Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hahaha bu mesajından önce bende sana bir test al yazmışım,dur şimdi ben şeytanmı oluyorum,dur bir daha gülücem

sen bilmeden şeytan olmuşsun Serapcım Ay nasıl bir stresdir bu yaa,stresten öte heyecan sanırım benimki bir ümit işte.Stresten sigaraya vurdum kendimi zaten ağzımın tadı yok hiç.Bu kırmızılar dalga geçiyo benle resmen gelsemmi gelmesemmi diye arada belirti veriyo sağdan soldan,bir elime geçirsem onları gebertecem :))))) Kafayı yemenin son noktası bu olsa gerek

kızlar ben yarın bu saatlerde doktorda olucam bu sabah yine idrar testi yaptım sabah idrarıyla tek çizgi malesef adetimde baya gecikti bakalım doktor ultrasona sokar gibime geliyor bide bugün bişey öğrendim yalancı gebelik oluyormuş çok istenen gebeliklerde vucut kendini gebeymiş gibi kandırıyormuş hatta belirtiler bile aynı gebelik belirtisi oluyormuş bunların içinde adet gecikmeside olurmuş benimkide böyle bişey olmasın yarın belli olacak benim için dua edin :26:

öncelikle hoşgeldin canım...
canum bu belirtiler adet olacaklardada hamile kalanlardada olabiliyor,yani her iki durumdada aynı belirtileri yaşıyoruz genelde.bazende çoğu psikolajik de olabiliyor.ayrıca daha test yapman için çok erken,hamilelik en erken kanda sonra idrarda çıkıyor,en güzeli regl tarihini beklemek,günün geçerse kan testi yaptır,inşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir sorun yoktur da müjdeli haberle gelirsin.

Hayırlısı şeker, inşallah güzel haberler getirirsin. Şekerim benim de geçen ay sebepsiz yere 10 gün gecikmişti, 2 kez kan tahlili yaptırmıştım ikisinde de negatif çıkmıştı. Doktor stresten gecikme olduğunu demişti.

İnşallah seninkisi gebelik dolayısıyla gecikmedir.

çok stres yaptım ben bu ay çok içimde bi his vardı sanki bu ay olacak diye sürekli bunu düşündüm hergün heran aklımda gelmesin kırmızılar diye wc ye gidip durdum korkuyla ya olursam diye bakalım yarın olsun eğer sebeb stes derse doktor adet söktürücü verir herhalde yani gebelik kesin yoksa tabi gerçi ben biliyorum bişey yok vucudum bana buay oyun etti beni kandırdı neyse yarın paylaşırım sizlerle

oo içindeki ses bendede vardı senin kadar takip etmesemde, yinede içinde bir ses hep inşş dedi.. umutsuz olmama rağmen inş ve keşkelerle karışık beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…