçtim bn diyorumm...bebeği olanlara soruyorum özellilke anne olmaktan benim giib korkan var mıydı aranızda???
kızlar salıya kadar test yapmıcam die söz vermiştim ama dayaanamadım....dün ve bugün test yaptım.normalde 1 haziranda hastalanmam gerekiyordu.dün öğleden sonra yaptım bugünde 1 saat önce falan yaptım 2 si de negatif çıktı.hiç hastalanacakmışım gibi bir belirti yok ve özellikle bir kaç gündür geceleri göğüslerimde damarlarım belirginleşiyor.yeşil yeşil görünüyorlar resmen.yarın sabah kalkar kalkmaz 1 test daha yapıcam.sizce hamile olma ihtimalim varmı?
kızlar yumurtlama dönemi şanslı günler vs. adı altında yazılan tüm sitelere girdim birde sizlere sormak istiyorum. 28 günde bir adet görüyorum ve en son 25 mayısta adet oldum. şimdi benim hamile kalma durumumun en yüksek olduğu günler ne zamanlar oluyo?
kızlar yumurtlama dönemi şanslı günler vs. adı altında yazılan tüm sitelere girdim birde sizlere sormak istiyorum. 28 günde bir adet görüyorum ve en son 25 mayısta adet oldum. şimdi benim hamile kalma durumumun en yüksek olduğu günler ne zamanlar oluyo?
cnm o pembe leke için yerleşme kanaması diyolar eğer beklenen adet tarihinden çok önce geldiyse hamile olabilirsin ama adet tarihine 1 2 gün varsa erken adet grüyo olabilirsin diye biliyorum. rabbim hakkımızda hayırlısını versinkızlarrrrr noolur acil cevap yazın bana
sabah kasıklarımda yürürken ara ara batma , az evvel wc ye gittim, peçeteye sildiğimde çok hafif pembelik geldi regl başlangıcı gibi, ama ateşim bugün yüksek ve reglim çarşamba günü, bu ne demek oluyor şimdi, iyi bişey mi, böyle yaşayan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?