Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

senin çok düzenli maşallahh 3 gün öncesine atmış hep.. ben en sonuncuyu hatılıyorum sadece o da 29 aralıkta oldum... sen napcan peki cnm.. yarın da olmazsak.. cuma ya mı test yapalım.. ya da en iyisi bunu yarın konuşalım.. ay olsam ayrı dert olmasam ayrı dert..

bence olabilir canım.test yap istersen

aaa cnm bence hemen baktır derim ben.. en azından aklında kalmaz..

Bence de cuma yapalım ki garanti olsun tabi kırmıları görmezsek.Hahaha kafayı yedik valla topikçe :)) Elagulum zor bekler cumayı ama :))

sibel abla ona kalırsa ben de yarın olabilirm benim ki illa beklediğim gün olmuyo bazen bir gün önce bazen bir gün sonra oluyor. sabretmem konusunda haklısın beni tanıdın iyice ama daha da yapmam herhalde yarına kadar olmasam bile. yapıyorum o ikinci çizgiyi silikte olsa göremeyince çok bozuluyorum :111: artık test mest yok. kan testini de geçen sefer iş yerime yakın olduğu için sağlık ocağında yaptırmıştım. ama o da zar zor çünkü aile hekimliği uygulaması nedeniyle kendi mahallendeki sağlık ocağında yaptırman gerekli demişti doktor. hem bu sefer gitsem tanır yine mi geldi bu der falan en iyisi kalsın ne de olsa bugün olmasa da yarın belki sonraki gün regl olcam biliyorum. geçen ay da 3 gün gecikmişti....

öncelikle hamile değilim ama nacizane tahminimi söylemek istiyorum.. eğer hamile kalmak için tedavi görüyorsan yumurta geliştirici ilaçlar ve çatlatma iğneleri acayip bi şişkinlik veriyor insana benim ilk düşüğümde öyle olmuştu..

dur bakalım.. tamam olmazsak oturup ağlamayacağız tabiki ama en azından son ana kadar ümitlerimizi kaybetmeyelim.. elimizde başka bişi yokki::)

bir de şu var benim akıntım olsa da kaşıntım hiç olmazdı asla. bu ay bir kaç defa beni rahatsız edenkaşıntı ve yanma oldu. çok değil bir kaç defa. sizde de böyle birşey var mı?

yok cnm benim herhangi bir tedavi görmüyorum

kızlar şimdi başka sitede bişiiler okudum.. bu işler çok karışık.. biri nin 2 hafta ne kanda ne idrarda çıkmamış.. dr. söktürücü vermiş. kullanmış yine ader olmamış.. sonra arkk test yapmaya ikna etmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.. oldukça geç döllenmeymiş..

diğeri adetine 5 gün kala test yapmış çıkmış.. dr gitmiş. diğer aydan hamile kaldığını söylemişler adet görmesine rğmen üstüne görmüş geç döllenmeyle.. yani sanırım herkeste farklılık gösteriyor..

neyi baz alacaz artık bende anlamadım.

karnım ağrımaya başladı ya offf adet oluyorum galiba. neden olmuyo 8 aydırr anlayamıyorum.

bunu bende okumuştum.Aslında mümkün olduğunca adetliyken bile ilaç alınmamalı.Bu ihtimal için.Benim annemde üzerine görmüş bana hamileyken.Ailede varsa ihtimal daha yüksekmiş.Dikkat etmek gerek.

bunu bende okumuştum.Aslında mümkün olduğunca adetliyken bile ilaç alınmamalı.Bu ihtimal için.Benim annemde üzerine görmüş bana hamileyken.Ailede varsa ihtimal daha yüksekmiş.Dikkat etmek gerek.

ben ilk hamileleğimde üstüne gördüm.. o yüzden 8 haftaya kadar anlamadım ve anladığımda 2.adetimi 10 gün geçmişti.. korunuyordum mümkün değil deyip öylesine test yaptım ve çıktı... bgünkü belirtilerimle aynıydı.. tansiyon sandım ama deüilmiş.. inşş bu sefer yine öyledir ve bebişim gelir karnıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…