Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bildiğim kadarıyla adete yakın implantasyon kanaması olabiliyormuş. Önce pembemsi daha sonra kahve rengi. Ama tabi normal adet kanaması gibi değil, çok az olurmuş. Biraz daha sabredin kesilirse ve yarın devamı gelmezse bebiş yolda demektir. :)

Handecim bence sen de hamilesin bütün belirtiler birarada olunca durum onu gösteriyor hadi hayırlısı inşallah.

Canım merhaba :) Nasılsın? İnş kırmızıları görmezsin ya.Bende 31 inde olcam ama bilemiyorum.Bugün ilkkez acaba dedim yani.Kasık ağrısı hissettim bi kaç kez ama pek sanmıyorum.Birde mide bulantısı hissediyorum ama ben ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bulantı.Gerçi 4. haftada bulantı olmaz diye söyleniyor ama kısmet.Neyse ben Mart ayından ümitliyim.Ozaman hamile kalabilriim sanki..

Candasım bize çok dua et bugün kırmızı kartı görmeyelim.Ben,elagulum,yarenhande beklemedeyiz.Bugün akşam olmayacak gibi.

walla bilemiyorum cnm yaa.. sabah test yaptığım için test yapmanın bir anlamı benim için artık yok...

sadece bekliyorum bakalım..

Yapma zaten başka test bekle bakalım 1 gün daha olmazsan yarın kan testine gidersin.İnşallah hamilesindir canım bunu gönülden diliyorum.Kendim için de hepimiz içinde duacıyım bugün çok.

Candasım bize çok dua et bugün kırmızı kartı görmeyelim.Ben,elagulum,yarenhande beklemedeyiz.Bugün akşam olmayacak gibi.

ben yarında tehlikeli gündeyim bana göre yarın.. takvime göre bugün regl olmam lazım.. hayırlısı bakalım.. midem gerçekten çok kötü.. başımda.. ya hasta olcam.. ya tansiyonum anormal değerlerde şuanda ben mucizevi eseri ayaktayım.. ya da bebişim gelio...

aa hepinizin günü mü bugün :)) Ayy inş hiçbiriniz kırmızı görmesde bebeiş görürsünüz ya.Dualarım hepinizin yanında olsun inş. Elagül, yarenhande ve sen...
walla bilemiyorum cnm yaa.. sabah test yaptığım için test yapmanın bir anlamı benim için artık yok...

sadece bekliyorum bakalım..

Canım hiç belli olmaz o iş.Benim arkadaşım 4 günlük gecikmede göremedi ama kanda gördü.

İnş sonuncusu olsun.

Hoşgeldin Candasım.Bugün stresliyim, heyecanlıyım,sabırsızım vs vs.Hayatım boyunca regl olmiyim diye bu kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum.Nedense kırmızıları görmeye sabrım yok bugün.Regl olucağıma dair arada geliyor gidiyor belirtiler ama ağrım yok fazla.Sırtımdan kuyruk sokumuna kadar inen hafif bir ağrı var,arada belime vuruyor.Böyle işte bendeki gelişmeler.İnşallah sendekiler de hamilelik belirtisidir.Peki bişey sorucam sana göğüslerin illa davul gibi şiş mi olması gerekiyor gebelik olması için ? Sen tecrübelisin bilirsin.

İnş sonuncusu olsun.

amin cnm.. iyiki sizler varsınız.. şahsen ben en yakın ark bile.. bu kadar didik didik belirtilerimi hissettiklerimi paylaşamıyorum hele annem sen kafayı bebekle bozmuşsun diyor:) bende snirleniyorum bu sefer.. iyi ki sizler varsınız..

şimdlik sibel abla ve handeden de kötü hber yok dimi eb bi girip bi çıkıyorum topiğe... peki diyelim ki bugün kırmızı kart görmedik. yarın ne yapacağız yine bekleyecek miyiz

offf allahım hepimize nasip eylesin.
ne ümitle bekliyoruz. inşallah hamileyimdir allahımm yardımcı ol.

Bende senle aynı durumdayım canım yarında devam ediyor benim tehlikem çünkü değişiyor siklusum ay ay.Örn. SAT 10 Ekim,7 Kasım,4 Aralık,30 Aralık

İnşallah bebiştendir bu belirtiler.Sen dinlenmeye çalış bugün ağır iş yapma,fazla eğilip kalkma,istirahat etmeye bak.Hayırlısı Allahtan.

Canım ya ne zorlu bi bekleyiş değil mi İnş hepsi belirtidirde yüzün güler bu ay :) Ben hamileyken davul gibi şişmişti.Genelde de şişkinlik en büyük gösterge.Ama çok nadirde olsa gögüs şişkinliği yaşamayanlarda varmış.şişkinlikten ziyade damarlardan bi sızı giriyor.Meğerse süt topluyormuş.Daha çok sızıdan anlayabilirsin canım.
Maalesef öyle negatif insnalar çok, yaşayan bilir u hali.Boşver biz bize yeteriz :)

ya kızlar ben bu ay 4 gün erken olmuştum acayip sancım olmuştu ve kananmam normalden az olmuştu benim şuan belim ve başım çok ağrıyo ve bulantıdan ölücem acaba üzerine görmüş olabilirmiyim ama normal adet kanaması vardıı acaba diyorum ilk bebğimdede baş ağrısından hastanelik olmuştum ilk ay acaba varmıdır ya offf

şimdlik sibel abla ve handeden de kötü hber yok dimi eb bi girip bi çıkıyorum topiğe... peki diyelim ki bugün kırmızı kart görmedik. yarın ne yapacağız yine bekleyecek miyiz

Yok canım daha bişey çok şükür.Yarına Allah kerim :)) Benim günüm yarında olabilir o yüzden ben yarını da geçiririm öyle sonra yaparım test.Sen bugün olmazsan yarın öğlende yap artık bir test bari :)) Ancak sabredersin yarın öğlene Şaka bir yana gönülden diliyorum hamile kalmış olmanı canım benim.3'ümüz de kırmızı kart görmeyelim bugün ya nolurki çok şey mi istiyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…