- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Canım hiç belli olmaz belki yarın test yapsan yarın çıkar kim bilir.. Hemen umuduna kaybetme bence de
sağol canm bu sefer oldu açtım ben ovulasyon testide aldım bu ay onla denicem hayırlısı ALLAH tan artık ama ovulasyon testine ne zaman başlim onu bilmiyrm çünkü adet düzeni 30 31 32 33 arası değişiyo
inş olmayz ablacım diğer arkdaşlardan regl olan yok dimi şimdilik henüz okuayamadım önceki sayfaları
cnm walla seviçten tüylerim diken diken oldu.. inşş hayırlısı olur hayatım.. çok ama çok sevindim.
Yok çok şükür canım inşallah da olmaz :)) Bi bakıyosun akşam olmuş kimse kırmızıları görmemiş ne süper olur dimi :)) Ama benim yarın da gelebilir bazen 26 bazen 27 günde oluyorum.
mariecurie bence kesin hamilesin cnm çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun diyorum. kaç gün gecikmişti reglin
Yok çok şükür canım inşallah da olmaz :)) Bi bakıyosun akşam olmuş kimse kırmızıları görmemiş ne süper olur dimi :)) Ama benim yarın da gelebilir bazen 26 bazen 27 günde oluyorum.
İnşallah Sibel abla, sen ve elagulum (ismini unuttum özür dilerim) kırmızı kart görmeyeceksiniz.. İçime öyle doğuyor nedense.
Günaydın şekerler,
Ben sabah test yaptım. 2. çizgi silik olarak çıktı.. Galiba hamileyim yani.. Tam emin olmak için öğlen arasında gidip kan testi yaptıracağım..
Adetin ne zaman canım , adetin 9 veya 10.günü başla bence yumurtlama günleri değişebilir çünkü.Sen garantiye al bence.
İnşallah Sibel abla, sen ve elagulum (ismini unuttum özür dilerim) kırmızı kart görmeyeceksiniz.. İçime öyle doğuyor nedense.
Hamilelik ihtimali olan kızlar göğüslerinizde değişiklik varmı dolgun,çok dolgun,ağrıyan,acıyan gibi ? Elagulum seninkiler nasıl ? Belirtiler birbirimize iyi fikir veriyor.
Mariecurie cim senin göğüsler şiş ve acıyo mu ?
ocak 18 canm ya o zaman 28 inde başlim mi testi yapmaya bu arada benim adım fatoş 27 yaşındayım sen
Fatoşcum çok memnun oldum bende Sibel 35 yaşındayım.Bence başla 27 sinde hatta.
Yok Sibel ablacım, benim normalde de göğüslerimde hiç şişlik ve hassasiyet olmaz. Benim hamile kalan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla kimse hamile kaldığı ay regl belirtilerinden farklı bir belirti görmemiş. Benimki de aynen öyle oldu. Sadece kasık ağrılarım bir kaç gün önceden başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?