- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Bende senle aynı durumdayım canım yarında devam ediyor benim tehlikem çünkü değişiyor siklusum ay ay.Örn. SAT 10 Ekim,7 Kasım,4 Aralık,30 Aralık
İnşallah bebiştendir bu belirtiler.Sen dinlenmeye çalış bugün ağır iş yapma,fazla eğilip kalkma,istirahat etmeye bak.Hayırlısı Allahtan.
ya kızlar ben bu ay 4 gün erken olmuştum acayip sancım olmuştu ve kananmam normalden az olmuştu benim şuan belim ve başım çok ağrıyo ve bulantıdan ölücem acaba üzerine görmüş olabilirmiyim ama normal adet kanaması vardıı acaba diyorum ilk bebğimdede baş ağrısından hastanelik olmuştum ilk ay acaba varmıdır ya offf
ya kızlar ben bu ay 4 gün erken olmuştum acayip sancım olmuştu ve kananmam normalden az olmuştu benim şuan belim ve başım çok ağrıyo ve bulantıdan ölücem acaba üzerine görmüş olabilirmiyim ama normal adet kanaması vardıı acaba diyorum ilk bebğimdede baş ağrısından hastanelik olmuştum ilk ay acaba varmıdır ya offf
2 saatten fazla oldu içeli bi işe yaramadı
senin çok düzenli maşallahh 3 gün öncesine atmış hep.. ben en sonuncuyu hatılıyorum sadece o da 29 aralıkta oldum... sen napcan peki cnm.. yarın da olmazsak.. cuma ya mı test yapalım.. ya da en iyisi bunu yarın konuşalım.. ay olsam ayrı dert olmasam ayrı dert..
Yok canım daha bişey çok şükür.Yarına Allah kerim :)) Benim günüm yarında olabilir o yüzden ben yarını da geçiririm öyle sonra yaparım test.Sen bugün olmazsan yarın öğlende yap artık bir test bari :)) Ancak sabredersin yarın öğleneŞaka bir yana gönülden diliyorum hamile kalmış olmanı canım benim.3'ümüz de kırmızı kart görmeyelim bugün ya nolurki çok şey mi istiyoruz :))
şu an topikte hamile arkadaşımız var mı bizi takip eden, acil bi soru sormam lazım. son 3 gün içerisinde 6 kişi (hiç konusu geçmediği halde) bana hamilemisin diye sordu. çünkü karnım o kadar şişki anlatamam. normalde regl dönemine yakın zaten şişer ama bu defa resmen davul gibi. fakat hamile olsam bile en fazla 3 haftalıktır bu kadar şişin olması imkansız. hamile arkadaşlarımız varsa bu konuda bana bi fikir verebilir mi. kendilerinde de böyle bir şiş oldu mu acaba.
ayrıca diğer hanımların da bi fikri varsa beni aydınlatsın lütfennnnnnnnnnnn
sibel abla ona kalırsa ben de yarın olabilirm benim ki illa beklediğim gün olmuyo bazen bir gün önce bazen bir gün sonra oluyor. sabretmem konusunda haklısın beni tanıdın iyiceama daha da yapmam herhalde yarına kadar olmasam bile. yapıyorum o ikinci çizgiyi silikte olsa göremeyince çok bozuluyorum :111: artık test mest yok. kan testini de geçen sefer iş yerime yakın olduğu için sağlık ocağında yaptırmıştım. ama o da zar zor çünkü aile hekimliği uygulaması nedeniyle kendi mahallendeki sağlık ocağında yaptırman gerekli demişti doktor. hem bu sefer gitsem tanır yine mi geldi bu der falan en iyisi kalsın ne de olsa bugün olmasa da yarın belki sonraki gün regl olcam biliyorum. geçen ay da 3 gün gecikmişti....
öncelikle hamile değilim ama nacizane tahminimi söylemek istiyorum.. eğer hamile kalmak için tedavi görüyorsan yumurta geliştirici ilaçlar ve çatlatma iğneleri acayip bi şişkinlik veriyor insana benim ilk düşüğümde öyle olmuştu..
yok cnm benim herhangi bir tedavi görmüyorum
sibel ve hande abla siz sabır taşı mısınız ya
kızlar şimdi başka sitede bişiiler okudum.. bu işler çok karışık.. biri nin 2 hafta ne kanda ne idrarda çıkmamış.. dr. söktürücü vermiş. kullanmış yine ader olmamış.. sonra arkk test yapmaya ikna etmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.. oldukça geç döllenmeymiş..
diğeri adetine 5 gün kala test yapmış çıkmış.. dr gitmiş. diğer aydan hamile kaldığını söylemişler adet görmesine rğmen üstüne görmüş geç döllenmeyle.. yani sanırım herkeste farklılık gösteriyor..
neyi baz alacaz artık bende anlamadım.
karnım ağrımaya başladı ya offf adet oluyorum galiba. neden olmuyo 8 aydırr anlayamıyorum.
bunu bende okumuştum.Aslında mümkün olduğunca adetliyken bile ilaç alınmamalı.Bu ihtimal için.Benim annemde üzerine görmüş bana hamileyken.Ailede varsa ihtimal daha yüksekmiş.Dikkat etmek gerek.
bende de yine gaz sancısı mı böbrek ağrısı mı nedir o başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?