ben 11.5 tl verdim teste ssk dan hassas olan ne kadar acaba?Şekerim sana acaba hassas olan gebelik testinden mi yaptılar öbüründen mi? Ne kadar vermiştin teste? Hassas olan ilişkiden 10 gün sonra bile çıkarıyormuş..
(Didemcim senin kediye bayıldım bu arada)
alla umutlarını boşa çıkarmasın inşalah canım.. inşallah hamilesindir inşallah.. buarada yalnız ben böyle düşünüyorum sanıyordum..
ben 11.5 tl verdim teste ssk dan hassas olan ne kadar acaba?
Paşam o benim evlatlığım yavrum huysuz kedimmm
bi araştırayım nerelerde yapıyolar merak ettim şimdi :)Şekerim şöyle diyim sana normal gebelik testi 20 tl flnsa bu hassas olan (her yerde yapıyorlar mı bilmiyorum titrasyonlu test diyorlar) 60-70 TL fln.. Hani belki normal testte çıkmamıştır da öbüründe çıkar diye dedim.
İran galiba, pek şeker bir şey bayıldım valla ..
çok üzüldüm.. sana bunları hatılattıysam daha da üzülürüminşalah tekrar gelir bebişin hayatına.. inşallah banada soğukkanlılık gelir biraz..
bi araştırayım nerelerde yapıyolar merak ettim şimdi :)
evet canım iran chinchilla :)
kızlar merhabalar...
listeden silin beniadet oldum bişi sorcam size doktora gitmek istiyorum adetin bitmesini mi beklemeliyim yoksa 3. günü falan diye bişey duymuştum 3. günümü gideyim??
offffffff benim bebeğim olmayacak yaaaa
şu kırmızı karta sinir olmaya başladım iyice. üzüldüm canım ama canını sıkma lütfen umutsuz olma, tıp gelişti. hiç olmazsa tüp bebek yöntemi var. ama bence bu kadar umutsuz olma. bu hepimiz için geçerli üstelik. yarın bende kırmızı kart haberi veririm kesin...
adetim 3 gün gecikti hamilelik testi ne zaman yapmalıyım birde troid hastasıyım erken öğrenmem çok önemli ne yapmalıyım
bence kan testi yaptır derim cnm..
adetim 3 gün gecikti hamilelik testi ne zaman yapmalıyım birde troid hastasıyım erken öğrenmem çok önemli ne yapmalıyım
daha yeni kan verdim canım doktorumu değiştirdim çok detaylı tahlil istedi bazıları çıktı troid ile ilgili olanlar çıkmadı 9 şubatta çıkçakmış oda çok geç ilacımı bırakmıştım acaba hormonla yüzündne mi gecikti bilmiyorum bide çok kan verdim kan testi yapmak istemiyorum normal testte kaç gün sonra sonuç alınır?
kızılmavi canım merhaba tatlım,elagülüm,didems,sensen,yarencim,niseradarhan,mariecurie,rengarenk,feryal herkese selam
canım ne bekliyorsun,hadi eczaneler kapanmadan al bir gebelik testi ve hemen yap,yarın sabahta ilk işin kanda baktırmak olsun,bugün geç kaldın artık,hayırlısı...
selam canım nasılsınkızılmavi canım merhaba tatlım,elagülüm,didems,sensen,yarencim,niseradarhan,mariecurie,rengarenk,feryal herkese selam
Şekerim hoş geldin, nabersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?