Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızılmavi canım merhaba tatlım,elagülüm,didems,sensen,yarencim,niseradarhan,mariecurie,rengarenk,feryal herkese selam
Nasılsın Serapcım haftasonun nasıl geçti ? Keyfin yerindedir umarım.Benim bat yarın bekliyorum kırmızılar işaret vermeye başladı i bu ay da umut yok bende.

çok kan verdim bu ay troid tahlillerine ondan idrarda yapmak istiyorumda çıkar mı 3-4 gün geçikmeden sonra?
evet belli olmaz,eğer geç döllenme yoksa silikte olsa kesin çıkar,bence hemen en yakın eczaneden bir gebelik testi al ve yap ama kalitelileri var biraz pahalı olanları onlardan al,gebeliği 10 gün sonrasında gösteren yada hassasiyeti yüksek olandan dediklerinden işte,ondan al.yap hadide bizede haber ver.
selam canım nasılsın

selam canım,nasıl gidiyo:80:

selam kızlar,didemcim marieyle ikiniz şu kıllı stres toplarını paket yapıp gönderseniz ya,çok şekerler ya,bayıldım.

hoşgeldin yamukprenses...

kızlar çantamda iki adet idrar testi bulunmakta.. şayet yarın kalktığımda adet olmamışsam 1 ini denim diyorum nedersiniz?

Nasılsın Serapcım haftasonun nasıl geçti ? Keyfin yerindedir umarım.Benim bat yarın bekliyorum kırmızılar işaret vermeye başladı i bu ay da umut yok bende.

Ohh keyfine diyecek yok desene sefan olsun Allah bozmasın :))

haftasonum güzeldi canım,bu sıralar pozitifim,ama artık çalışmalardan çok sıkıldım söylemesi ayıp,bir süre sonra iş gibi gelmeye başlıyor insana,evet canım seninle birlikte 2 arkadaşın daha batı yarın,sabırsızlıkla bekliyorum mutlu haberlerinizi,bir laf vardır çıkmadık candan umut kesilmez diye,kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme canım.bekle olacak olacak bu iş....

Valla keyfine diyecek yok

pozitif olun kızlarrrrrrrrrrrr

bendeki foto benim kedim değil.. benim eskiden vardı kedim şu an yok.. ama dideminki gerçekmiş pek şeker bandanasıyla fln çok tarz sahibi

Şekerler herkese iyi akşamlar, yarın sabah görüşmek üzere

yarın sabah idrar testi yapanlar lütfen bizimle paylaşsınlar

hande özellikle sen kader arkadaşım

Şekerler herkese iyi akşamlar, yarın sabah görüşmek üzere

yarın sabah idrar testi yapanlar lütfen bizimle paylaşsınlar

hande özellikle sen kader arkadaşım

inş canım hayırlısı.. sağ kasığımda çekme başladı ama bakalım.. hayırlısı..iyi akşamlar kendine ii bak..

cankuşları, hepinize iyi akşamlar..

yarın sabah tekrar görüşmek üzere.. dilerim hayırlı haberlerimiz olur yarına..

canım benim örme sakın o kırmızı kartı :)

canımmm çok üzüldümm Hayırlısı olsun kendınını bırakmaaa sakın Allah sağlık versin canımm

belirtimi bende ne adet öncasi belirti var nede gebelik belirtisine benzer bişey sadece baya gazım var okadar

canım bende aynı sekılde sadece cok nadır ara da hemen gecmkle bırlıkte kasıklarıma agrı gıtrıyor ama gaz sorunu bende de cok ve rahatsız edecek sekılde hıc bole olmamıstımm bırde goguslerım patlıyacak gıbı hıssedıyorummama bugunlerde olucam gıbı cunku cıkolata yemeye başladım

ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?

kesınlıkle haklı veya haksız da olsam susuyorum asırı sınır var bende esımde sınırlı ee bırının alttan alması lazım o gorevde bana kalıyor sonra sınırı gecınce ben baslıyorummm o da susup benı dınlıyor

aynen uyguladıgım taktıkk baya güzel ama

valla burayada yazmasam patlarım gibime geliyor sanalda olsa sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum kızlar

aynı sekılde aynı duygularıı bende paylıasıyorummmmmm

sakın sakın ole dusunme aklından cıkar lugatından da cıkarr olumlu dusun kı olumlu olsunn canımmmm

minarcım nasılsın? test yaptın mı ? cok merak ediorum bayaa geçmişti seninkinin üstünden.. inş iyi haber verirsin canm..

canım benım slm evet aynı sekılde devam bellı belırsız gıdıyorum ıste bır daha test yapmayı dusunmuyorum cunku kırmızı kartı beklıyorummm kısmet bır dahakı ayaa inşallahhh

kızlar bu arada akşamları sadece bakabılıyorumm kamuda calıstıgım ıcın sıteye gıremıyorumm bu yuzden fazla kımseyle gorusemıyorummmmm

Son düzenleme:

canım ben 2. ayda doktora gitmiştim yani korunmayı bıraktığımız 2. ay hamile kalamadım diye sonra bana bu ay adet olursan 4. gün demişti eğer adet olmazsan o zaman adetinden 10 gün sonra gel dedi bilmiyorum sana fikir verirmi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…