çok stres yaptım ben bu ay çok içimde bi his vardı sanki bu ay olacak diye sürekli bunu düşündüm hergün heran aklımda gelmesin kırmızılar diye wc ye gidip durdum korkuyla ya olursam diye bakalım yarın olsun eğer sebeb stes derse doktor adet söktürücü verir herhalde yani gebelik kesin yoksa tabi gerçi ben biliyorum bişey yok vucudum bana buay oyun etti beni kandırdı neyse yarın paylaşırım sizlerle
bir hafta gecikmeden sonra geldi sonunda kırmızılar
kızlar ben yarın bu saatlerde doktorda olucam bu sabah yine idrar testi yaptım sabah idrarıyla tek çizgi malesef adetimde baya gecikti bakalım doktor ultrasona sokar gibime geliyor bide bugün bişey öğrendim yalancı gebelik oluyormuş çok istenen gebeliklerde vucut kendini gebeymiş gibi kandırıyormuş hatta belirtiler bile aynı gebelik belirtisi oluyormuş bunların içinde adet gecikmeside olurmuş benimkide böyle bişey olmasın yarın belli olacak benim için dua edin :26:
bugün beklenmeyen kırmızılardan birini gördük maalesef. didem kırmızı kart gördü. bunun için üzgünüm umarım başka kırmızı vakası olmaz. ben de bugünü bekliyorum ama şimdlik bişey yok. daha çok akşam bekliyorum o kırmızı haini. genelde öyle oluyor çünkü. 5 gün ve 2 gün önce test yapmıştım negatifti. sanırım bende bu ay bişey yok
bugün beklenmeyen kırmızılardan birini gördük maalesef. didem kırmızı kart gördü. bunun için üzgünüm umarım başka kırmızı vakası olmaz. ben de bugünü bekliyorum ama şimdlik bişey yok. daha çok akşam bekliyorum o kırmızı haini. genelde öyle oluyor çünkü. 5 gün ve 2 gün önce test yapmıştım negatifti. sanırım bende bu ay bişey yok
şu an topikte hamile arkadaşımız var mı bizi takip eden, acil bi soru sormam lazım. son 3 gün içerisinde 6 kişi (hiç konusu geçmediği halde) bana hamilemisin diye sordu. çünkü karnım o kadar şişki anlatamam. normalde regl dönemine yakın zaten şişer ama bu defa resmen davul gibi. fakat hamile olsam bile en fazla 3 haftalıktır bu kadar şişin olması imkansız. hamile arkadaşlarımız varsa bu konuda bana bi fikir verebilir mi. kendilerinde de böyle bir şiş oldu mu acaba.
ayrıca diğer hanımların da bi fikri varsa beni aydınlatsın lütfennnnnnnnnnnn
Aynı şey daha önce bana da olmuştu. Ama benim biraz daha fazlaydı sanırım. Her gören hamilemisin diye soruyordu. Malesef değildim ve adetten sonra geçti. Umarım seninki bebiştendir. Gebelik olunca çok fazla gaz oluyormuş ya o da şişkinlik yapabilir.
şu an topikte hamile arkadaşımız var mı bizi takip eden, acil bi soru sormam lazım. son 3 gün içerisinde 6 kişi (hiç konusu geçmediği halde) bana hamilemisin diye sordu. çünkü karnım o kadar şişki anlatamam. normalde regl dönemine yakın zaten şişer ama bu defa resmen davul gibi. fakat hamile olsam bile en fazla 3 haftalıktır bu kadar şişin olması imkansız. hamile arkadaşlarımız varsa bu konuda bana bi fikir verebilir mi. kendilerinde de böyle bir şiş oldu mu acaba.
cnm iyi bi noktaya daha temas ettin bende bu ay hiç olmadığı kadar gaz ve sancısı var. yaaa bunlar neyin nesi regl olacaksam olayım artık bu strese dayanamıyorum. şimdi gidip bir tane daha test alsam biliyorum ki tek çizgiyi görüp apışıp kalacam. kan testine hiç vaktim yok. beklemekten de çıldırcam. allahımmmm bana sibel ablamın sabrının yarısından versen yeter yarabbimmmmm
arkadaşlar size bir sorum olacak...
regl günüm 27 ocak. yani yarın. ama bugün kahve rengi şeklinde hafif akıntı gibi lekelenme oldu. afedersiniz ama çamaşırım lekelendi. ama hiç karın ağrısı gibi adet belirtisi yok. hamilelikte böyle bir belirti olabilirmi adet günlerine yakın günlerde lekelenme olurmu. offf morelim çok bozuk hamilemiyim yoksa bu adet olacağımın belirtisimi?
bilgisi olan varsa. lütfn cvp verebilirmi?
cnm iyi bi noktaya daha temas ettin bende bu ay hiç olmadığı kadar gaz ve sancısı var. yaaa bunlar neyin nesi regl olacaksam olayım artık bu strese dayanamıyorum. şimdi gidip bir tane daha test alsam biliyorum ki tek çizgiyi görüp apışıp kalacam. kan testine hiç vaktim yok. beklemekten de çıldırcam. allahımmmm bana sibel ablamın sabrının yarısından versen yeter yarabbimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?