Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tam hatırlamıyorum ne zaman olduğunu ama tahmini adetime 10 gün vardı diyebilirim ağrı şöyle oldu kapı çaldı giderken bir anda ağrı saplantı ama sızı veya Batma şeklinde değil bildiğin biri sanki sert birşekilde orama vurdu bu arada ben adet biter bitmez doktora gittim oda adet bitiminden 2 gün sonra başla dedi yumurtalarımı gördü ultrasonda

Belli olmaz canm ben adet günümde negatif gördüm üç gün geçince erken gebelik testiyle pozitifi gördüm yarın tekrar yapabilirsin benim ilk belirttim bel ağrımdı geç döllenme de değildi
Geçdöllenme olmadığını nasıl anladiniz acaba bende merak ediyorum adetleridüzenli olan biriyim ama degerlerime gore yeni hamileliğim bende gec döllenme diye düşünmüştüm. Adete yakın zamanda nasıl olabiliyor acaba

Bu sekilde denemeyi bende hep merak etmistim sonuc ney hamilemisinz

Canım ben erken belirti yaşadım ve 26 günde bir adet oluyorum kontrol olmuştum adet bittikten iki gün sonra yumurtaların baya büyüktü çatlamaya yakındı yani ordan biliyorum kontrolden iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim beta359 du

Lütfen hamileler yardımcı olabilir mi? Bat 28 inde olmam gerekirken şimdi lavaboda krem rengi koyu kıvamlı akıntım oldu sümüksü gibi . Bu hamilelik belirtisi mi? Lütfen yardımcı olun
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor kan testi yapmadan kesin birşey söylemek mümkün değil mesela bende hiç yerleşme kanaması olmadı sadece herzamankinden biraz daha fazla süt gibi akıntım vardı

Erken hamilelik belirtisi aramıyorum. Daha önce de yazmıştım. Çünkü tüm belirtileri yaşıyorum fos çıkıyor ancak bu ay iğne tedavisi gördüm. Bugün çatlatma iğnesinden sonra 8.gün. Buraya yazmak geldi içimden. İnşallah herkes beklediği güzel sonucu alır

Insallah ugraslarinin sonucunu alirsin canim kalmis test icin 4 gunun sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…