Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar...

listeden silin beni adet oldum bişi sorcam size doktora gitmek istiyorum adetin bitmesini mi beklemeliyim yoksa 3. günü falan diye bişey duymuştum 3. günümü gideyim??

offffffff benim bebeğim olmayacak yaaaa

cnm sıkma canını.. mutlaka olacaktır. herşeyin normal ise zamanını bekliodur sanırım:)
ben öle bişi duymadım. adetliyken acil bir durum yoksa dr gitme bence.. zaten doğru düzgün muayane edemez seni..

Ah canım benim, hemen moralini bozma.. Ben 1.günü gitmiştim bayaa net görmüştü ne var ne yoksa.. Hemen moral bozmak yok öyle.. Ne kadar zamandır deniyorsunuz

Canım öncelikle bi umutsuzluğa kapılma hemen.Adetin 3. günü hıormon testi yapılır.Sıkıntı varsa belli olur ama aynı anda alttan muayenede gerekiyor sanırım.Kaç aydır korunmuyosun ? Eğer yaşın 30 un üzerindeyse 6 aydan fazla deniyorsan dr. a git söyle, yumırtlama takbini yaptır.Normalde 1 yıldan sonra dr.lar muayene ediyor ama 30 yaş üzerine öncelik veriyorlar.Öncelikle sakin ol.Genelde gebelik en erken 3-4 . aydan sonra elde ediliyor bilgin olsun.

alttan şekerim. rahmin ve yumurtalıkların en temiz gözüktüğü zamanmış falan da dedi.. bilmiyorum ne kadar doğrudur. kendi özellikle o gün gel bakalım dedi zaten

walla bir yaşıma daha girdim.. doğrudur belki ama hiç duymadım.. en azından aklımızda bulunsun.. acil bişi olursa çekinmeyiz:)

olmicak kızlar içime doğuyo benim.. çocukluğumdan beri tek korkumdu zaten. 5 ay oldu deniyoruz hala ama olmuyo şte.. doktora gittim 2 ay oluyo sanırım hersey normal hiçbi sorun yok dedi ama var demekki i eşim gemide şuan az önce telde konuştuk söylemedim ona adet olduğumu hep aynı şey oluyo heray!! çok kötüyüm yaaa geçenlerde bişiler okudum hiçbisorun olmadan bilmemne kısırlığıydı galiba bebek sahibi olunamıyor acaba o mu var bendede diyorum ve yaşım cok genc daha 23 yaşındayım. arkadaşım orunduğu halde hamile kaldı biz olsun diye uğraırken nede olmuyoooo allahım yardım etttt

cnm bu kadar stres yaparsanda olcağı varsa olmaz.. dr .. larda diyor.. kafanıza takarsanız olmaz.. çok gençsin. daha zamanında var.. tüm tetkiklerini hormon testlerini vs. yaptır.. içinde bişi kalmasın.. ben temiz çıkacağına inanıyorum sadece zamana ihtiyacın var.. ben 24 yaşındayken ve korunurken hamile kaldım.. bende deniyorum 29 yaşındayım ama daha bişi yok.. önemli olan olumlu düşünmeye çalış cnm..

Şekerim daha yaşın 23, sadece 5 aydır deniyorsunuz ne bu acele ve ne bu karamsarlık.. 40 yaşını geçmiş 2 senedir uğraşanlar naapsınlar? Benim kuzenim 1 yıl uğraştı, gitmediği doktor kalmadı her gittiği doktor aynı şeyi söylüyordu "2niz de sağlıklısınız sadece kafaya çok taktığınızdan olmuyor" bir anda -1 yıl sonunda- hamile kaldı şu anda 3,5 yaşında bir oğlu var.

böyle umutlanıp umutlanıp yine adet olunca ister istemez stres oluyorum olumlu düşnme yetimi kaybettim sanırım neden deyip duruyorum sanada bebeğini kucağına alayı nasip etsin rabbim tekrardan..

bebeğim haklısın daha cok erken biliyorum bu karamsarlık için ama dedim ya tek korkumdu çocukluğumdan beri. sanırım bukadar korkmamın sebebi bu çünkü hep korktuğum gelir başıma ve ben artık korkmktan korkuyorum (

Canuım bunları söylemen için çok erken.23 yaşındasın ya daha.Benim kuzenim 8 yılın sonunda hamile kaldı.bebeği şimdi 3 yaşında.Bu devirde olmayacak diye bişey yok allahın izniyle.Tıp çok gelişti ve yaşında küçükken neden olmasın.Aynı korku bende de vardı.annem bana iğneyle haöile kalmış bende hamile kalam diye dr a gittim.Dr hiçbir tahlil yapmadan hamile kalamayabilrsin kısırsındır belki dedi.Üstelik korunuyoduk.Derken 3 ay sonra korunurken hamile kaldım.Yani korkuların aslında yersiz ama çoğumzda aynı endişeyi duyuyoruz.Öncelikle bu psikolojiyi at bi köşeye.

O zaman ne yapacaksın korkmayacaksın, aklına kötü şeyler getirmeyeceksin, herkesin oluyor benim de olacak diyeceksin, kafana takmayacaksın.. Ben geçen sene mart ayında hamile kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu. İnan ki hiç hayatımda o kadar üzülmemiştim. Bir kaç ay kendime gelemedim. 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor, başka başka doktorlara gittim sanırım sonunda en iyi doktoru buldum. Çünkü bir sürü tetkik istedi uzun uzadıya ilgilendi. Gidersin bir başka doktora gözükürsün eşine spermiyogram testi yaptırtırsın, yani anlayacağın bir çok çözüm yöntemi var. Yeter ki sen moralini yüksek tut ve soğukkanlılığını kaybetme

tatlım kaç yıllık evlisin ? + burda hamile topiğinde öyle insanlar varki mucizevi şekilde hamile kalmış.Kimisi yılını geçerek hamile kalmış, kimisi 2 yıl korunmadığı halde ve dr hiçbir problem göremediği halde hamile kalamamıştı.Strestenmiş tamamen ve 2,5 yılında bebeği göbeğine konmuş.Eğer böyle yaparsan sende uzun süre beklemek zorunda kalıabilirsin.Biraz rahat ol.

Ki bunlara gerek bilekalmadan hamile olduğunu öğrenecek.Sadece vesvese bunlar.Eğer ki pko varsa korksun belki normaldir ama onlarda bile hamilelik elde ediliyor doğal yollardan.Korkmamalı yani.

canım bende 24 yaşındayım.daha ilk denememiz.3 aydır doğum kontrol hapı kullandım.hemen bu ay olmucağını bildiğim halde yine de umutlanıyorum.benmde küçüklüğümden beri en büyük korkum bebek sahibi olamamak ama stres herşeyin düşmanı.kafaya takmamaya çalışçaz.başka yolu yok

teşekkür edrim moral verdiğiniz için..eşimde çok istiyo ve onu mutlu edememekten de korkuyorum galiba.. off karmakrışığım ama çok saolun

alla umutlarını boşa çıkarmasın inşalah canım.. inşallah hamilesindir inşallah.. buarada yalnız ben böyle düşünüyorum sanıyordum..

çok üzüldüm.. sana bunları hatılattıysam daha da üzülürüm inşalah tekrar gelir bebişin hayatına.. inşallah banada soğukkanlılık gelir biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…