ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?
ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?
valla bendevalla burayada yazmasam patlarım gibime geliyor sanalda olsa sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum kızlar
sibelcim perşembe günü saat 11 e randevu almış eşim bugun ve yarın doluymuş offff ne olacak benim bu halim:26:
valla burayada yazmasam patlarım gibime geliyor sanalda olsa sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum kızlar
Hayırlısı olsun canım ya hangi hastanede senin doktorun ? Beklemekten başka çare yok tabi doktor değiştirmek istemezsen.
Aynen bende İYİ Kİ VARSINIZ KIZLARRR.Akşamları eşimle oturuken bazen merak ediyorum topicte neler oluyo diye arada açıyorum meraktan , eşim napıyosun diyo , diyorum sırdaşlarımı merak ettim :)) Genelde o uyuynca giriyorum yada gündüz işte o işteyken :))
topik başlığının dışına çıkmış sohbet alanına dönmüş sanki biraz burası:)
canım ya ben bursada değilim erzurum özel buhara hastanesi sibelcim bu arada mudanyada havalar nasıl sen mudanyadamıydın
topik başlığının dışına çıkmış sohbet alanına dönmüş sanki biraz burası:)
belirsizlik herkesin canını sıkınca biraz kafamız dağılsın dedik şeker
kavgadan ziyade tartışma olur onda da susmayı başarırım :52 hatta o sinirliyse aman da aman benim aşkım sinirlenmiş mi falan diye şebeklik ederim hemen yumuşarben haklıysam da bunu yaparım. sakin bi zamanda da o gün kendimin haklı olduğunu gerekçeleriyle anlatırım o da bana hak verir ve özür diler. bu güzel bir stratejidir
benim de ikinci evliliğim 7 aylık evliyim yeni eşimle henüz kavgamız olmadı maşallah ama eşim benden daha sabırlı ve olaylara daha mantıklı yaklaşabiliyor
slm kızlar ben yeni katılıyorum maalesef düşük yaptım 1 aylıkmış daha ben hamile olduğumu bile bilmiyodum o kadar da test yaptım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?