bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh
evet canım ben fazla ole anlamam gercı hestan ama sımdı sence benım gec dollenme olabılırmııı sana bır anlatsammm dınlermısınşimdi benimm günlerim şazmaz olurum 30 gunde bır olur 14 aralıkta oldum ve 3 gunde bır devamlı ılıskı oldu ozellıkle hanı takvımde dıyorya gebe kalma sansnız yuksek dıye o zmanlar ve yumurtalama gosterdıgı yanı aralık 30 unda bos gecırmedık Acaba dıyorum yaa havalardan dolayı sastı yada gebelık varsa gec dollenme dıyorlr yaa ondan oldu akıl verın bana yaaa gercı dr da gıdecem yarın adet olmazsamda
valla hayatım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin belki bebişimiz nazlıdır biraz
Ama şuda var psikolojik olabilir... Ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz ???
bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
ayy çok sevindimmm Allah taamamına erdirsin inşallaahhhkızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı sizin başınıza
canm ovulasyon test yaz google markasıda coretests diye bi marka yarın elime geçicek 10 adet çubk var ve 5 adette erken gebelik öğrenme testi var denicem hayırlısıyla inş. yapanlar varmış ilk ayda hamile kalanlar olmuş :)) kısmet
tebrikler selinciiiiiiimmmm,oleyyyyyykızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
canım teşekkür ederim baktım şimdi bende alıyım bakalım ilk ayda bizdede sonuç verirmi :)) haberleşiriz :)
selincim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herese de göndersin bebşleriniikızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*
evet yeni listemiz bu kızlar gözden kaçırdığım varsa düzeltin,maşaallah bu ay çok bereketliymiş.
amin inşallah geç olsunda güç olmasın ona da razıyım.haberleşiriz canm inş. Tutarda bu sefer mendilli sallarız artıkkkkk
tebrikler selinciiiiiiimmmm,oleyyyyyy
voovvvv millet süper ya,herkes bu ay teker teker hamile kalıyor,Allah isteyen diğer arkadaşlara ve tabii banada versin.amin.dur hemen ismini hamile listesine ekliycem.ayyy ne güzel ya
BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*
evet yeni listemiz bu kızlar gözden kaçırdığım varsa düzeltin,maşaallah bu ay çok bereketliymiş.
Allahım biran önce şu listeye adımızı hamiş olarak yazdırmayı nasip eyleee aminnnn :) tüm listede adı olmayan kızlara gelsin buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?