kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktıdarısı hepinizin başına İNŞALLAH
selam arkadaşlar günlerdir başınızın etini yedim soru soru soru ama sonunda gittim doktora bugün ve bu kadar belirtinin gebelikle ilgisinin olmadıgını ufaldı denilen kistin tekrar büyüyüp 5 cm e ulaştıgını hormonlarımın bu yüzden ters düz oldugunu anladım .söktürücü + dogum kontrol hapı verdi. ve bunu epey uzun süre kullanmamı onerdi . 10 yıldır bu kistten kurtulamadım küçülüyo bitti diyorum kabus gibi geri geliyor.ya sanırım bu kist hiç geçmicek ve bebek hayal olcakama yinede yardımcı olan ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim artık sizlerin mutluluguna ve sohbetinize ortak olarak devam ederim
Günaydın şekerler,
Ben sabah test yaptım. 2. çizgi silik olarak çıktı.. Galiba hamileyim yani.. Tam emin olmak için öğlen arasında gidip kan testi yaptıracağım..
günaydın şekerler..
adet günüm takvimde bugün gösteriyor ama ben henüz kırmızı kart görmedim.. Sabah test yaptım tek çizgi.. beklenen haber yani.. Bugün ve yarın artık kırmızıları bekleyeceğim sanırm..
selam arkadaşlar günlerdir başınızın etini yedim soru soru soru ama sonunda gittim doktora bugün ve bu kadar belirtinin gebelikle ilgisinin olmadıgını ufaldı denilen kistin tekrar büyüyüp 5 cm e ulaştıgını hormonlarımın bu yüzden ters düz oldugunu anladım .söktürücü + dogum kontrol hapı verdi. ve bunu epey uzun süre kullanmamı onerdi . 10 yıldır bu kistten kurtulamadım küçülüyo bitti diyorum kabus gibi geri geliyor.ya sanırım bu kist hiç geçmicek ve bebek hayal olcakama yinede yardımcı olan ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim artık sizlerin mutluluguna ve sohbetinize ortak olarak devam ederim
merhaba arkadaşlar ne zamandır masa üstüm bozuktu ve laptoptanda mausu kullanamadığım için bu bilgiyi veremedim ve bugün masaüstümü yaptırır yaptırmaz ilk işim size bu yazıyı yazmak oldu.buraya yazan çoğu arkadaş yumurtlama dönemlerini merak ediyor,tahmin etmeye çalışıyor vs...işte size bir link,burayı tıklayın ve bilgileri girin bu ay ovalasyon günlerinizi hesaplayın.benide dualarınızda unutmayın canlarım
hamilelik üstüne her şey: ovulasyon hesaplama
Süperrrr sen kesin hamilesin canımm , git yaptır kan testini bir an önce meraktayızz.Senin bat bugünmüydü ki ? Benimde bugün bat'ım bakalım neler olacak.
günaydın şekerler..
adet günüm takvimde bugün gösteriyor ama ben henüz kırmızı kart görmedim.. Sabah test yaptım tek çizgi.. beklenen haber yani.. Bugün ve yarın artık kırmızıları bekleyeceğim sanırm..
canım sağol ama bunda ben yazıyorum son 3 adet tarihimi ama hesaplamıyooo :2::2::2:
Öğlen arasında yaptıracağım Sibel abla. Ya bugün ya yarındı. Handeninki gibi. Zaten silik çıktı. Yarın yapmış olsam belki biraz daha koyu çıkacaktı. Darısı başınıza şekerler. Kan testini görmeden sevinmek istemiyorum aslında..
GÜNAYDIN TOPİCCCC !!! BUGÜN BÜYÜK GÜN ...Bat' ı olan 4 kişiyiz.Allahım gösterme bize kırmızı kartı bugün nolurrrr...
Elagulum ne durumdasın canım ?
günaydın ablacım dün akşamdan beri devam eden bel ağrısı var. henüz birşey yok. zaten akşama bekliyorum kırmızı kart görmeyi büyük ihtimalle sende durum nedir
sağol canm bu sefer oldu açtım ben ovulasyon testide aldım bu ay onla denicem hayırlısı ALLAH tan artık ama ovulasyon testine ne zaman başlim onu bilmiyrm çünkü adet düzeni 30 31 32 33 arası değişiyoEvet canım bende denedim olmadı.Ben sana başka bir link vereyim ordan dene çalışıyor.Tabi bunlar tahmini tarihler.Kesin günler olmayabilir.
yumurtlama dönemi hesaplama, yumurtlama günü hesaplama, ovulasyon, ne zaman gebe kalabilirim
Yumurtlama Dönemi Hesaplama, ovulasyon hesaplama, yumurtlama tarihi hesaplama, yumurtlama günü hesaplama - HESAPLAMA.NET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?