Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah bizde veririz müjdeli haberleri en kısa zamanda.

Pazartesiye kadar belli olur gidişatımız en azından bir yorum yapabiliriz gerçi 26 sı çarşamba sanırım ama bu ağrılar hiç hayra alamet diil , göğüslerimde hafif şiş ama yine de çok ümitlenmek istemem.Sonunda üzülmek de var bu işin.

Senin 30 u diilmi neden erkenden belirtilerin başladı yoksa bu bir işaret mi yuppi :)))

baktım şimdi yok olmamışım,evet ayın 30 unda olmam gerekiyor yada 27 28 i gibi.ama şimdiden adet olacakmışım gibiyim,bu belirti değilki,hatta kötüye işaret,yok canım ben kesin bu ayda boşum,hayırlısı.sen ayın 26 sındamı olmuştun eğer öyleyse sende 24 ü gibiolmalısın değilmi,yani birkaç günün kalmış,hadi hayırlısı,ayyy ikimizde hamile kalsak bu ay ne güzel olur,en azından ikimizden biri.

Yok canım benim SAT 30 Aralıktı önceki 4 Aralıktı o yüzden 26 sını bekliyorum bakalım.Sen bu kadar erken regl belirtisi yaşıyosan bu hamileliğe de işaret olabilir.Bende kocişime içirdiğim keçiboynuzu suyundan ümitliyim yalnızca :))

Allahım sesimizi duy hakkımızda hayırlısını ver yarabbimmmmmmmmmmmm Aminnnnnnnnn.

Serapcım bana müsaade adamı uyuttum kaçtım benimde şimdi uykum geldi.Çok öpüyorum seni ben yarın burda olucam haberleşiriz yine.İyi uykularrrrrrr.

sibelcim ya,öğlenden beri sanki adet olacakmışım gibiyim,dün ne güzel sok kasığımda batmalar oluyordu ama bugün geçti,hiçbir belirtim yok şimdi,offf ya.neyse canım,öpüyorum seni,okumanıda böldüm kusura bakma,iyigeceler,bundan sonra belli buralardayız artık 1 hafta kadar,iyigeceler

canım ben kuaför hacasından bi tarif aldım saç dökülmesi önlüyor ve güçlendiriyor ezanade bemix igneler var kutusu 5 lira içinde 5 adet var her 1adet bemix ignesine yumurta sarısı badem yagı sarımsak yagı zeytin yagını katıp karıştırıyorsun sonra dipten uca dogru fırca yardımıylar sürüp 1 2saat bekletiyorsun ama sen doktoruna sor belki bebişini etkiler bu arada burayı sevdim ne cok hamileyim haberi var benide alın aranıza ugurunuz bulasır peki ve ben kilodan degil bebişten şişerim artık tüm gebelere allah hayırlı saglıklı kıpır kıpır bebişler versin ve banada

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bu arada adet olmayısımın 17.gunu.bu yumurtalıklarımla benim basım dertte.yumurtalıklarında burcu varmıdır :44: benim gibi ikizlerse oda dengesiz

:
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA

SELİNCİM TEBRİKLER DEMEK SENİN BEBİŞTE YOLDARABBİM HAYIRLISIYLA KUCAKLARIMIZA VERİR İNŞ.ÇOK SEVİNDİĞİMİDE BELİRTEYİMDİĞER ARKADAŞLARDAN DA GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ.

Son düzenleme:

günaydın hanımalr nasılsınız bugün. akşam bi çıkıyorum sabah bi giriyorum nete neler neler oluyor. yeni hamilelerimiz varmış. çok sevindim. hamis arkadaşları tebrik ediyorum. bu ay cok güzel gidiyo. kaç tane hamilemiz oldu süper darısı diğer arkadaşlarımızın başına diyorum

daha 5 gün vardı ben dün test yaptım tek çzigiydi :) bu ay nedense hiç ümidim yok. sadece koyu kıvamlı akıntım var bi haftadır, 3 gündür de kasıklarım mı desem karnım mı desem böbreklerim mi desem bi yerimde ağrı ve batmalar var ama bunu belirtiden saymıyorum

canım çok teşekküür ederim tabii ki doktora sorarım öyle kullanırım...amin isteyen herkese Allah bebişlerini versin bana bu ay verdi rabbim şimdi sizlerden bekliyorum güzel haberi bende buraya yeni üye oldum hemen bana şans getirdi inşallah sanada getirir hoşgeldin aramıza

ümitsizliğe kapılma ben adetime 2 gün kala yaptım testi çook açık pembe çıkmıştı... sen erken yapmışsın sanırım :) inşallah kasık ağrıların hayırlara vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…