Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

walla cnm bana göre 27 si, advanced takvmine göre yarın.. bekliyorum bakalım ne olcak.. her zaman çıkan sivilcem çıkmadı.. dünkü ağrım bugün yok.. akıntım olması lazım o da yok.. sinir yerinde ama:)

bende gebelik çizgisi denen şey anüs üstünde hep vardı sanki daha belirgin gibime gelio.. ama regl olcam gibide.. bilmiorum akışına bıraktım cnm.. cumaya kadr oldum oldum.. olmadım kan tahlili yaparım herhalde..

Günaydın candasım nasılsın ? Güzel haberler yanında üzücü haberler de oluyo arada.Bu ay bayağı bereketli gibi geldi maşallah.Sende ne var ne yok ?
Bende iyiyim canım, hfatya pazartesi adet olacakmıyım diye bekliyorum ki olma ihtimalim yüksek :) Keşke o üzücü haberler hiç olmasa da yarım kalmasa mutluluklarımız ( Sen nasılsın ? Seninde adetin cumartesi filan olcak galiba dimi? Ama inş olamazsında bebeiş gelir :)

Haklısın valla Baharcım ama geçen ay da hamileyiz ümidiyle yaşadık bak noldu.Bende bir kaç gün önceki belirtilere göre ümitliydim olabilir diyodum ama bugünden itibaren oluruna bıraktım herşey allahtan hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece.Ama sen dua etmeye devam et tabi , duaların gerçek olsun inşallah.

Sağol canım iyiyim bende.Canım yarın benim regl günüm en geç ertesi gün.Bakalım hayırlısı bekliyoruz Allah gönlümüze göre verir inşallah.

regl belirtilerinde yok sanırım cnm şu ayın sonu bi gelse de herkes rahatlatsa ya :18:

hayr oda yok ya tamamen belirtisizm bu ay ben. indirdiğim takvime görede 31 ocak diilde 30 ocak çıkıor bat. bakalım ne olucak belki bi süpriz olur diorum artık

Kızlarrr farkındamısınız psikolojileri bozduk artık şu belirtiler yüzünden.Kendi adıma söyliyim kafamı dağıtamaz oldum bu konu yüzünden.Hadi biraz başka yerlere odakalanalım da kafamız dağılsın.Atalım bir konu ortaya paylaşalım ne dersiniz ?

Diceksiniz ki konumuz bu doğal olarak paylaşıyoruz,ama bu konu dışında da başka şeyler paylaşabileceğimizi düşünüyorum ve de hamileik dışında daha çok tanımış oluruz birbirimizi.

arkadaşlar merhaba,bende bugün ümidimi kaybettimçünkü benm adetten birkaç gün önce genital bölgemde kaşıntım olur.adet bitiminde de geçer.hiç böyle bişey yaşayan var mı bilmiyorum ama kaşıntım başladıdemekki 29unda adet olucam

Sağol canım iyiyim bende.Canım yarın benim regl günüm en geç ertesi gün.Bakalım hayırlısı bekliyoruz Allah gönlümüze göre verir inşallah.

Hadi bakalım canım, inş hayırlı ve güzel haberler veririsin bize.Dualarım yanında olsun.
Benimde pazartesi regl günüm, bakalım bu ay kimlere konacak talih kuşu :) İnş hepimize konsun...

canım benim geçmiş olsun her işte vardır bi hayır

ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?

Ben 1.5 aylık evliyim (ikinci evlilik) henüz yeni eşimle hiç kavga etmedik çok şükür de etmeyiz gibi görünüyor.Çünkü hem yeniyiz hemde ikimizde ne sesimizi yükseltmeyi ne de kavga etmeyi sevmiyoruz.İnşallah da böyle gider.

Hadi bakalım canım, inş hayırlı ve güzel haberler veririsin bize.Dualarım yanında olsun.
Benimde pazartesi regl günüm, bakalım bu ay kimlere konacak talih kuşu :) İnş hepimize konsun...

Amin canım inşallah o kuş hepimize konar bu ay :))

sibelcim perşembe günü saat 11 e randevu almış eşim bugun ve yarın doluymuş offff ne olacak benim bu halim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…