- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
kızlar tuşlar dönüo resmen pc nin.. midem de garip.. ne oluo bana.. bayılcak gibiyim sanki.. :18:
arkadaşın dediği gibi ya şekerin tansiyonun düştü,ya uykusuzsun yada hamileeeeeeee....
bir hafta gecikmeden sonra geldi sonunda kırmızılar
hahaha bu mesajından önce bende sana bir test al yazmışım,dur şimdi ben şeytanmı oluyorum,dur bir daha gülücem
eczaneye yürücek takatim yokki...
geçer belki..
inşaallah hamilesindir canım,ben inanıyorum müjdeli haberle geleceksin,hadi bekliyruz haberlerini
Güzel düşünceler ve motivasyon için teşekkürler şeker, inşallah güzel haberlerle gelirim
öyle tabi canımüzülme canım,hayırlısı buymuş,önümüzdeki maçlara bakacağız artık,moralini yüksek tut
bir hafta gecikmeden sonra geldi sonunda kırmızılar
olur olur ben yatıyorum öyle arasıracanım inşş hadi mutlu haberleri getir bize..
bu arada ben işteyim..masanın üzerine uzansam olurmu kızlar:)
ben gördüm sen görme kırmızıyıHiç dert etme canım bu ay hayırlısı diilmiş önümüzdeki aya inşallah görmezsin kırmızıları.Bende aynı kaderi paylaşıcam seninle gün içinde.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılanlardanım bir süredir sizi okuyorum açıkçası çok iyi geliyor paylaşımları okumak...
bişi sorucam..
adet günüme 4 gün var,belirtiler arasında hiç kuyruk sokumunda belinde sıcaklık ağrı olan var mıydı ? bir de uyku halsizlik şişkinlik mide ağrısı yanması çeken??
dün idrar testi yaptım - çıktı
3 ocakta adet olmuştum..yumurtlama dönemlerinde yapmıştık acaba olabilir mi ? :18:
kızlar ben yarın bu saatlerde doktorda olucam bu sabah yine idrar testi yaptım sabah idrarıyla tek çizgi malesef adetimde baya gecikti bakalım doktor ultrasona sokar gibime geliyor bide bugün bişey öğrendim yalancı gebelik oluyormuş çok istenen gebeliklerde vucut kendini gebeymiş gibi kandırıyormuş hatta belirtiler bile aynı gebelik belirtisi oluyormuş bunların içinde adet gecikmeside olurmuş benimkide böyle bişey olmasın yarın belli olacak benim için dua edin :26:
kızlar ben yarın bu saatlerde doktorda olucam bu sabah yine idrar testi yaptım sabah idrarıyla tek çizgi malesef adetimde baya gecikti bakalım doktor ultrasona sokar gibime geliyor bide bugün bişey öğrendim yalancı gebelik oluyormuş çok istenen gebeliklerde vucut kendini gebeymiş gibi kandırıyormuş hatta belirtiler bile aynı gebelik belirtisi oluyormuş bunların içinde adet gecikmeside olurmuş benimkide böyle bişey olmasın yarın belli olacak benim için dua edin :26:
ben gördüm sen görme kırmızıyıhatta kimse görmesin ben yeterim bu topiğe
çok stres yaptım ben bu ay çok içimde bi his vardı sanki bu ay olacak diye sürekli bunu düşündüm hergün heran aklımda gelmesin kırmızılar diye wc ye gidip durdum korkuyla ya olursam diye bakalım yarın olsun eğer sebeb stes derse doktor adet söktürücü verir herhalde yani gebelik kesin yoksa tabi gerçi ben biliyorum bişey yok vucudum bana buay oyun etti beni kandırdı neyse yarın paylaşırım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?