Cok sagolun allah razi olsun rabbim tez zamanda nasip etsin insallah hepinize aminnnYaaaa çok güzel darısı başımızagözün aydın sağlıcakla inş
Sagl canjm cokk rabbim isteyisteyn hrkse nasip etsin pazartesi vercm kandaCanım hastahanede de idrar testimi yapıyorlarmış ya ben burda hiç denk gelmedim ama bak ne güzel çıkmışkan ne zaman vereceksin hayırlı olsun kuzum
Tam hatırlamıyorum ne zaman olduğunu ama tahmini adetime 10 gün vardı diyebilirim ağrı şöyle oldu kapı çaldı giderken bir anda ağrı saplantı ama sızı veya Batma şeklinde değil bildiğin biri sanki sert birşekilde orama vurdu bu arada ben adet biter bitmez doktora gittim oda adet bitiminden 2 gün sonra başla dedi yumurtalarımı gördü ultrasondaİlişkiden sonra bir iki gün içinde mi oldu bu ani batma gibi ağrımıydı ben de oldu nefesimi kesti ama bir defa değil bi kaç kere oldu
Benimde bata 4-5 gün var sanki hasta olcak gibi hissediyorum bu ay çok istiyorum artık hüsran yaşmak istemiyorum ama sanki yine olmadı
Geçdöllenme olmadığını nasıl anladiniz acaba bende merak ediyorum adetleridüzenli olan biriyim ama degerlerime gore yeni hamileliğim bende gec döllenme diye düşünmüştüm. Adete yakın zamanda nasıl olabiliyor acabaBelli olmaz canm ben adet günümde negatif gördüm üç gün geçince erken gebelik testiyle pozitifi gördüm yarın tekrar yapabilirsin benim ilk belirttim bel ağrımdı geç döllenme de değildi
Hayırlı olsun canim benim Rabbim.saglikka kucağına almayı nasip etsin InslalahKizlar acilden geliyorum.. Ordaki doktorda idrar istedi sonuc pozitif..
İyim bende canım kistlerle uğraşıyorum agrılarım çok aklımda sen kaldın dedim bakiyim hamişlik var mıIyiyim canim sen nasilsinbende bikac haftadir girmiyodum kafa dinlemek icin.
Amin canim bnm aminnn.. Kanda da pozitif cikmayinca hala inanamiyorm :)Hayırlı olsun canim benim Rabbim.saglikka kucağına almayı nasip etsin Inslalah
Bu sekilde denemeyi bende hep merak etmistim sonuc ney hamilemisinzKızlar bişey sorucam daha önceki gebeliğimde yaptigim bi test vardı ve ozaman çok koyu olmasada çizgi çıkmıştı bugün bi deneyim dedim biliyorum 1 test 2 kere kullanılmaz ilk idrarla yaptım koyu olmayan çizgi çok çok koyulasti resmini atıyorum
Ne demek canm bunun için burdayızİnşallah çok teşekkür ederim Moral verdiniz
Canım ben erken belirti yaşadım ve 26 günde bir adet oluyorum kontrol olmuştum adet bittikten iki gün sonra yumurtaların baya büyüktü çatlamaya yakındı yani ordan biliyorum kontrolden iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim beta359 duGeçdöllenme olmadığını nasıl anladiniz acaba bende merak ediyorum adetleridüzenli olan biriyim ama degerlerime gore yeni hamileliğim bende gec döllenme diye düşünmüştüm. Adete yakın zamanda nasıl olabiliyor acaba
Yok canim yumurtlama donemim yeni bittiİyim bende canım kistlerle uğraşıyorum agrılarım çok aklımda sen kaldın dedim bakiyim hamişlik var mı
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor kan testi yapmadan kesin birşey söylemek mümkün değil mesela bende hiç yerleşme kanaması olmadı sadece herzamankinden biraz daha fazla süt gibi akıntım vardıLütfen hamileler yardımcı olabilir mi? Bat 28 inde olmam gerekirken şimdi lavaboda krem rengi koyu kıvamlı akıntım oldu sümüksü gibi . Bu hamilelik belirtisi mi? Lütfen yardımcı olun
İnşallah kuzumYok canim yumurtlama donemim yeni bittihayirlisi insallah bu ay nasip olur. Gecmis olsun tedavi goruyo musun
Gorumcemde arada yasiyor adetle atiyormus kuzum insallah gecer seninkide.İnşallah kuzumKendiliğinden geçer dedi ilaç vermedi kontrollere çağırıyor işte
Insallah ugraslarinin sonucunu alirsin canimErken hamilelik belirtisi aramıyorum. Daha önce de yazmıştım. Çünkü tüm belirtileri yaşıyorum fos çıkıyor ancak bu ay iğne tedavisi gördüm. Bugün çatlatma iğnesinden sonra 8.gün. Buraya yazmak geldi içimden. İnşallah herkes beklediği güzel sonucu alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?