Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ben o dediğini aylarca yaşadım inan ki. Artık bu ay kendi kendime dedim ki sürekli kafayı buna takmayacağım. Kafamı başka şeylerle doldurmaya çalıştım. Ama dün var ya içim içimi yedi. Gece uyku tutmadı heyecandan

kızlar çevreme bakıyorum benim yaşımdaki arkadaşlarımın okula giden çocukları var hatta bitanesi 3 aylık hamile üstelik benden 2 yaş da ufak yaşım 32 benim buda üzüyor beni

Merhaba arkadaşlar...
Ben 5 yıllık evliyim ve henüz birşey yok.
Bu ay ben de ümitliyim ama daha erken, son adetim 7 Ocak ve beklenmeyen adetim 4 Şubat. Daha 9 gün var. Ara ara bulantılarım var, hafif baş dönmelerim ve kasıklarımda bazen saplanma gibi ağrılar oluyor. Geceleri uyuyamıyorum, sabah kalkmak bilmiyorum doğal olarak. Ve ayaklarım çok üşüyor, bazen tabanlarım yanıyo gibi bazen de sanki buzun içinde. Anlamadım yani. Daha çok erken ve bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum. Belki ben beklediğimden böyle hissediyorum. Karışığım yani.
Allah herkesin beklentilerine cevap versin...

bir hafta gecikmeden sonra geldi sonunda kırmızılar

canm üzülme diyecem ama insan bi kaç gün üzüntüsünü yaşıyor maalesef. sonra çalışmalara başlamk için bekliyor. diğer hanımlarında dediği gibi sen de önündeki maçlara bak. en azından stresten kurtuldun. neydi ne olacaktı derken insan yıpranıyor.

canım duacınız. inşallah güzel bir haber verirsin bizlere

bugün beklenmeyen kırmızılardan birini gördük maalesef. didem kırmızı kart gördü. bunun için üzgünüm umarım başka kırmızı vakası olmaz. ben de bugünü bekliyorum ama şimdlik bişey yok. daha çok akşam bekliyorum o kırmızı haini. genelde öyle oluyor çünkü. 5 gün ve 2 gün önce test yapmıştım negatifti. sanırım bende bu ay bişey yok

Hemen ümitsizliğe kapılmak yok öyle dur bakalım daha akşama çook var.Hayırlısıyla görmeyelim o kırmızıları biz.

Bence kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılmamalısınız. İnşallah tüm bekleyenler şöyle bir 9 ay görmezler kırmızıları...

offf ya kızlar bize bi değnek dokunsada hepimiz hamiş kalsak yoruldum artık ya gün say gün bekle gün hesapla ve sonu kırmızı karttt

şu an topikte hamile arkadaşımız var mı bizi takip eden, acil bi soru sormam lazım. son 3 gün içerisinde 6 kişi (hiç konusu geçmediği halde) bana hamilemisin diye sordu. çünkü karnım o kadar şişki anlatamam. normalde regl dönemine yakın zaten şişer ama bu defa resmen davul gibi. fakat hamile olsam bile en fazla 3 haftalıktır bu kadar şişin olması imkansız. hamile arkadaşlarımız varsa bu konuda bana bi fikir verebilir mi. kendilerinde de böyle bir şiş oldu mu acaba.
ayrıca diğer hanımların da bi fikri varsa beni aydınlatsın lütfennnnnnnnnnnn

Aynı şey daha önce bana da olmuştu. Ama benim biraz daha fazlaydı sanırım. Her gören hamilemisin diye soruyordu. Malesef değildim ve adetten sonra geçti. Umarım seninki bebiştendir. Gebelik olunca çok fazla gaz oluyormuş ya o da şişkinlik yapabilir.

cnm iyi bi noktaya daha temas ettin bende bu ay hiç olmadığı kadar gaz ve sancısı var. yaaa bunlar neyin nesi regl olacaksam olayım artık bu strese dayanamıyorum. şimdi gidip bir tane daha test alsam biliyorum ki tek çizgiyi görüp apışıp kalacam. kan testine hiç vaktim yok. beklemekten de çıldırcam. allahımmmm bana sibel ablamın sabrının yarısından versen yeter yarabbimmmmm

canım benim şişmişti kasıktan başlıyordu şişlik aşırı gaz sancısıda çekmiştim adet şişliğinden çok farklıydı zaten o zaman inanmıştım hamile olduğuma..

Evet, böyle beklemek çok kötü biliyorum ama bence bu geceyi de atlatmalısın. Akşam kırmızıları görmemeli ve çok istiyorsan yarın test yapmalısın ama tabi birkaç gün geçmesi daha iyi. Geç döllenme olursa çıkmazmış zaten. Bende de bu ay çok fazla gaz var. Ama benim çok erken tabi ondan belirtileri önemsemiyorum pek. Haydi hayırlısı...

Canım ben şuan hamile değilim ama 3 ay evvel talihsiz bir hamileilik geçirmiştim.Tecrübeme dayanarak evet olabilir diyorum.Banada annem demişti karnın şişmiş hamilesin sen kesinlikle diye, hayır diye diretsemde 2 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.;Bende regl yaklaştığı için sanmıştım ama hamileliktenmiş.

Elagülümcüm bende ssenle aynı durumdayım.. davul gibiyim.. gazım zaten hat safhada.. bugün ilkdefa deli dehşet midem bulanıo ve başım dönüyor.. göğüslerim çok şiş.. kırmızı karttan daha bu saat oldu haber yok.. ,

ama sabah test yaptım tek çizgi

arkadaşlar size bir sorum olacak...

regl günüm 27 ocak. yani yarın. ama bugün kahve rengi şeklinde hafif akıntı gibi lekelenme oldu. afedersiniz ama çamaşırım lekelendi. ama hiç karın ağrısı gibi adet belirtisi yok. hamilelikte böyle bir belirti olabilirmi adet günlerine yakın günlerde lekelenme olurmu. offf morelim çok bozuk hamilemiyim yoksa bu adet olacağımın belirtisimi?

bilgisi olan varsa. lütfn cvp verebilirmi?

evet bu dönemde lekelenme olabiliyomuş.Dr.lar söylediği bu.İnş hamilesindir.

Canım benim ben sana hemen bir kucak dolusu sabır yolliyim :)) Hadi sen çalışıyorsun bir işin var meşgulsün ya ben ne yapayım evdeyim bütün gün boş boş oturuyorum kuruyorum, bir ümitleniyorum bir ümitsizliğe kapılıyorum ama test yapmak yok üzülmek yok regl olacaksamda olayım napim diyorum.Ha gayret azıcık daha sabret.Şişkinliğin gazdan olabilir bende de var ama hafif.Tuvalete gitmeye korkuyorum valla bugün görmiyim kırmızı diye ödüm kopuyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…