bilmemki canım,sanırım yan tarafın ağrıyor,genelde üşütüncede benimde öyle ağrıyor ama adet öncesi herşey belirtidir benim için,inşaallah öyledir.
İnşallah bizde veririz müjdeli haberleri en kısa zamanda.
Senin 30 u diilmi neden erkenden belirtilerin başladı yoksa bu bir işaret mi yuppi :)))
baktım şimdi yok olmamışım,evet ayın 30 unda olmam gerekiyor yada 27 28 i gibi.ama şimdiden adet olacakmışım gibiyim,bu belirti değilki,hatta kötüye işaret,yok canım ben kesin bu ayda boşum,hayırlısı.sen ayın 26 sındamı olmuştun eğer öyleyse sende 24 ü gibiolmalısın değilmi,yani birkaç günün kalmış,hadi hayırlısı,ayyy ikimizde hamile kalsak bu ay ne güzel olur,en azından ikimizden biri.
baktım şimdi yok olmamışım,evet ayın 30 unda olmam gerekiyor yada 27 28 i gibi.ama şimdiden adet olacakmışım gibiyim,bu belirti değilki,hatta kötüye işaret,yok canım ben kesin bu ayda boşum,hayırlısı.sen ayın 26 sındamı olmuştun eğer öyleyse sende 24 ü gibiolmalısın değilmi,yani birkaç günün kalmış,hadi hayırlısı,ayyy ikimizde hamile kalsak bu ay ne güzel olur,en azından ikimizden biri.
yaaa kızlar ben size bişey sorucaammmm benim saçlarım son 1 aydır çoook dökülüyor zaten ince telli bir de hamilelikte çok dökülürmüş herhalde hamileliğin bi belirtiside bu... ne yapıcam ben((( hormonlardan mı acabaa
yaaa kızlar ben size bişey sorucaammmm benim saçlarım son 1 aydır çoook dökülüyor zaten ince telli bir de hamilelikte çok dökülürmüş herhalde hamileliğin bi belirtiside bu... ne yapıcam ben((( hormonlardan mı acaba canım ben kuaför hocasından bi tarif aldım ezanade bemix igne alıyorsun içinde 5 adet var. zeytin yagı badem yagı sarımsak sagı ve yumurta sarısını bi adet bemix igneya kat dipten uca dogru sür ama tabiki dr sor sanırım melek taşıyorsun
Canım sen kesin hamilesin bana göre al bir idrare testi evde sabah ilk idrarınla yap bir an önce.Meraktan ölücez valla .
kızlarrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA
*MİNAR 13.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
* sincap08
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
nejla_nemus
selin 7
*
*
*
*
*
*
*
sincap seni ekledim cnm günü geçenlere
canım ben kuaför hacasından bi tarif aldım saç dökülmesi önlüyor ve güçlendiriyor ezanade bemix igneler var kutusu 5 lira içinde 5 adet var her 1adet bemix ignesine yumurta sarısı badem yagı sarımsak yagı zeytin yagını katıp karıştırıyorsun sonra dipten uca dogru fırca yardımıylar sürüp 1 2saat bekletiyorsun ama sen doktoruna sor belki bebişini etkiler bu arada burayı sevdim ne cok hamileyim haberi var benide alın aranıza ugurunuz bulasır peki ve ben kilodan degil bebişten şişerim artık tüm gebelere allah hayırlı saglıklı kıpır kıpır bebişler versin ve banada
daha 5 gün vardı ben dün test yaptım tek çzigiydi :) bu ay nedense hiç ümidim yok. sadece koyu kıvamlı akıntım var bi haftadır, 3 gündür de kasıklarım mı desem karnım mı desem böbreklerim mi desem bi yerimde ağrı ve batmalar var ama bunu belirtiden saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?