kızlar hepinizi öpüyorum şmdi işlerime yoğunlşamam lazım akşam üzeri görüşürüz inş
cnm geçmiş olsun.. belki kimyasal gebelikti... tekrar olur inşş..
doktorum ne zaman tekrar hamile kalacağıma dair bişe söylemedi sizce beklemelimiyim bi sorun yok dedi sadece
doktorum ne zaman tekrar hamile kalacağıma dair bişe söylemedi sizce beklemelimiyim bi sorun yok dedi sadece[/QUOTED]
Denemeye devam et bence de. Bir şey olmaz. Zaten 1 aylık gebelik dediğin şey, 1 hücre büyüklüğünde oluyor..
aaa :)) maşallah :)) ne güzel ya taze gelinsin :) Canım inş çok mutlu ve huzurlu olursun.Rabbim kem gözlerden esirgesin ailenizi..Ben 1.5 aylık evliyim (ikinci evlilik) henüz yeni eşimle hiç kavga etmedik çok şükür de etmeyiz gibi görünüyor.Çünkü hem yeniyiz hemde ikimizde ne sesimizi yükseltmeyi ne de kavga etmeyi sevmiyoruz.İnşallah da böyle gider.
amiiinnnnAmin canım inşallah o kuş hepimize konar bu ay :))
bende maalesef ki bu da en büyük kayıp...bende başaramıyorum... o konu o anda halolmadan hakkımı savunmadan susamıyorum..
Maşallah ya 7 ayda kavga olmadıysa sonrasında da çok olmaz allahın şznşyle.Biz kedi köpek gibiydik.O aşk nasıl kavgaya dönüştü diye şok olmuştum.Biz ilk hafta başladı 1,5 yıl sürdü.27 aylık evliyiz ve şuanda çok şükür rahatız...benim de ikinci evliliğim 7 aylık evliyim yeni eşimle henüz kavgamız olmadı maşallah ama eşim benden daha sabırlı ve olaylara daha mantıklı yaklaşabiliyor
Valla tebrik ederim.Taktik ve uygulama doğruda yapacak adam olsa bide :)) kendime diyorum yani :)kavgadan ziyade tartışma olur onda da susmayı başarırım :52 hatta o sinirliyse aman da aman benim aşkım sinirlenmiş mi falan diye şebeklik ederim hemen yumuşarben haklıysam da bunu yaparım. sakin bi zamanda da o gün kendimin haklı olduğunu gerekçeleriyle anlatırım o da bana hak verir ve özür diler. bu güzel bir stratejidir
Aynen bende İYİ Kİ VARSINIZ KIZLARRR.Akşamları eşimle oturuken bazen merak ediyorum topicte neler oluyo diye arada açıyorum meraktan , eşim napıyosun diyo , diyorum sırdaşlarımı merak ettim :)) Genelde o uyuynca giriyorum yada gündüz işte o işteyken :))
17312760]doktorum ne zaman tekrar hamile kalacağıma dair bişe söylemedi sizce beklemelimiyim bi sorun yok dedi sadece[/QUOTED]
tatlım bencede denemeye devam et.Psikoljin uygunsa ve dr.unda ciddi bir sıkıntı görmüyorsa.Biz 1,5 ay sonra korunmayı bıraktık, 2. deneme ayımız.Dr. yüksek ihtimalle gebelik vermişti ama bu ayda tutmazsa emekki ihtimaller o kdar yüksek değilmiş .
Ama yinede dr.un fikrini al...
Ya galiba burada en uzun süreli evliliğe sahip olan benim bu arada. Biz 3,5 senelik evliyiz
Yamukprensescimmmmm nihayet geldin ne var ne yok nerelerdeydin ?
Yamukprensescimmmmm nihayet geldin ne var ne yok nerelerdeydin ?
Ya biri şu uğurlu listeyi bir güncelleyip tekrar sayfamıza koysa biz de bilsek kim ne durumda? Mümkün müdür acaba??
galiba sensin.Bende senden sonraki kıdemli kişi olabilirim sanırsam:)Ya galiba burada en uzun süreli evliliğe sahip olan benim bu arada. Biz 3,5 senelik evliyiz
kızlar bi daha kontrol edilmeden söktürücü almak ne derece doğru sizce
merhabaaaaaaaaaaaaaaaa fıstıkkkkk,benden iyilik asıl haberler senden?
selincime çok üzüldüm ya,iki saattir ona birşeyler yazdım ama internet gitti geldi,heran yine gidebilir.
Bende iyiyim canım yarınki kırmızı kartı bekliyorum :)) Evet Seline bizde çok üzüldük hayırlısı böyleymiş.Senin de az kaldı Bat a dimi ? Neler hissediyosun :)) Heyecan varemı heyecan ?
bence de ama doktor niye öyle dediki ya sinirimi bozdu vallaBence yanlış olur canım.
bence de ama doktor niye öyle dediki ya sinirimi bozdu valla
BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 28.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*
*
*
*
*
*
*
yarın giderim sanırım başka bi hastaneye.. idrar testi yapsam mı bi gitmedenCanım her dr. duyarlı değil, ,ç,ne sinmediyse başka bi dr.a daha görün derim.Kadın doğumcular biraz tuhaf maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?