canım ayın 26 sında olcam ama ayın 22 sinde yapcam erken gebelik testini
tlyvz burdayım geldim neoldu canım...
yapma sabret ne olur çok erken o gebelik testine okadar para verene kadar yazık ya. veben çok net hatırlıyorum geçen aylarda bir arkadaş yaptı o testi çıkmadı karaları bağladı kesin çıkardı diye gecikti adeti meğer hamileymiş. testi yapınca negatif çıkarsa inanıcakmısın içinde yine şüphe kalmıcakmı canımcım yaa iyi düşün CADIARZU
kedicim sizler için demedim ben kedi sevmem kaydirigubbakcemile3
Bitanem ağlama bana şans getirmedi lütfen yanlış anlama ağlarım :asigim:
hamiş olan arkadaşlar kirpiklerinize dikkat ettinizmi??karışıomuş diolar warmı sizde öle bişiii
ben geldim
ya bazıları bi hafta falan ögrenio ne güsel dimi ne şanslılar süprizzzzz
canım hoşgeldin noldu senin test bence firmayı ara test bozuk çıktı de parana yazık değilmi
canım benim adet günüme 4,5 gün kala yaptığımda çoook silik çıkmıştı önemsememiştim yanlıştır felan dedim.. adet günümde direk 2 çizgiyi görünce kan testine koştum ordada pozitif olunca doktoruma gittim ..doktorum güldü bu ne hız dedii
ayy ne güsel yaa çok şanslısın walla ben kaç kez yaptım test çıkmadı bugun adet günüm daha gelmedi kırmızılar bakalım inş gelmez..
yaa ben hamile olduğum ilk haftalar hep ofisteki arkadaşlar da bana bakardı kirpiklerin birleşmişmi felan diyorlardı da ben bişey anlamadım bu konuda..ee bide gün içerisinde makyajlısın rimel felan yani ben pek bişey göremedim..
QUOTE=bozo85;5824391]hoşbulduk o ben değildim canım karıştırdın gncam dı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?