Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba herkese günaydınlar bende sürekli siteyi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor pek işim pek müsade etmiyor. biraz yoğun çalışanlardanım ama hepinizi yakından takip ediyorum diyebilirim.
yeni hamileleri tebrik ediyorum Allah sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım..
benimde 25inde beklenmeyen tarihim dün akşam biliyorum çıkmayacağını ama sırf eğlencesine test yaptım ve tabi tek çizgiydi :))

Yine dayanamayıp test yaptın dimi İdrarda daha hiç çıkmaz ancak çıksa çıksa kanda çıkar.Hem illaki belirti aramak gerekmiyor birçok kişi belirtisi olmadan da öğrenebiliyor hamile olduğunu.Ben ilk hamileliği (kürtaj) şiddetli böbrek ağrıları için doktora gittiğimde öğrendim hemde günümü geçeli çok olmuştu bebek 10 haftalıktı.

güzel gidiyor ama eşim grip banada bulaşmasın diye bol bol c vitamini alıyorum ama hapşırmaya başladım inşallah hasta olmam :)))

canımmmm kıyamam ya :) dikkat et kendine. canım senin hissettiğin belirtiler neydi hamis olmadan önce hissettiğin bize tekrar yazsan da bizde kendimizden pay çıkarmaya çalışsak biraz

kolay gelsin o zaman sana :))) hamile arkadaşlar ve kendi adıma teşekkür ederimmm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız testi erken yapmış olabilirsin kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılma

ablam benim yaaa :) biliyodum sana yakalanacağımı valla ablacım 3 gündür böbreğim mi karnım başka bi yerim mi ağrıyor tam kestiremyyorum ama nasıl tarif etsem ki hani wc gitmen gerekir de bekletirsin ya idrar bi baskı yapar onun gibi aynı bilmiyorum ki bu ne

saol canım benim akşam eşim dışarı çıkmıştı saat 10 gibi bende evde 1 tane vardı haydi bakalım bi neymiş deyip atladım teste ki adım gibi biliyorum çıkmayacağını neden diyeceksin daha 4 gün var bir birde zaten çıksa dahi en iyi ihtimalle sabah ilk idrarda gösterirdi ancak kendini ama ben gece 10da yaptım zor bir ihtimaldi yani :)) artık günüm geçtikten sonra yaparım

canımmmm kıyamam ya :) dikkat et kendine. canım senin hissettiğin belirtiler neydi hamis olmadan önce hissettiğin bize tekrar yazsan da bizde kendimizden pay çıkarmaya çalışsak biraz

benim yumurtlama tarihinden hemen 1 2 gün sonra göğüslerim şişmişti bence erkendi adetime 1 hafta 5 gün kala şişerdi daha sonrada gülerken ilk olmuştu sol kasığıma batma olmuştu ve devam etti ve adet belirtilerimi yaşadım akıntı falan böylee....iştee

Bende dediği ağrının aynısını dünden beri yaşıyorum yani sol yanım (böbrek boşluğu sanırım) ağrıyo bir de sırtıma vuruyor ağrı anlamadım gitti inşallah hayırlara alamettir , sabredicem ama kesin.

hadi inşallah senden de güzel haberler alırız :)))

kızlar süpeeerr inşallah vardır ben okumuştum bi yerde büyük bi hızla büyüdüğü için en ufak büyümede baskı yaparmış hadi inşallaaahhhh

Günaydın canım sende ne var ne yok ?

bende durum aynı canım ya 22 siydi 18 inde oldum ilk 2 gün kanamam oldu sonra 2 gün kahverengi geldi şimdi bitti yok daha bişey ama ilk gün çok ağrım oldu normalden fazla bu ayda ovulasyon belirleme testi aldım öle denicem bakalım hayırlısı sen ne alemdesin canm

Kızlar benim regl belirtilerim normalde 1 gün önce başlar ve bu ay 26 sında olmam gerek ama dün sırtımda ve sol arka böbreğimde bir ağrı başladı,sıcak su torbası da koydum gece yatarken geçmedi hala çok şiddetli diil ama ara ara özelliklede eğilince kendini hissettiriyor.Kendimi kaptırmak istemiyorum hemen ama ben reglden önce böyle ağrılar yaşamam hiç sırtım falan ağrımaz.Üşütmedendir diye kendimi avutuyorum şimdilik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…