Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nasıl sevinmem ceylanım .yiki varsınız Arkadaşlarım canımsınız. iyiki sizi bulmuşum Allahım ne kadar mutluyum hamişliğimden emin değilim ama benimle mutluluğumu bu denli içten bu denli sevgi dolu paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize dikkat edin hepimize diyorum hala kendimden emin değilim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. canımsınız iyiki varsınız

kızlar ben kan testine gidiyorum. ne olur dua edin. sancılarım başladı bu arada. yaa normalmiki kasıklarımdan belime ve kalçama vuruyor

kızlar farkındaysanız bugün iki hamilemiz varr kedinin sevincini paylaştığınız gibi birsunun sevincinide aynı şekilde paylaşırsanız sevinirim

[Ikızlar Günaydınlar......
hamilelerrrrr gözünüz aydınlarrrrrrrr olsunnnnn Alllah bize de basip etsin
[/I]

Birsu da mı hamile ay kızlar.. Hayırlıııııııııı olsunnnnnn ...
ama kaçış yokkkk....yazın bakalım...

Birsucum ne zamandır istedin nasıl çalışmalar yaptınn gülüm bizi de aydınlatt...

birsucum ben seni yeni gördüm tatlım tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yeganem sağol canımmmmm. inşallah doğrudur. inşallah vardır. dün akşamdan beri midemde bir bulantı var hafifi hafif. ay bilmiyorum patronda gelmedii çok heyecanlıyım yaa
dogrudurr inşallah sen kalbini bozma kedicimmm
ceylancım neden birsuyu tahta koymadın sesiimm geliyomuu kızlarr yoksa yazdıklarım gelmiyomuu

deryoşşş kıoycakkk birsuyuda ceylan şimdi işi var poliçe kesiyomuşşş tatlımm

kedicim hadi git gel icimiz tamm rahatlasinn canimm umutsuzz olmaa..
PATRICIA PATRICIA PATRICIAA PATRICAII:uhm: NERDESIN KIZZ SEN SENII ARIYORUMM

Ayy birsu çok güzeyy canım yaaa... 2 . ci oluyormuş cok güzel darısı başıma iki tane insallah...

ahh canım sakın üzülme cabuk oldu diyee... ben şahsen 7. ayıma girdimmm hala yok artık o kadar çok istiyorumkiii anlatamam....

dogrudurr inşallah sen kalbini bozma kedicimmm

deryoşşş kıoycakkk birsuyuda ceylan şimdi işi var poliçe kesiyomuşşş tatlımm

ya kızlar yanlış anlamayın ama ben biraz yadırgadım herkes kedinin sevincini paylaşmaya başladı birsuda hamile diye bağardım ama kimse ilgilenmedi unutmayınki hepimiz gibi birsuda aynı heyecanı yaşıyo bugün onun sevincini paylaşamazsak ne zaman paylaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…