Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canm bu sefer oldu açtım ben ovulasyon testide aldım bu ay onla denicem hayırlısı ALLAH tan artık ama ovulasyon testine ne zaman başlim onu bilmiyrm çünkü adet düzeni 30 31 32 33 arası değişiyo

Adetin ne zaman canım , adetin 9 veya 10.günü başla bence yumurtlama günleri değişebilir çünkü.Sen garantiye al bence.

mariecurie bence kesin hamilesin cnm çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun diyorum. kaç gün gecikmişti reglin

inş olmayz ablacım diğer arkdaşlardan regl olan yok dimi şimdilik henüz okuayamadım önceki sayfaları

Yok çok şükür canım inşallah da olmaz :)) Bi bakıyosun akşam olmuş kimse kırmızıları görmemiş ne süper olur dimi :)) Ama benim yarın da gelebilir bazen 26 bazen 27 günde oluyorum.

Yok çok şükür canım inşallah da olmaz :)) Bi bakıyosun akşam olmuş kimse kırmızıları görmemiş ne süper olur dimi :)) Ama benim yarın da gelebilir bazen 26 bazen 27 günde oluyorum.

walla ben bugünü yarını atlatırsam şüphelenebilirim.. testte hiç çizgi yoktu ama..

mariecurie bence kesin hamilesin cnm çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun diyorum. kaç gün gecikmişti reglin

Canım çok teşekür ederim. Darısı başınıza. Daha gecikmemişti aslında. Ya bugün ya yarın hasta olurum diyordum ve pek umutsuzdum çünkü hiç bir belirti yoktu. Sadece arada kasıklarıma ağrı giriyordu. İnşallah kan tahlilinde de çıkar da hayallerim yıkılmaz.

Kızlar bu videoyu izlemenizi öneririm önemli bilgiler veriyor Dr.Kağan Kocatepe.Kan testini tıbbi bir gereklilik yoksa yapmayın diyor.Regl geçince idrar testi yapn diyor.Çünkü regl öncesi saptanan gebeliklerin %50 si adet gününe kadar bitebiliyormuş bunu klinik çalışmalar da gösteriyormuş.

Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV

İnşallah Sibel abla, sen ve elagulum (ismini unuttum özür dilerim ) kırmızı kart görmeyeceksiniz.. İçime öyle doğuyor nedense.

İnşallah Sibel abla, sen ve elagulum (ismini unuttum özür dilerim ) kırmızı kart görmeyeceksiniz.. İçime öyle doğuyor nedense.

Ay ağzından bal damlıyor canım benim inşallah dediğin gibi olur .Allah gönlümüze göre verir inşallahhhhhhhhhhh

Hamilelik ihtimali olan kızlar göğüslerinizde değişiklik varmı dolgun,çok dolgun,ağrıyan,acıyan gibi ? Elagulum seninkiler nasıl ? Belirtiler birbirimize iyi fikir veriyor.

Mariecurie cim senin göğüsler şiş ve acıyo mu ?

Yok Sibel ablacım, benim normalde de göğüslerimde hiç şişlik ve hassasiyet olmaz. Benim hamile kalan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla kimse hamile kaldığı ay regl belirtilerinden farklı bir belirti görmemiş. Benimki de aynen öyle oldu. Sadece kasık ağrılarım bir kaç gün önceden başladı.

benim göğüsler bugün acımaya başladı çok az da dolgunluk var yarında regl günüm sanırım geliyor kırmızılar

sibel abla göğüslerimde pek bi değişiklik yok acıma da yok. sadece çok hafif yok denecek kadar az dolgunluk hissi var sadece. sadece 1 haftadıor devam eden bel ağrısı var. bir kaç gün öncede böbreklerim ağrıyordu sanki onlarda geçti

Demekki herkeste aynı olmuyormuş göğüs dolgunluğu ve acıması.Kişiden kişiye değişiyor tüm belirtiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…