Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh

iyi canim hadi hayirlis olsun canim ins. olumlu sonuc alirsn:92::79::79::79:

valla hayatım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin belki bebişimiz nazlıdır biraz
ama şuda var psikolojik olabilir... ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz ???

valla hayatım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin belki bebişimiz nazlıdır biraz
Ama şuda var psikolojik olabilir... Ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz ???

inşallah canım inşallahhh en azından dr gıdım dıyorumda olmuyorsamda eger gebelık yoksa gercekten adet sokturucu varya ondan versın bana BU ARADA 7 YILLIK EVLIYIM AMA BEBEK DUSUNMEDIK DAHA ONCEEE BU SON 3 AYDIR DENEMELER VAR İŞTE ISTIYORUZZ

Son düzenleme:
bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh

iyi canim hadi hayirlis olsun canim ins. olumlu sonuc alirsn:92::79::79::79:

çok sevindiğimi belirteyim tekrar selincim allah hayırlı etsin bize de nasip etsin inşallah......

kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA

CANIM BENİMMMM ÇOK SEVINDIM ALLAH TAMAMINA ERDIR SINNN MAŞALLAH HERKESSS TEKER TEKER HAMILE KALIYORRR TABLO UGURLU GELDI GALIBAAA :
GÜNÜN GECMISMIYDI CANIM YAA ANLATSANA DİNLİYORUZZ CANIMM DARISI BAŞIMIZAAAAAAAAAAAAA

canım teşekkür ederim baktım şimdi bende alıyım bakalım ilk ayda bizdede sonuç verirmi :)) haberleşiriz :)

kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
tebrikler selinciiiiiiimmmm,oleyyyyyy
voovvvv millet süper ya,herkes bu ay teker teker hamile kalıyor,Allah isteyen diğer arkadaşlara ve tabii banada versin.amin.dur hemen ismini hamile listesine ekliycem.ayyy ne güzel ya

haberleşiriz canm inş. Tutarda bu sefer mendilli sallarız artıkkkkk
amin inşallah geç olsunda güç olmasın ona da razıyım.
tebrikler selinciiiiiiimmmm,oleyyyyyy
voovvvv millet süper ya,herkes bu ay teker teker hamile kalıyor,Allah isteyen diğer arkadaşlara ve tabii banada versin.amin.dur hemen ismini hamile listesine ekliycem.ayyy ne güzel ya

yamukprensescim ben yeni üyeyim son zamanlarda bakıyorum çok giremiyorum fırsatım olmuyor ama gerçekten hergün güzel haber alıyoruz burda bizede umut sevinç oluyor sırayla bebişlerimiz gelir inşallah

kızlar az önce dayanamayıp test yaptım.. selinden gaz aldım heralde.. bide ben yazarım hamişim die dedim amaaaa tek çizgi çıktı malesef.. gerçi henüz umudumu kaybetmedim daha 5 günüm var adet olmaya daha belli olmamıştır diyorum.. boş teselli değil demii?? hemen belli olmaması normal olabilir demi? çünkü adetime daha 5 gün var ama göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür, ayrıca adet öncesi kuruluk olur bende akıntı gibi bişiler var.. üşütmemişimdir inşallahta hamişlik belirtisidir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…