Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar günaydın... ben cumartesi günü beta içinnegatif pozitif testi yaptırdım negatif çıktı.. sanırım bu ay olmadı.. reglimi bekliyorum artık

ama öceki yazılarda bazılarının uzun bir süre kanda ve idrarda çıkmayan gebelikleri olduğunu okudum.. olacağını sanmıyorum ama yinede bir umut sanki:)

BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)

*elagulum 26.01.2011
*drymstf 28.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*didemss25 19.01.2011
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*selin 7
*
*
*
*
*
*
*

kan testi mi yaptırdın canm

Şekerim erken baktırdığın için çıkmamış olabilir. Üzme kendini perşembe günü tekrar baktırırsın belki çıkar bu sefer..

Şekerim erken baktırdığın için çıkmamış olabilir. Üzme kendini perşembe günü tekrar baktırırsın belki çıkar bu sefer..

hayırlı inş.. 14 şubata kadar tutsa kızlar ne güzel hediye olur ama dimi:)

bu arada ben şu yumurtalam belirten tstlerden alsammı diyorum.. ne diyosunuz kızlar?

Ben bir sefer denemiştim ama sonuç alamamıştım. 5 tane test çıkıyor bir kutudan. O da yeterli olmuyor. Canım bu arada sizin ne kadar oldu denemeye başlayalı?

Ben bir sefer denemiştim ama sonuç alamamıştım. 5 tane test çıkıyor bir kutudan. O da yeterli olmuyor. Canım bu arada sizin ne kadar oldu denemeye başlayalı?

daha ilk ayımız canım:) o kadar demorilize olmadım yeni olduğu için ama olsaydı çok büyük süpriz olurdu:) güzel olurduu.. kısmet artık..

Daha ilk ayından ovulasyon testlerini almana gerek yok bence. Hele bir kaç ay daha deneyin de ondan sonra düşünürsün bu alternatifleri bence. 2 günde bir deniyorsunuz di mi?

Bence o zaman 2-3 ay daha deneyin. Olmazsa ovulasyon testlerine falan başvurursun. Hem belki şu an hamilesin kim bilir..

evt cnm doğru diyorsun.. denelim bakalım biraz daha.. walla regl sancılarım başladı sanki ama bakalım hayırlısı cnm.. sende varmı bir belirti?

Haftasonu ara ara kasıklarıma ağrı girdi. Bir tek bu belirti var başak da birşey yok. Haftasonu 7 aylık hamile olan bir arkadaşım var, o bizdeydi ona sordum hamile kaldığın ay ne belirtiler olmuştu gibisinden. Regl olacakmışım gibi belirtilerdi dedi. Hatta regl olacağını düşünmüş hamile olduğuna ihtimal vermemiş. Onun normalde regl olacağı zaman göğüsleri şişermiş ve ağrırmış, aynısı olmuş. Benim regl olacağım zaman sadece kasıklarım ağrıyor başka da bir şey olmuyor. Bakalım hayırlısı. Senin regl olacağın zaman ne belirtiler oluyor?

Kızlar benim de dün yeni hamile kalmış bir arkadaşım geldi , bende sordum hamile olduğunu öğrenmeden ne gibi belirtiler yaşadın diye,o da normal regl sancıları çektiğini söyledi farklı bir belirti görmemiş .Şimdi 7 haftalık, göğüsleri 1 beden büyümüş , onlarda 5 aydır deniyordu.Darısı bizim başımıza inşallah.Ben yine ümitli diilim bu aydan.

-1- hafta önceden sinirlenmeye başlıyorum asabileşiyiroum.. göğüslerim sızlanmaya başlıyor.. bugün itibari ile göğüslerinm şiş ve yakında ağzıma girecekler:) kasımlarımda ve belimde(halen) ağrı var.. ve mutlaka ya suratımda ya başkabiryerimde sivilce çıkar henüz çıkmadı..:)beklemedeyim..

bu arada ben kiloda vermek istiyorum tavsiyeyi olan arkadaşlar varmı?

Şu hamilelik olayın netleşsin önce kilo vermeye çözüm bir çok şey var.En güzeli de doğal yollarla yapılan diet.

Handecim kafanı karıştırmak istemem ama hamile kalmak isteyen bayanlara kilo almayı ya da vermeyi pek tavsiye etmiyorlarmış. Benim de bir kaç kilo veresim var ama bunu duyunca vaz geçtim.

Arkadaşlar, ya ben şimdi hamile miyim değil miyim bilmiyorum Çarşamba-perşembe belli olacak, kafeinsiz 3ü 1 aradalardan içsem bir şey olur mu? Çooook uykum var gözümü zor açık tutuyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…