Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aaa :)) maşallah :)) ne güzel ya taze gelinsin :) Canım inş çok mutlu ve huzurlu olursun.Rabbim kem gözlerden esirgesin ailenizi..
Amin canım inşallah o kuş hepimize konar bu ay :))
amiiinnnn
bende başaramıyorum... o konu o anda halolmadan hakkımı savunmadan susamıyorum..
bende maalesef ki bu da en büyük kayıp...
benim de ikinci evliliğim 7 aylık evliyim yeni eşimle henüz kavgamız olmadı maşallah ama eşim benden daha sabırlı ve olaylara daha mantıklı yaklaşabiliyor
Maşallah ya 7 ayda kavga olmadıysa sonrasında da çok olmaz allahın şznşyle.Biz kedi köpek gibiydik.O aşk nasıl kavgaya dönüştü diye şok olmuştum.Biz ilk hafta başladı 1,5 yıl sürdü.27 aylık evliyiz ve şuanda çok şükür rahatız...
Valla tebrik ederim.Taktik ve uygulama doğruda yapacak adam olsa bide :)) kendime diyorum yani :)

Bencede, iyi ki varsınız.Benimde eşim kk yı kıskanıyodu şükür o polemiğide aştık :) Hele hamileyken sinir oluyodu önce onlarla paylaşıyosun diye :))

17312760]doktorum ne zaman tekrar hamile kalacağıma dair bişe söylemedi sizce beklemelimiyim bi sorun yok dedi sadece[/QUOTED]

Son düzenleme:
Ya galiba burada en uzun süreli evliliğe sahip olan benim bu arada. Biz 3,5 senelik evliyiz

maşallah canım ..inş 35 seneyi devirmek nasip olur.. en uzun ilişki bana aittir diye düşnüüyorum bende:) 8 yıl.. 2 senedirde evliyim.. 10 yıldır tanıyorum eşimi yani:)

merhabaaaaaaaaaaaaaaaa fıstıkkkkk,benden iyilik asıl haberler senden?
selincime çok üzüldüm ya,iki saattir ona birşeyler yazdım ama internet gitti geldi,heran yine gidebilir.

Bende iyiyim canım yarınki kırmızı kartı bekliyorum :)) Evet Seline bizde çok üzüldük hayırlısı böyleymiş.Senin de az kaldı Bat a dimi ? Neler hissediyosun :)) Heyecan varemı heyecan ?

Bende iyiyim canım yarınki kırmızı kartı bekliyorum :)) Evet Seline bizde çok üzüldük hayırlısı böyleymiş.Senin de az kaldı Bat a dimi ? Neler hissediyosun :)) Heyecan varemı heyecan ?

Ben hamile kalamadığıma kanaat getiridm de ondan bekliyorum kırmızıları Serapcım :))

Kızlar ben hatırladığım kadarıyla güncellemeye çalıştım ama sizde bir bakın eksik varsa tamamlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…