arkadaşlar size bir sorum olacak...
regl günüm 27 ocak. yani yarın. ama bugün kahve rengi şeklinde hafif akıntı gibi lekelenme oldu. afedersiniz ama çamaşırım lekelendi. ama hiç karın ağrısı gibi adet belirtisi yok. hamilelikte böyle bir belirti olabilirmi adet günlerine yakın günlerde lekelenme olurmu. offf morelim çok bozuk hamilemiyim yoksa bu adet olacağımın belirtisimi?
bilgisi olan varsa. lütfn cvp verebilirmi?
Elagülümcüm bende ssenle aynı durumdayım.. davul gibiyim.. gazım zaten hat safhada.. bugün ilkdefa deli dehşet midem bulanıo ve başım dönüyor.. göğüslerim çok şiş.. kırmızı karttan daha bu saat oldu haber yok.. ,
ama sabah test yaptım tek çizgi
karnım çok agrıyo ıse nası gıdıcem ben
Canım benim ben sana hemen bir kucak dolusu sabır yolliyim :)) Hadi sen çalışıyorsun bir işin var meşgulsün ya ben ne yapayım evdeyim bütün gün boş boş oturuyorum kuruyorum, bir ümitleniyorum bir ümitsizliğe kapılıyorum ama test yapmak yok üzülmek yok regl olacaksamda olayım napim diyorum.Ha gayret azıcık daha sabret.Şişkinliğin gazdan olabilir bende de var ama hafif.Tuvalete gitmeye korkuyorum valla bugün görmiyim kırmızı diye ödüm kopuyo :))
Handecim bence sen de hamilesin bütün belirtiler birarada olunca durum onu gösteriyor hadi hayırlısı inşallah.
walla bilemiyorum cnm yaa.. sabah test yaptığım için test yapmanın bir anlamı benim için artık yok...
sadece bekliyorum bakalım..
Candasım bize çok dua et bugün kırmızı kartı görmeyelim.Ben,elagulum,yarenhande beklemedeyiz.Bugün akşam olmayacak gibi.
aa hepinizin günü mü bugün :)) Ayy inş hiçbiriniz kırmızı görmesde bebeiş görürsünüz ya.Dualarım hepinizin yanında olsun inş. Elagül, yarenhande ve sen...Candasım bize çok dua et bugün kırmızı kartı görmeyelim.Ben,elagulum,yarenhande beklemedeyiz.Bugün akşam olmayacak gibi.
walla bilemiyorum cnm yaa.. sabah test yaptığım için test yapmanın bir anlamı benim için artık yok...
sadece bekliyorum bakalım..
ben yarında tehlikeli gündeyim bana göre yarın.. takvime göre bugün regl olmam lazım.. hayırlısı bakalım.. midem gerçekten çok kötü.. başımda.. ya hasta olcam.. ya tansiyonum anormal değerlerde şuanda ben mucizevi eseri ayaktayım.. ya da bebişim gelio...
Canım merhaba :) Nasılsın? İnş kırmızıları görmezsin ya.Bende 31 inde olcam ama bilemiyorum.Bugün ilkkez acaba dedim yani.Kasık ağrısı hissettim bi kaç kez ama pek sanmıyorum.Birde mide bulantısı hissediyorum ama ben ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bulantı.Gerçi 4. haftada bulantı olmaz diye söyleniyor ama kısmet.Neyse ben Mart ayından ümitliyim.Ozaman hamile kalabilriim sanki..
İnş sonuncusu olsun.
Bildiğim kadarıyla adete yakın implantasyon kanaması olabiliyormuş. Önce pembemsi daha sonra kahve rengi. Ama tabi normal adet kanaması gibi değil, çok az olurmuş. Biraz daha sabredin kesilirse ve yarın devamı gelmezse bebiş yolda demektir. :)
ben yarında tehlikeli gündeyim bana göre yarın.. takvime göre bugün regl olmam lazım.. hayırlısı bakalım.. midem gerçekten çok kötü.. başımda.. ya hasta olcam.. ya tansiyonum anormal değerlerde şuanda ben mucizevi eseri ayaktayım.. ya da bebişim gelio...
2 saatten fazla oldu içeli bi işe yaramadıMajezik varsa al canım hemen kas gevşetici çok iyi gelir ağrını geçirir.
Canım yaHoşgeldin Candasım.Bugün stresliyim, heyecanlıyım,sabırsızım vs vs.Hayatım boyunca regl olmiyim diye bu kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum.Nedense kırmızıları görmeye sabrım yok bugün.Regl olucağıma dair arada geliyor gidiyor belirtiler ama ağrım yok fazla.Sırtımdan kuyruk sokumuna kadar inen hafif bir ağrı var,arada belime vuruyor.Böyle işte bendeki gelişmeler.İnşallah sendekiler de hamilelik belirtisidir.Peki bişey sorucam sana göğüslerin illa davul gibi şiş mi olması gerekiyor gebelik olması için ? Sen tecrübelisin bilirsin.
amin cnm.. iyiki sizler varsınız.. şahsen ben en yakın ark bile.. bu kadar didik didik belirtilerimi hissettiklerimi paylaşamıyorum hele annem sen kafayı bebekle bozmuşsun diyor:) bende snirleniyorum bu sefer.. iyi ki sizler varsınız..
İnş canım inş allah gönlünce versin.offf allahım hepimize nasip eylesin.
ne ümitle bekliyoruz. inşallah hamileyimdir allahımm yardımcı ol.
2 saatten fazla oldu içeli bi işe yaramadı
şimdlik sibel abla ve handeden de kötü hber yok dimi eb bi girip bi çıkıyorum topiğe... peki diyelim ki bugün kırmızı kart görmedik. yarın ne yapacağız yine bekleyecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?