benim göğüsler bugün acımaya başladı çok az da dolgunluk var yarında regl günüm sanırım geliyor kırmızılar
çok sağol canım ya 10 tane var zaten yeter inş bu ay herkes mutlu mutlu haberler verir bide benim saat burda 2 saat geri onu nerden ayarkayabilirim
mariecurie kesin hamilesin cnm darısı başımıza hadi.... sibel abla baharrr sizden güzel haberler bekliyorum zaman azalıp burdaki haberleri okuyunca heyecanlanıyorum ya
canım benim çok sevindim ya bence de kesin hamilesin tebrikler şekerim
İnşallah canım benimm dua et bizim ,için de. Sen ne durumdasın ? Reglin geçmişti galiba seninde ?
mariecurie kesin hamilesin cnm darısı başımıza hadi.... sibel abla baharrr sizden güzel haberler bekliyorum zaman azalıp burdaki haberleri okuyunca heyecanlanıyorum ya
Yok Sibel ablacım, benim normalde de göğüslerimde hiç şişlik ve hassasiyet olmaz. Benim hamile kalan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla kimse hamile kaldığı ay regl belirtilerinden farklı bir belirti görmemiş. Benimki de aynen öyle oldu. Sadece kasık ağrılarım bir kaç gün önceden başladı.
sibel abla göğüslerimde pek bi değişiklik yok acıma da yok. sadece çok hafif yok denecek kadar az dolgunluk hissi var sadece. sadece 1 haftadıor devam eden bel ağrısı var. bir kaç gün öncede böbreklerim ağrıyordu sanki onlarda geçti
hayr daha geçmedi benim 30 yada 31 ocak ama hiç bi belirtim yok günler öncesi başlardı benm ağrılarım ama hala bişi yok
Daha varmış bir kaç gün canım ama inşallah olmazsın sende dua ediyorum deli gibi herkese.
Günaydın şekerler,
Ben sabah test yaptım. 2. çizgi silik olarak çıktı.. Galiba hamileyim yani.. Tam emin olmak için öğlen arasında gidip kan testi yaptıracağım..
Benimde hafif dolgunlaştı göğüslerim ama bazı arkadaşlarımın dediği gibi acımıyo sadece hafif hassasiyet var.Kafayı yedik valla belirtilerle , ben geçtim artık belirtiyi melirtiyi ne olacaksa olsun bugün stresten ölücem yaaa :))
cnm benim bizde çok heyecanlanıyoruz, üstelik sadece kendimiz için değil hepimiz için sen ne durumdasın
Kontrol panelinden ayarlayabilirsin canım yukarıdaki menüden.Sen yurtdışındamı yaşıyorsun Fatoşcum ?
evet öyle ya burdan güzel haberler alıncada mutlu oluyor insan. daha bi kaç günüm var benm arada bi kasık batmasından başkada bi belirtim yok göğüslerim hafiif dolgunlaştı ama adet belirtileride böle olunca emin olamıyor insan
ablacım eğer sen bugün regl olmazsan ki inş olmazsın yarın test yapmayı düşünüyo musun
ben geçen ay çok komiktim yani şimdi gülüyorum o zamanki halime. midem bulanmasa bile midem bulanmıyo sanıyo, başım dönüyo zannediyordum. hani hamile olacağıma inandıracağım ya kendimiama bu ay o saçma takıntılarımdan da vazgeçtim. sadece hamile olduğuma inanmak istiyorum en büyük belirti bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?