- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım belirtilerin var mı ya da ne derecede bilmiyorum ama bence test için erken olmuşMerhaba, ben adetime 8gün varken hcg testi yaptırdım ve sonuç 0,1 çıktı negatif ama benim yaklaşık 5 gündür göğüs ucu hassasiyeti ve bel, kasık ağrısı gibi şikayetlerim var. Adet günüme de 1 hafta kaldı.Yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz sizce test için erken mi davranmışım. Sonucun değişme ihtimali var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Belirtilerim göğüs hassasiyeti ve ağrısı, ara ara sağ ve sol kasığıma giren ağrılar ve bel ağrısı. Koku hassasiyetim de artmış gibi geliyor ama psikolojik mi bilmiyorum bunlar. Geçen ay doktora gitmiştim bana duphaston vermişti onu kullandım o dönemin sonunda regl oldum. Ama bu ay hiç hap kullanmadım sadece yaklaşık aydır folik asit kullanıyorumCanım belirtilerin var mı ya da ne derecede bilmiyorum ama bence test için erken olmuş
Göbek çektirmek nasıl oluyor canımCanimm varmi guzel haberler :) :) :)
Ayyy hadi gözün aydın canımm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbugün çizgim daha da netgaliba oldu
Daha once cok duydum ama nasil oldugunu bilmiyorum canimGöbek çektirmek nasıl oluyor canım
Kesinlikle kan için çok erken bi zaman yumurtlamadan sonra 10 11 gün geçmesi gerekiyor en erken kanda öğrenebilmek için. Yumurtlamadan sonra 8-10 gün içerisinde oluşup rahme tutunmaya çalışıyor zaten canım buda adet gününden en erken 4 5 gün öncesine gelirMerhaba, ben adetime 8gün varken hcg testi yaptırdım ve sonuç 0,1 çıktı negatif ama benim yaklaşık 5 gündür göğüs ucu hassasiyeti ve bel, kasık ağrısı gibi şikayetlerim var. Adet günüme de 1 hafta kaldı.Yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz sizce test için erken mi davranmışım. Sonucun değişme ihtimali var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Peki yumurtlama dönemimin en yüksek olduğu günü mü başlangıç olarak alacağım bu durumda. En yüksek 14 nisan tarihinde gözküyorduKesinlikle kan için çok erken bi zaman yumurtlamadan sonra 10 11 gün geçmesi gerekiyor en erken kanda öğrenebilmek için. Yumurtlamadan sonra 8-10 gün içerisinde oluşup rahme tutunmaya çalışıyor zaten canım buda adet gününden en erken 4 5 gün öncesine gelir
Hayır pik yaptığı gün değil siliklestigi yanı yumurtlamanın olduğu günden itibaren sayacaksın canım zaten normal olarak yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra adet görüyoruzÇok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Peki yumurtlama dönemimin en yüksek olduğu günü mü başlangıç olarak alacağım bu durumda. En yüksek 14 nisan tarihinde gözküyordu
Siz ovülasyon testinden bahsediyorsunuz galiba, ben yumurtlamamı telefonuma indirdiğim uygulamadan takip ediyorumHayır pik yaptığı gün değil siliklestigi yanı yumurtlamanın olduğu günden itibaren sayacaksın canım zaten normal olarak yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra adet görüyoruz
Umarım güzel haber alırsın :)Cevabınız için çok teşekkür ederim. Belirtilerim göğüs hassasiyeti ve ağrısı, ara ara sağ ve sol kasığıma giren ağrılar ve bel ağrısı. Koku hassasiyetim de artmış gibi geliyor ama psikolojik mi bilmiyorum bunlar. Geçen ay doktora gitmiştim bana duphaston vermişti onu kullandım o dönemin sonunda regl oldum. Ama bu ay hiç hap kullanmadım sadece yaklaşık aydır folik asit kullanıyorum
Uygulamalar doğru olmuyor bazen. Hep standart olanı veriyor bana 14. Günü gösteriyor ama ovulasyon yaptım ve 12.gün yumurtam oluştu tabi herkes için geçerli olmayabilir belki sizin ki uyumludurSiz ovülasyon testinden bahsediyorsunuz galiba, ben yumurtlamamı telefonuma indirdiğim uygulamadan takip ediyorum
Canım ben bugün test yaptım ve kocaman bir tek çizgi :) hayırlısı böyle demek ki :) haber edeyim dedim :) inşallah tez zamanda sen ben ve isteyen herkes meleğine kavuşurOy iyi hadi kuzum siz iyi olunda canım rabbim sağlık versin ikinizede doğrudur valla
Öyleyse inşallah bir hafta sonucu güzel bir haber alırım, ama olmazsa bir dahaki ovülasyon takibimi testle yaparım çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinUygulamalar doğru olmuyor bazen. Hep standart olanı veriyor bana 14. Günü gösteriyor ama ovulasyon yaptım ve 12.gün yumurtam oluştu tabi herkes için geçerli olmayabilir belki sizin ki uyumludur
İnşallah gerek kalmaz ve güzel haberi alırsınızÖyleyse inşallah bir hafta sonucu güzel bir haber alırım, ama olmazsa bir dahaki ovülasyon takibimi testle yaparım çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Genelde bende öyle kullanıyordum o yüzden bi türlü yakalayamamistim bu ay ovu testi kullandım oldu. Denk geldi . Çok fazla akıntı olduğu gün yumurtlamanın gerçekleştiği gün telefona pek uyma bence ve şansını artırabilmek için o yoğun akıntıdan 2 3 gün önce ilişki ve sonrası 2 3 gün ilişki daha cok sans artirirSiz ovülasyon testinden bahsediyorsunuz galiba, ben yumurtlamamı telefonuma indirdiğim uygulamadan takip ediyorum
İnşallah bekleyen herkes güzel haber alırİnşallah gerek kalmaz ve güzel haberi alırsınız
Öyleyse bunu kesinlikle denemeliyimGenelde bende öyle kullanıyordum o yüzden bi türlü yakalayamamistim bu ay ovu testi kullandım oldu. Denk geldi . Çok fazla akıntı olduğu gün yumurtlamanın gerçekleştiği gün telefona pek uyma bence ve şansını artırabilmek için o yoğun akıntıdan 2 3 gün önce ilişki ve sonrası 2 3 gün ilişki daha cok sans artirir
Hadiya olsun kuzum hiç stres yapmayalım bence Rabbim hepimize en doğru zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah hem senin daha gününde gelmemişti galiba belki testte çıkmamıştırCanım ben bugün test yaptım ve kocaman bir tek çizgi :) hayırlısı böyle demek ki :) haber edeyim dedim :) inşallah tez zamanda sen ben ve isteyen herkes meleğine kavuşur
Gelmedi canım evet ama var gibi de hissetmiyorum zaten yine de birkaç gün sonra tekrarlayacağım testiHadiya olsun kuzum hiç stres yapmayalım bence Rabbim hepimize en doğru zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah hem senin daha gününde gelmemişti galiba belki testte çıkmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?