Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

HOŞGELDİNNN...Bugün ne durumdasın bakalım var mı sancı mancı :))

öncelikle adeti çok geciken arkadaşlarımdan güzel haberler almayı umarak güne başlamak istiyorum. umarım hiçbirinizde bi problem yoktur. ayrıca sabrınızdan dolayı ayrıca kutluyorum sizi. eminim içiniz içinizi yiyor ama sizin yerinizde ben olsam kafayı yerdim. sibel ablam bilir ne kadar sabırsız olduğumu ayrıca selin7 okudum canım çok üzüldüm inş hakkında hayırlısı olur.
veeee sibel ablam evet yine dayanamadım. ben nasıl biriyim ya çok aceleciyim.dün yine test yaptım tek çizgiyi görünce bozuldum yine ama napayım zaten biliyordum bu ay da bişey olmadığını da bi ümit işte. seni de sabrından dolayı kutlarım.
yarın kırmızı kartı görmeyi bekliyoruz ikimizde. ben bi haftadır bel ağrısı yaşıyorum zaten ama tek şey regl olmadan 2 gün önce falan mutlaka ufak bir tane sivilce çıkardı yüzümde bu sefer o yok.
 

Ha gayret baharcım şafak 1 oldu :)) Akşama bile çok şey değişebilir.
 

çok çok geçmiş olsun canım hayırlısını dilememiz gerek haklısın senin içinde hayırlısı olsun
 

bugün doktora gidiyorum içimde ne varsa dökülcek ortaya
 
Yani bugünde kırmızıları görebiliriz dedim :)) Ben şartlandım ya artık hamile olmadığıma söyleye söyleye getiricem kırmızıları.

nasılsın sibel ablaaa... bendede hiç belirti yok umutta yok merakta yok.... yokmuş gibi geliyor geçen ay daha bi bi meraklıydım
 

ayyy canım çok üzüldümmm geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun
 
Yani bugünde kırmızıları görebiliriz dedim :)) Ben şartlandım ya artık hamile olmadığıma söyleye söyleye getiricem kırmızıları.

sibel abla birine 40 kez deli dersen deli olurmuş, sen de kırmızı kırmızı diye diye kırmızıyı getirecen valla ya :) ben bu ay senden çok ümitliyim nolurrrrrrrrrr dilediğim gibi olsun, sen bugün de yarın da sonraki günde hatta 9 ay bopyunca kırmızı kart falan görme
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…