kızlar ben şimdilik çıkıyorum daha kahvaltı bile yapmadım önce size bakayım dediminşşş herkesden güsel haberler gelirrr
cnm hadi güzel bi kahvaltı yap afiyet olsun
Yok yarın yapmam öbürgün yaparım çünkü benim değişebiliyor günlerim bazen 26 bazen 27 günde bir oluyorum regl.O yüzden yarını da geçiririm Allah sabır verirse.
ben geçen ay çok komiktim yani şimdi gülüyorum o zamanki halime. midem bulanmasa bile midem bulanmıyo sanıyo, başım dönüyo zannediyordum. hani hamile olacağıma inandıracağım ya kendimiama bu ay o saçma takıntılarımdan da vazgeçtim. sadece hamile olduğuma inanmak istiyorum en büyük belirti bu olsa gerek
ay bende senin gibimi oldum acaba bilmiyorumki.. pzt den beri kafamda hafif bir dönme.. kulaklarımda dolgunluk.. 2 gündürde ara ara mide bulantısı gibi duygular içerisindeyim .. regl olmam lazım bugünyarın.. sabah idrarda bişi çıkmadı.. acaba demeye devam etmelimiyim ?
yok canm istanbulda yaşıyorum saati hala düzeltemedim hangi saat dilimini seçmek gerekiyo uğraştryorum seni ama
aynı ağrılar bendede vardı ama bişi yok.. artı 2gündür midem bulanıo...
cnm birçoğumuz bugün ve yarını bekliyoruz çok zor ama inş hiç değilse birimiz güzel haber veririz ya inşşşşşşşş
kızlar ben şimdilik çıkıyorum daha kahvaltı bile yapmadım önce size bakayım dediminşşş herkesden güsel haberler gelirrr
Afiyet olsun canım...
sibelcim buldum en sonunda çok sağol yardımların içinnn
yemin ediyorum ayın ayın en sabırlılarındansın sibel abla sana gıpta ediyorum inş o günü görürüz ve güzel haberini duyarız
canım,geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşirsin,moral bozacak birşey yok,haplar bittikten sonra çalışmaya devamselam arkadaşlar günlerdir başınızın etini yedim soru soru soru ama sonunda gittim doktora bugün ve bu kadar belirtinin gebelikle ilgisinin olmadıgını ufaldı denilen kistin tekrar büyüyüp 5 cm e ulaştıgını hormonlarımın bu yüzden ters düz oldugunu anladım .söktürücü + dogum kontrol hapı verdi. ve bunu epey uzun süre kullanmamı onerdi . 10 yıldır bu kistten kurtulamadım küçülüyo bitti diyorum kabus gibi geri geliyor.ya sanırım bu kist hiç geçmicek ve bebek hayal olcakama yinede yardımcı olan ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim artık sizlerin mutluluguna ve sohbetinize ortak olarak devam ederim
dur bakalım kırmızılar gelmeden karamsarlığa kapılma,ben geçen sene hamile kaldıktan 2 hafta sıonra 2.çizgimi görmüştüm,çünkü geç döllenmeydi,dur bekle bakalım,hadi inşaallah hamilesindir.günaydın şekerler..
adet günüm takvimde bugün gösteriyor ama ben henüz kırmızı kart görmedim.. Sabah test yaptım tek çizgi.. beklenen haber yani.. Bugün ve yarın artık kırmızıları bekleyeceğim sanırm..
tamamdır bu işGünaydın şekerler,
Ben sabah test yaptım. 2. çizgi silik olarak çıktı.. Galiba hamileyim yani.. Tam emin olmak için öğlen arasında gidip kan testi yaptıracağım..
tüh becerememişmiyim,ama kızılmavicim hemen duruma el atmış zaten,teşekkürler sibelcimcanım sağol ama bunda ben yazıyorum son 3 adet tarihimi ama hesaplamıyooo :2::2::2:
sibelcim merhaba canım,elagülüm selam,hadi kızlar bugün gözlerim hep üstünüzde olacak,inşaallah şöyle mutlu haberlerinizi alırız,istermisiniz bende dahil olmak üzere hepimiz bu ay hamile kalırmışız,sonra hep beraber aynı tarihlerde doğum yapar sonrada başka bir topikte bebeğimin gazı çıkmıyor,şu kadar kiloda diye bunları paylaşırız.AMİN:26:GÜNAYDIN TOPİCCCC !!! BUGÜN BÜYÜK GÜN ...Bat' ı olan 4 kişiyiz.Allahım gösterme bize kırmızı kartı bugün nolurrrr...
Elagulum ne durumdasın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?