Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Şekerim sana acaba hassas olan gebelik testinden mi yaptılar öbüründen mi? Ne kadar vermiştin teste? Hassas olan ilişkiden 10 gün sonra bile çıkarıyormuş..

(Didemcim senin kediye bayıldım bu arada)
ben 11.5 tl verdim teste ssk dan hassas olan ne kadar acaba?
Paşam o benim evlatlığım yavrum huysuz kedimmm

alla umutlarını boşa çıkarmasın inşalah canım.. inşallah hamilesindir inşallah.. buarada yalnız ben böyle düşünüyorum sanıyordum..

benmde korkularım var canım.ama yaşayıp görmeden hiçbir şeyi bilemiyoruz.Allahtan hayırlısını isticez.inşallah sende önümüzdeki ay hamile kalırsın ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın.takma kafana.rumuzun gibi rengarenk ol

ben 11.5 tl verdim teste ssk dan hassas olan ne kadar acaba?
Paşam o benim evlatlığım yavrum huysuz kedimmm

Şekerim şöyle diyim sana normal gebelik testi 20 tl flnsa bu hassas olan (her yerde yapıyorlar mı bilmiyorum titrasyonlu test diyorlar) 60-70 TL fln.. Hani belki normal testte çıkmamıştır da öbüründe çıkar diye dedim.

İran galiba, pek şeker bir şey bayıldım valla ..

bi araştırayım nerelerde yapıyolar merak ettim şimdi :)
evet canım iran chinchilla :)

çok üzüldüm.. sana bunları hatılattıysam daha da üzülürüm inşalah tekrar gelir bebişin hayatına.. inşallah banada soğukkanlılık gelir biraz..

Yok canım benim eskisi kadar üzülmüyorum, sen de üzülme. Her işte bir hayır var demek lazım. Kocan bence senin mutluluğunla mutlu olur. Bu kadar üzülmen onu da kahreder. Sen mutlu ol ki o da mutlu olsun. İyi düşün iyi olsuun

şu kırmızı karta sinir olmaya başladım iyice. üzüldüm canım ama canını sıkma lütfen umutsuz olma, tıp gelişti. hiç olmazsa tüp bebek yöntemi var. ama bence bu kadar umutsuz olma. bu hepimiz için geçerli üstelik. yarın bende kırmızı kart haberi veririm kesin...

adetim 3 gün gecikti hamilelik testi ne zaman yapmalıyım birde troid hastasıyım erken öğrenmem çok önemli ne yapmalıyım

adetim 3 gün gecikti hamilelik testi ne zaman yapmalıyım birde troid hastasıyım erken öğrenmem çok önemli ne yapmalıyım

kızılmavi canım merhaba tatlım,elagülüm,didems,sensen,yarencim,niseradarhan,mariecurie,rengarenk,feryal herkese selam

Son düzenleme:
bence kan testi yaptır derim cnm..

daha yeni kan verdim canım doktorumu değiştirdim çok detaylı tahlil istedi bazıları çıktı troid ile ilgili olanlar çıkmadı 9 şubatta çıkçakmış oda çok geç ilacımı bırakmıştım acaba hormonla yüzündne mi gecikti bilmiyorum bide çok kan verdim kan testi yapmak istemiyorum normal testte kaç gün sonra sonuç alınır?

canım ne bekliyorsun,hadi eczaneler kapanmadan al bir gebelik testi ve hemen yap,yarın sabahta ilk işin kanda baktırmak olsun,bugün geç kaldın artık,hayırlısı...

NORMAL KAN TESTİNDE GEBELİK ÇIKMAZ.. gebelik testi diyerek kan vermek gerekiyor...

idrarda kiminde çıkıyor, kiminde çıkmıyor.. çözebilmiş değilim.. bazısı regli 10 gün geçio ancak çıkıo, bazısı 3 gün önceden yapıyor çıkıyor.. istersen dene cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…