Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım kaç gün gecikti reglin ? inşallah gönlüne göre verir rabbim...

İnşallah dualarımız seninle hayırlı haberlerle bekliyoruzz

TUBA CANIM COK TESEKKUR EDIYORUM SAAT 2 GIBI EVE GELIRIM GELIR GELMEZ OLUMLU VEYA OLUMSUZ YAZARIM ARTIK COK TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIMMMBENIMM

VENUSTEN HAYATIM SAOLL İNŞALLAH DIYORUM BENIM REGLIMIN GECELI BUGUNUDE SAYARSAM 8 GUN GECICEK AMA BEN 3.GUNU KANDAN BAKTIRDIM 2.00 CIKTI YANI NEGATİF BIRDE AYIN 19 UNDA YANLIS HATIRLAMIYORSAM EVD IDRAR TESTI YAPMISTIMODA NEGATİF Tİ AMA BUGUNDE OLAYINCA REGLI BELKI BIR UMUT DIYORUM KENDIMI KANDIRIYORUM İŞTE KISMET aLLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN (AMİN)

ayrıca minarcım bence sen hamilesinnnn 13 ü b a t yazmışsın listeye, ayın 21i allahım kırmızıları göstermedi işteee...oleyyyyyy ay hadi hamile olsun lütfen allahımmmm

kızlar beni de UĞURLUlisteye ekler misiniz.. 26,01,2011 beklenmeyen adet tarihim..

CANIM BENİM SEN YETERKİ İSTE HEMEN EKLERİMM BU ARADA UGUR GETIRMESI DILEGIMLEEE

ayrıca minarcım bence sen hamilesinnnn 13 ü b a t yazmışsın listeye, ayın 21i allahım kırmızıları göstermedi işteee...oleyyyyyy ay hadi hamile olsun lütfen allahımmmm

CANIM ALLAH DUYSUN SESİNİ İNŞALLAHHHH BENDE OLE UMUT EDIYORUMM YARIN BUYUK GUN BAKICAZ VE GORECEZZZ HABER VERICEM GELIR GELMEZZ INŞALLAH OLUMLU BIR SONUCLA GELIRIMM (fazlada umutlanmak ıstemıyorum ama)

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*selin 7
*
*
*
*
*
*
*

bereketli günlerr kızlarrrrr

offf kızılmavi 2 saattir beni altta görcen diye bekliyorum,hatta başka topiklere giriyorum çıkıyorum ama hala beni görmedin,kaçıncı sayfadasın kimbilir

Burdayım serapcım şimdi gördüm valla bugün öyle çok sayfa atlamışki ancak okudum :))

Kızlar yaa ben hiç belirtim yok diyordum ya bugüne kadar,bugün sırtımda ve sol yanımda (böbrek boşluğumda) hala geçmeyen bir ağrı var.Baştan üşütmüş olabilirm dedim ama sıcak su torbası da geçmeyince acaba mı diyorum :))Ne dersiniz sırt ağrısı çekip de hamile olan varmı aranızda ?

Yamukprensescim ne dersin yorumuna ihtiyacım var.Sol böbreğim ağrıyor eğilince ve de sırtım ağrıyo.

naber fıstık diyecektim,iki laf ederiz falan,bak başka hamişlerimiz var,bu ay süper gidiyor,ama ben sanki şu an edet olacakmışım gibi hissediyorum,belkide oldum,dur bi bakayım geleyim,umutsuz vakayım ben yaa

Yamukprensescim ne dersin yorumuna ihtiyacım var.Sol böbreğim ağrıyor eğilince ve de sırtım ağrıyo.

bilmemki canım,sanırım yan tarafın ağrıyor,genelde üşütüncede benimde öyle ağrıyor ama adet öncesi herşey belirtidir benim için,inşaallah öyledir.

Senin 30 u diilmi neden erkenden belirtilerin başladı yoksa bu bir işaret mi yuppi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…