Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy kıslar alt karnıma bi anda sancı girdi dokundum sert olmuş dokununca acıdı bide sol kasığıma sanki fıtık ağrısı gibi sancı giriyo

bu üzüntülere alıştım artık napalım taktir bu dediğiniz gibi vardır zamanı teşekkürederim sağolun

hoş geldin kızlar şimdi geldi aklıma rüyamda kendimi hamile gördüm doğuma yakın gibiydim tersi çıkmaz inşallah ama etkisindende olabilir

hoşbulduk fıstıklar
kızlar takılmayın çok yaaa sonra olmayınca çok üzülüyoruz o streslede yumurtlama günlerini karşılıyoruz kafamız temiz olmalı stres olmamalıyız dinlemeyin vücudunuzu kısmet diyin geçin valla bak

benim bu ay yumurtlama günümde 1 kere olduğu için hiç kafama takmıyorum bu ay zaten 4 kere oldu 3 taneside yumurtlama öncesiydi adetin hemen sonrasıydı artık ozamnlarda tuttuysa kaydirigubbakcemile

Merhab abıŞe sorayım sıze ban geen ayda oldu bu ayda adetıme daha 10 gÜn kadar var ama kaısk aĞrılarım oluyo yemeklerı gÖrÜnce mıdem bulanıyo ıdrara Çok Çıkıyorum nedır acaba geÇen ay test yaptı m tek Çızgıydı adetımın bıttıĞı gÜnlerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…