Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok yarın yapmam öbürgün yaparım çünkü benim değişebiliyor günlerim bazen 26 bazen 27 günde bir oluyorum regl.O yüzden yarını da geçiririm Allah sabır verirse.

yemin ediyorum ayın ayın en sabırlılarındansın sibel abla sana gıpta ediyorum inş o günü görürüz ve güzel haberini duyarız

ay bende senin gibimi oldum acaba bilmiyorumki.. pzt den beri kafamda hafif bir dönme.. kulaklarımda dolgunluk.. 2 gündürde ara ara mide bulantısı gibi duygular içerisindeyim .. regl olmam lazım bugün yarın.. sabah idrarda bişi çıkmadı.. acaba demeye devam etmelimiyim ?

cnm birçoğumuz bugün ve yarını bekliyoruz çok zor ama inş hiç değilse birimiz güzel haber veririz ya inşşşşşşşş

merhaba arkadaşlar bu siteye bayadır üyeyim ama sınavlar evlilik derken girememiştim maalesef.
3 aylık evliyim ben bu yılın başında regl oldum düzenli sonra aradan tam 15 gün geçti ve yine kanamam oldu ilk 2 gün ve son gün kahverengi damlacıklar 3.gün ise avuç içini doldurmıyacak bir pembemsi bir akıntıydı hamilelikten ziyade acaba bir rahatsızlık belirtisimidir diye çok korktum hiç başına böyle bişey gelen arkadaşlar varmıdır acaba?? :85:

Son düzenleme:
şimdi biraz işime döneyim güzel bayanlar sonra yine görüşürüz ben yokken sakın kötü ahberler vermeyin nolurrrrrrrrrrrrrr:26:

yemin ediyorum ayın ayın en sabırlılarındansın sibel abla sana gıpta ediyorum inş o günü görürüz ve güzel haberini duyarız

İnşallah canımm inşallahhh.Ben ödül plaketimi isterim banane :)) Sabırdan çatlamazsam iyidir bugün.
Hadi sana da kolay gelsin inşallah güzel haberlerini alırım.Arada yaz merak ederim :))

Serapcım günaydın hoşgeldin muhtemelen geçmiş sayfalardasındır daha :)) bugün büyük gün dua et bizim için.

of kızlar nedir bu ya adet yaklaşınca ayrı adetten sonra ayrı dert nedir bu ya tam bi işkence ALLAH hepimize sabır versin yaaaa of bu ay bu beklentiler son bulurda herkes güsel haberler verirrr hamile patlaması yaşarız inşallah bu ayyy

canım,geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşirsin,moral bozacak birşey yok,haplar bittikten sonra çalışmaya devam

dur bakalım kırmızılar gelmeden karamsarlığa kapılma,ben geçen sene hamile kaldıktan 2 hafta sıonra 2.çizgimi görmüştüm,çünkü geç döllenmeydi,dur bekle bakalım,hadi inşaallah hamilesindir.

Günaydın şekerler,

Ben sabah test yaptım. 2. çizgi silik olarak çıktı.. Galiba hamileyim yani.. Tam emin olmak için öğlen arasında gidip kan testi yaptıracağım..
tamamdır bu iş

canım sağol ama bunda ben yazıyorum son 3 adet tarihimi ama hesaplamıyooo :2::2::2:
tüh becerememişmiyim,ama kızılmavicim hemen duruma el atmış zaten,teşekkürler sibelcim

GÜNAYDIN TOPİCCCC !!! BUGÜN BÜYÜK GÜN ...Bat' ı olan 4 kişiyiz.Allahım gösterme bize kırmızı kartı bugün nolurrrr...

Elagulum ne durumdasın canım ?
sibelcim merhaba canım,elagülüm selam,hadi kızlar bugün gözlerim hep üstünüzde olacak,inşaallah şöyle mutlu haberlerinizi alırız,istermisiniz bende dahil olmak üzere hepimiz bu ay hamile kalırmışız,sonra hep beraber aynı tarihlerde doğum yapar sonrada başka bir topikte bebeğimin gazı çıkmıyor,şu kadar kiloda diye bunları paylaşırız.AMİN:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…