cuma günü kanda bişi çıkmadı diye yapmıyorum inatlacnm bi hafta gecikmiş, test falan ?
nasılsın sibel ablaaa... bendede hiç belirti yok umutta yok merakta yok.... yokmuş gibi geliyor geçen ay daha bi bi meraklıydım
Bende iyiyim canım, hfatya pazartesi adet olacakmıyım diye bekliyorum ki olma ihtimalim yüksek :) Keşke o üzücü haberler hiç olmasa da yarım kalmasa mutluluklarımızGünaydın candasım nasılsın ? Güzel haberler yanında üzücü haberler de oluyo arada.Bu ay bayağı bereketli gibi geldi maşallah.Sende ne var ne yok ?
sibel abla birine 40 kez deli dersen deli olurmuş, sen de kırmızı kırmızı diye diye kırmızıyı getirecen valla ya :) ben bu ay senden çok ümitliyim nolurrrrrrrrrr dilediğim gibi olsun, sen bugün de yarın da sonraki günde hatta 9 ay bopyunca kırmızı kart falan görme
ay ay ay hamişimiz de burdaymış tubacım nasılsın cnm doktora gittn mi
Bende iyiyim canım, hfatya pazartesi adet olacakmıyım diye bekliyorum ki olma ihtimalim yüksek :) Keşke o üzücü haberler hiç olmasa da yarım kalmasa mutluluklarımız( Sen nasılsın ? Seninde adetin cumartesi filan olcak galiba dimi? Ama inş olamazsında bebeiş gelir :)
regl belirtilerinde yok sanırım cnm şu ayın sonu bi gelse de herkes rahatlatsa ya :18:
Kızlarrr farkındamısınız psikolojileri bozduk artık şu belirtiler yüzünden.Kendi adıma söyliyim kafamı dağıtamaz oldum bu konu yüzünden.Hadi biraz başka yerlere odakalanalım da kafamız dağılsın.Atalım bir konu ortaya paylaşalım ne dersiniz ?
Sağol canım iyiyim bende.Canım yarın benim regl günüm en geç ertesi gün.Bakalım hayırlısı bekliyoruz Allah gönlümüze göre verir inşallah.
canım benim geçmiş olsun her işte vardır bi hayırkızlar hepinize merhaba o şanslı listeden maalesef beni çıkartın.BEBEĞİMİ KAYBETTİM.hcg değerlerim adece 1 kere yükseldi şimdi düşüse geçti çok üzgünüm sadece 4 gün yaşayabildim bu mutluluğu dün acı gerçeği öğrendim şimdi ya kendiliğinden düşücek yada düşmezse dış gebelik olduğunu anlıycaklar ona göre bişeyler yapılcak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin.sadece bebek istiyorum demeyin.
ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?
Maalesef başaramıyorum ben, çok nadir belki ama genelde başarısızım
ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?
Hadi bakalım canım, inş hayırlı ve güzel haberler veririsin bize.Dualarım yanında olsun.
Benimde pazartesi regl günüm, bakalım bu ay kimlere konacak talih kuşu :) İnş hepimize konsun...
sibelcim perşembe günü saat 11 e randevu almış eşim bugun ve yarın doluymuş offff ne olacak benim bu halim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?