- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kızlar nasılsınız bugün..
selincim çok üzüldüm cnm Allah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşallah..
bende 4 yıllık evliyim bende eskiyim bendeanaokulundan beri arkadaşım bir de 12 sene de öyle :90: 16 yıldır tanıyorum eşimi nice 16 yıllara inşallah
maşallah canım ..inş 35 seneyi devirmek nasip olur.. en uzun ilişki bana aittir diye düşnüüyorum bende:) 8 yıl.. 2 senedirde evliyim.. 10 yıldır tanıyorum eşimi yani:)
maşşallahhh.. allah daim etsin.. artık ezberlemişsinizdir birbirinizi sanırım:) ben bu durumda susuyorum:)
sao canım
ben size bi romantk hikey anlatayım.3 yıl flörtten sonra evlendik.1 yılında askerdi.Evlendik 45 gün sonrada memur oldu.4,5 yıldır kavuşmayı bekliyoruz.
hayrrr sanaaa aitt deil bana aitttt16. yılımıza girdik 3 yıl nişanlılık şimdide 4buçuk aylık evliyizzz birlikte büyüdük işte
oo kıdemliler varmış epeyce :) maallah 40 yıllara olsun inş.kızlar nasılsınız bugün..
selincim çok üzüldüm cnm Allah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşallah..
bende 4 yıllık evliyim bende eskiyim bendeanaokulundan beri arkadaşım bir de 12 sene de öyle :90: 16 yıldır tanıyorum eşimi nice 16 yıllara inşallah
sorma, bizden destan olur zaten.Çocuklar acıyarak dinleyecek kesin hikayemizi :)hahaaa.. sizinki harbiden güzel ve romatik.. arada mektuplarda olsun anılarda kalır.. güzel kokulu.. torunlar falan bakar.
en kısa zamanda eşine kavuşmanı temenni ederim canım.. ama bence eşin yanına daim gelmeden çocuk düşünme..
Ah yazık size canım yaaa uzak şehirlerdemisiniz peki , eş durumundan tayin olmuyormu ki ? Allah kavuştursun valla biz şanslıyız kocalarımız yanımızda allahtan.
ufak bir mimik yetiyor birbirimizi anlamaya çok fazla konuşma gereği duymuyoruz artıkgeçmişi çekiştirip gülüyoruz da ağlıyoruz da aslında bu kadar çok tanımakta iyi değil çiftler arasında bilinmemesi gereken şeylerde vardır ama maalesef bizde herşey ortada çok şükür mutluyuz Allah herkese bizim gibi evlilik nasip etsin diyoruzzz :)) ve kayahan'dan kendimize 365 gün şarkısını hediye ediyoruzz
dün gece bana da oldu aynısı :44:Ya kızlar az önce bilgisayar başında otururken (özür diliyerek anlatıyorum) çamaşırımda resmen ıslaklık hissettim ve korkudan tuvalete gidip bakmak istemedim. Kesin regl oldum diye düşündüm. Neyse gideyim herşey olacağına varır dedim bir baktım normal akıntıymış. Bu kadar akıntı normal mi? Akıntı gebelik göstergesi midir sizce?
gülünde dikeni var canım.. napalım. dediğin gibi. gözler konuşuyor bazen doğru diosun. mimikler konuşuo...
benim annem-babam 30 sene sonra boşandı.. o yüzden ben herzaman hayırlısını dilerim. asla %100 garanti vermem.. Olmayacak olan şey benim ailemde olduysa.. herşeyin % 50 olabilme olasılığı vardır..
dün gece bana da oldu aynısı :44:
oo kıdemliler varmış epeyce :) maallah 40 yıllara olsun inş.
sorma, bizden destan olur zaten.Çocuklar acıyarak dinleyecek kesin hikayemizi :)
Canım çok saol.Açıkçası bende eşim gelmeden çocuk düşünmüyodum.Ama bizim işimiz kolaylıkla olmayacak canım.Sıkıntısı da çok olacak ama genel durumda iyi yanlarıda daha çok.Mesela k.validemle hiç anlaşamam o çok karışır herşeye, kendini üstün görürü.Çocuk olduğunda burnumdan getirir şöyle yap bööyle yap diye.Bende dinlemem zaten kötüyüz yeterince o zaman hepten birbirimize gireririz.Uzktayken karışamaz huzursuzda olmam.Birde 4 yıl beklemeden tayin gelemiyo eşim.Enazından bebek izninde olunca 3 yıl ayrı kalmış olcaz.Bilmiyorum inş pişman olmam.
cnm kusura bakma .. kuralları bilmediğim için.. bebek izninde eşin mi 1 yıl seninyanına gelcek senmi onun yanına gitcen ben anlayamadım orasını!!!:44::44:
Şekerim Allah kolaylık ve sabır versin sana.. Bir an önce kavuştursun inşallah sizi..
benim 1 hfta geçti adetim hala tık yok..cuma günü kan testinde bişi çıkmamıştı..doktoru arayınca bugun hala olmadım dıye sokturucu al dedı cuma günüde kalınlaşma var olabılır gebelık demıstı.kafamı karıstırdı epey.. bekliyorum şimdilik öylePeki bugün durum ne sende? Doktor sana söktürücü kullan demişti di miDemekki ben de yarın ya da öbür gün regl olabilirim belki de
cnm kusura bakma .. kuralları bilmediğim için.. bebek izninde eşin mi 1 yıl seninyanına gelcek senmi onun yanına gitcen ben anlayamadım orasını!!!:44::44:
benim 1 hfta geçti adetim hala tık yok..cuma günü kan testinde bişi çıkmamıştı..doktoru arayınca bugun hala olmadım dıye sokturucu al dedı cuma günüde kalınlaşma var olabılır gebelık demıstı.kafamı karıstırdı epey.. bekliyorum şimdilik öyle
onun lafına bakıp almıcam canım bende ilaç filan başka doktora gitmeyi planlıyorum..cnm kusura bakma bence sen başka bir dr a gözük.. dr kendi dediğini çürütüo kontrol etmeden.. benim midem kalktı açıkcası ama sen bilirsin tabiki cnm..
onun lafına bakıp almıcam canım bende ilaç filan başka doktora gitmeyi planlıyorum..
yok canım önemli değil.Ben eşimin yanına gideceğimö.9 ay süt izni alabiliyorum ücrtli/ ücretsiz. + 3 ay daha uzatabiliyorum.Birde erkek memurlara da 2 yıla kadar ücretsiz izin verildi.3 yıla kadar uzatabilirizde sadece ben kulalanacam yeterli olcak galiba.
hakkında hayırlısı cnm gönlüne göre olur inşş.. herşeyden önce sabır ve sağlık odiliyorum sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?