Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

h.b. ben şeyi sorcaktım ümmühan ; gebelik testleri var ya onlar bebek oluşumundan 3 gün sonra belli oluyo demişti eczacımız.ilk düşüğümde de öyle olmuştu adetten önce bakmıştım ve pozitif çıkmıştı . adetim ayın 22 sinde .idrar testi için erken dimi:)

cnm hoşgeldin
idrar testi için erken yaparsan şimdi belki çıkmaz hiç yoktan moralini bozarsın
herhangi bir belirti falan hissediyormusun cnm:uhm:

çok erken almur cum biraz bekle dün adet günümdü ben bugün yaptım negatif çıktı bence bekle negatif görüp üzülmektense adetin geçmesini bekle henüz erkenn

karazeytin regl daha gelmedi ama negatif çıktı işte 2 güne kadar gelir geçen ayda böle olmuştu

elmur incir kürü nasıl bişi??

karazeytin canım evet 4 ü de hamiile. hatta birisi bu ay tüp bebeğe başlıycaktı. eşleride keçi boynuzu kürünü yaptı.bence faydası vardır mulaka.

anladım ummuhancım
adet gününde öle 1-2 gün gecikmelerin oluyorsa doğrudur.idrar testleri her zaman net olmuyormuş diyorlardı ya o bakımdan sordum cnm olsun bir daha ki ay nasip olursa
dualarımız sizinle:Saruboceq:

ümmühan inanmıyorm size nasıl k..k. takipcisisiniz:) şaka bi tarafa arama motoruna incir kürü yazın kadınlar kulübünde de 7 yıllık evli olup tüp bebek yapan ama tutmayan kişiler bile hamile kaldı . ümidinizi kesmeyin sakın. adet oldum diye sakın üzülme.. bak bu senin sağlıklı olduğunu gösterir . ya adet olmasaydın da yumurtan için uğraşsaydın dimi canım. 2 ayda 18 kişi hamile kaldı kadınlar kulübünde ...

karazeytin canım evet 4 ü de hamiile. hatta birisi bu ay tüp bebeğe başlıycaktı. eşleride keçi boynuzu kürünü yaptı.bence faydası vardır mulaka.

o zaman bir zararı da yoktur sanırsam
bence ummuhancım sen de bir dene:1hug:
hee bu arada bizim de ilk denememizde olmamıştı aynı şekilde yapmıştık ama
tek fark kocişim ve ben sabahları keçiboynuzu pekmezi yedik aç karnına
belki o etkili olmuştur diye düşündük artık.sperm sayısını artırıyormuş yaaakaydirigubbakcemile3
bende de kansızlık vardı ben de o yüzdeb yiyorum hala

iyi aksamlar kızlar
ummuhan canım üzülme sakın bekle biraz belki bikac gün sonra cıkar cift cizgi ikimizin aynı bende dün olacaktım ama hala tık yok ben 15 ine kadar beklicem demistim beklicem

yakomoz hayatım göğüslerimin üst kısmında acıma ve belimde ağrı olurdu yada karın ağrısı çekerdim
güğüslerimin her yeri acıyor ve belimin üst kısmında acıma var bugün bir ara kasıklarıma bişey saplanır gibi ağrı oldu üşüttümmü acaba

ummahan hayırlısı diyelim tatlım napalım insallah hamilesindir ama degilsende moral bozmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…