- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
kızılmavi canım merhaba tatlım,elagülüm,didems,sensen,yarencim,niseradarhan,mariecurie,rengarenk,feryal herkese selam
Nasılsın Serapcım haftasonun nasıl geçti ? Keyfin yerindedir umarım.Benim bat yarın bekliyorum kırmızılar işaret vermeye başladı i bu ay da umut yok bende.kızılmavi canım merhaba tatlım,elagülüm,didems,sensen,yarencim,niseradarhan,mariecurie,rengarenk,feryal herkese selam
iyiyim valla canım,bir yandan nescafemi içiyorum,bir yandan çikolatamı yiyorum,bir yandanda buradayım işte,amaaannnn...
iyiyim valla canım,bir yandan nescafemi içiyorum,bir yandan çikolatamı yiyorum,bir yandanda buradayım işte,amaaannnn...
evet belli olmaz,eğer geç döllenme yoksa silikte olsa kesin çıkar,bence hemen en yakın eczaneden bir gebelik testi al ve yap ama kalitelileri var biraz pahalı olanları onlardan al,gebeliği 10 gün sonrasında gösteren yada hassasiyeti yüksek olandan dediklerinden işte,ondan al.yap hadide bizede haber ver.çok kan verdim bu ay troid tahlillerine ondan idrarda yapmak istiyorumda çıkar mı 3-4 gün geçikmeden sonra?
selam canım nasılsın
selam canım,nasıl gidiyo:80:
hoşgeldin yamukprenses...
kızlar çantamda iki adet idrar testi bulunmakta.. şayet yarın kalktığımda adet olmamışsam 1 ini denim diyorum nedersiniz?
Nasılsın Serapcım haftasonun nasıl geçti ? Keyfin yerindedir umarım.Benim bat yarın bekliyorum kırmızılar işaret vermeye başladı i bu ay da umut yok bende.
Ohh keyfine diyecek yok desene sefan olsun Allah bozmasın :))
Valla keyfine diyecek yok
ben kesin yap diyorum. hatta benim de yarın sabah test yapasım var.
evet belli olmaz,eğer geç döllenme yoksa silikte olsa kesin çıkar,bence hemen en yakın eczaneden bir gebelik testi al ve yap ama kalitelileri var biraz pahalı olanları onlardan al,gebeliği 10 gün sonrasında gösteren yada hassasiyeti yüksek olandan dediklerinden işte,ondan al.yap hadide bizede haber ver.
selam kızlar,didemcim marieyle ikiniz şu kıllı stres toplarını paket yapıp gönderseniz ya,çok şekerler ya,bayıldım.
Şekerler herkese iyi akşamlar, yarın sabah görüşmek üzere
yarın sabah idrar testi yapanlar lütfen bizimle paylaşsınlar
hande özellikle sen kader arkadaşım
şu kırmızı karta sinir olmaya başladım iyice. üzüldüm canım ama canını sıkma lütfen umutsuz olma, tıp gelişti. hiç olmazsa tüp bebek yöntemi var. ama bence bu kadar umutsuz olma. bu hepimiz için geçerli üstelik. yarın bende kırmızı kart haberi veririm kesin...
kızlar hepinize merhaba o şanslı listeden maalesef beni çıkartın.BEBEĞİMİ KAYBETTİM.hcg değerlerim adece 1 kere yükseldi şimdi düşüse geçti çok üzgünüm sadece 4 gün yaşayabildim bu mutluluğu dün acı gerçeği öğrendim şimdi ya kendiliğinden düşücek yada düşmezse dış gebelik olduğunu anlıycaklar ona göre bişeyler yapılcak allahtan herşeyin hayırlısını dileyin.sadece bebek istiyorum demeyin.
belirtimi bende ne adet öncasi belirti var nede gebelik belirtisine benzer bişey sadece baya gazım var okadar
ben konu öneriyorum... eşinizle kavga ederken susmayı başarabiliyormusunuz?
kavgadan ziyade tartışma olur onda da susmayı başarırım :52 hatta o sinirliyse aman da aman benim aşkım sinirlenmiş mi falan diye şebeklik ederim hemen yumuşarben haklıysam da bunu yaparım. sakin bi zamanda da o gün kendimin haklı olduğunu gerekçeleriyle anlatırım o da bana hak verir ve özür diler. bu güzel bir stratejidir
valla burayada yazmasam patlarım gibime geliyor sanalda olsa sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum kızlar
sakın sakın ole dusunme aklından cıkar lugatından da cıkarr olumlu dusun kı olumlu olsunn canımmmmkızlar merhabalar...
listeden silin beniadet oldum bişi sorcam size doktora gitmek istiyorum adetin bitmesini mi beklemeliyim yoksa 3. günü falan diye bişey duymuştum 3. günümü gideyim??
canım benım sağlık olsun evet adetın 3. günü dr gıdıyorsun hormon testı yapıyorlar sadece kan alıyorlar herhangı bır alttan veya ustten muayne yok en azından ben olmadım orda hormonlarına bakıyorlar cok sukur benım ıyı cıkmıstıı
offffffff benim bebeğim olmayacak yaaaa
minarcım nasılsın? test yaptın mı ? cok merak ediorum bayaa geçmişti seninkinin üstünden.. inş iyi haber verirsin canm..
ya ben çok sıkıldımmm
bu belirsizlik canımı sıkıyo başka bişi düşünemez hale geldim..nıyekii canımmm hayırdır . sana bıseyler solıyım ıstermısın sesım cok guzel sayılmaz ama
olmicak kızlar içime doğuyo benim.. çocukluğumdan beri tek korkumdu zaten. 5 ay oldu deniyoruz hala ama olmuyo şte.. doktora gittim 2 ay oluyo sanırım hersey normal hiçbi sorun yok dedi ama var demekkii eşim gemide şuan az önce telde konuştuk söylemedim ona adet olduğumu hep aynı şey oluyo heray!! çok kötüyüm yaaa geçenlerde bişiler okudum hiçbisorun olmadan bilmemne kısırlığıydı galiba bebek sahibi olunamıyor acaba o mu var bendede diyorum ve yaşım cok genc daha 23 yaşındayım. arkadaşım orunduğu halde hamile kaldı biz olsun diye uğraırken nede olmuyoooo allahım yardım etttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?