Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kedi cnm idrar koyulaşma var benımkı koyu sarı olmuş ve içinde uçuşan şeylerden var ilk defa böyle oldu ben diğer aylada baktım cnm ama busefer farklı cnm

canım ayın 26 sında olcam ama ayın 22 sinde yapcam erken gebelik testini

yapma sabret ne olur çok erken o gebelik testine okadar para verene kadar yazık ya. veben çok net hatırlıyorum geçen aylarda bir arkadaş yaptı o testi çıkmadı karaları bağladı kesin çıkardı diye gecikti adeti meğer hamileymiş. testi yapınca negatif çıkarsa inanıcakmısın içinde yine şüphe kalmıcakmı canımcım yaa iyi düşün CADIARZU

kedicim sizler için demedim ben kedi sevmem kaydirigubbakcemile3
Bitanem ağlama bana şans getirmedi lütfen yanlış anlama ağlarım :asigim:

ama 4 gün öncesinde çıkar be canım zaten dün yaptığım negativ çıktı şakkıdı

canlarım bende henüz kırmızılar yanmadı
aksama kadar yanmazsa aksam sonucu yazarım evden sızee.
ceylancım sende kendını üzme
henuz gelen gıden yok

kedicim sizler için demedim ben kedi sevmem kaydirigubbakcemile3
Bitanem ağlama bana şans getirmedi lütfen yanlış anlama ağlarım :asigim:

şaka be canım merak etme aslında bende pek kedi sevmem biliyomusun burdaki nick olan kedi benim ve eşimin ilk heceleri ondan kedi hihoyyytnaniknanik

hamiş olan arkadaşlar kirpiklerinize dikkat ettinizmi??karışıomuş diolar warmı sizde öle bişiii

hamiş olan arkadaşlar kirpiklerinize dikkat ettinizmi??karışıomuş diolar warmı sizde öle bişiii

yaa ben hamile olduğum ilk haftalar hep ofisteki arkadaşlar da bana bakardı kirpiklerin birleşmişmi felan diyorlardı da ben bişey anlamadım bu konuda..ee bide gün içerisinde makyajlısın rimel felan yani ben pek bişey göremedim..

ya bazıları bi hafta falan ögrenio ne güsel dimi ne şanslılar süprizzzzz

canım benim adet günüme 4,5 gün kala yaptığımda çoook silik çıkmıştı önemsememiştim yanlıştır felan dedim.. adet günümde direk 2 çizgiyi görünce kan testine koştum ordada pozitif olunca doktoruma gittim ..doktorum güldü bu ne hız dedii

ayy ne güsel yaa çok şanslısın walla ben kaç kez yaptım test çıkmadı bugun adet günüm daha gelmedi kırmızılar bakalım inş gelmez..

QUOTE=bozo85;5824391]hoşbulduk o ben değildim canım karıştırdın gncam dı sanırım[/QUOTE]

çok pardon canım yaaa kafalar karışık malum :1hug:

anladım canım dooğru diosun benimde şuanda rimel warda alt kirpiklerim ikişer üçer yapışık duruo sanırım rimelden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…