bende durum aynı canım ya 22 siydi 18 inde oldum ilk 2 gün kanamam oldu sonra 2 gün kahverengi geldi şimdi bitti yok daha bişey ama ilk gün çok ağrım oldu normalden fazla bu ayda ovulasyon belirleme testi aldım öle denicem bakalım hayırlısı sen ne alemdesin canm
kızlar süpeeerr inşallah vardır ben okumuştum bi yerde büyük bi hızla büyüdüğü için en ufak büyümede baskı yaparmış hadi inşallaaahhhh
peki her hamilelikte mutlaka yerleşme kanaması olur mu
bu şart mı yani:26:
peki her hamilelikte mutlaka yerleşme kanaması olur mu
bu şart mı yani:26:
Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
hayır sanmıyorum canım ben daha öyle bişey yaşamadım
Benim Bat 26 Ocak bekliyorum bakalım ufak tefek belirtiler var ama hemen umutlanmak istemiyorum bende.Hayırlısı olsun hakkımızda.Seninde yerleşme kanaması olabilir bence belirti var mı hala göğüslerde şişlik falan ?
sibel abla paylaşımların için çok teşekkür ederiz içimi rahattın valla. bi ümit işte canımsın :79:
bat a 1 hafta kala nasıl derdine düşüyoruz yaaa tubacım sen kurtuldun bu stresten ne güzel :)
BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*
evet yeni listemiz bu kızlar gözden kaçırdığım varsa düzeltin,maşaallah bu ay çok bereketliymiş.
arkadaşlar uğurlu listeye beni de ekler misiniz?beklenmeyen adet tarihim 29 ocak.
arkadaşlar beni silermisiniz ordan adet oldum
hayırlısı böyleymiş ne diyelim inşallah siz bari güzel haberler alırsınız. ateş ölçmeyle falan işi yok bunun bilginiz olsun.
hayırlısı böyleymiş ne diyelim inşallah siz bari güzel haberler alırsınız. ateş ölçmeyle falan işi yok bunun bilginiz olsun.
Canım üzme kendini... Bak ben 6 aydır uğraşıyorum.. İnşallah Allah bir gün kısmet edecek..
tüh yaaneyse canım hayırlısı inşallah
üzülme canım vardır bi hayırrr
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?