Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?

kavgadan ziyade tartışma olur onda da susmayı başarırım :52 hatta o sinirliyse aman da aman benim aşkım sinirlenmiş mi falan diye şebeklik ederim hemen yumuşar ben haklıysam da bunu yaparım. sakin bi zamanda da o gün kendimin haklı olduğunu gerekçeleriyle anlatırım o da bana hak verir ve özür diler. bu güzel bir stratejidir

valla burayada yazmasam patlarım gibime geliyor sanalda olsa sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum kızlar

valla burayada yazmasam patlarım gibime geliyor sanalda olsa sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum kızlar

Aynen bende İYİ Kİ VARSINIZ KIZLARRR.Akşamları eşimle oturuken bazen merak ediyorum topicte neler oluyo diye arada açıyorum meraktan , eşim napıyosun diyo , diyorum sırdaşlarımı merak ettim :)) Genelde o uyuynca giriyorum yada gündüz işte o işteyken :))

aynen sibelcim neyse kızlar ben birazdan çıkıyorum biraz hava alıcam çok bunaldım belki kayınvaldemlere giderim bide kaşlarımı aldırcam çok ince alıyorlar hiç memnun değilim ama çarem yok söylüyorum hem çok inceltmeyin diye beceriksizler ne olacak:2:

canım ya ben bursada değilim erzurum özel buhara hastanesi sibelcim bu arada mudanyada havalar nasıl sen mudanyadamıydın

Sahi ben hep seni Bursadasın sanıyorum pardon canım ya.Mudanyadayım ben bugün hava kapalı bulutlu ve soğuk ama pencereden denizi bile görmek yetiyor insanın moralini düzeltmeye :))

seni ayakta alkışlıyorum doğrusu senin yaptığın..tabi eşten eşe de değişir sanırım. be o sinirle hanimiş aşkım desem.. adam dalgamı geçiosun der bana:)

slm kızlar ben yeni katılıyorum maalesef düşük yaptım 1 aylıkmış daha ben hamile olduğumu bile bilmiyodum o kadar da test yaptım yaaa

benim de ikinci evliliğim 7 aylık evliyim yeni eşimle henüz kavgamız olmadı maşallah ama eşim benden daha sabırlı ve olaylara daha mantıklı yaklaşabiliyor

aman nazar değmesin.. ben 10 yıllık bir beraberlik , 3 kere nikah erteleme, 1 kere nişen ertekeme ve 2,5 senelik evlilik içindeyim.. normalmidir sizce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…