Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm bence bekle derim. en azından adetinin normal gününü bekle.. belirtiler kişiye göre değişio..inş vardır canım ..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ...benim adet günüm 1 gün geçti bu sabah test aldım sonuç negatif çok fazla belirtim yok alsında ara ara karınıma kramp giriyo geceleri oluyo genelde
bide ateş basıyo gene gece oluyo başka bir belirtim yok adetim kaç gün geçmesi lazım test yapmak için

canım kişiye göre değişiyo kiminde 1 gün yeterli oluyo kiminde 10 günde ama en iyi sonuç kan testi

gögüslerim hassas ama şişlik yok benimde akşam üstü yanaklarım yanıyor ateş basıyor. çok merak ediyorum

Süperrr işte günün güzel haberi geldii inan çok sevindim canım senin adına.Darısı bizim başımıza inşallahhh.Bizim kırmızılardan ses yok daha sinyal veriyo arada ama ne gelen var ne giden.İnşallah gelmezler.

benim adetlerim duzensiz hic bi belirti yok bugun olmam lazim olmadim bi kac gundurde mide bulantisi ve istahsizlik artik nedendir bilmem hakkimizda hayirlisi

hayırlısı olsun canım.

bir hafta gecikmeden sonra geldi sonunda kırmızılar

canım üzme sakın kendını hayırlısı olsunnnn..

canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsınnn darısı bizlerin basına inaşallah

Test yaptım pozitif çıkıtı....

hadı bakalım hayılrı olsun şimdidennnn..darısı basımıza

pınarcım nasılsın bakalım bugün ??? hala yok dimi bişey kırmızılar gelmedi ??

canım benim selam hayır hala gelmedı hıc bır belırtıde yokk. sadece az bısey gogüslerim dolgunlastı sısıtı ve asırı derecede gaz sancım varrr bunu ıl defa yasıyorum ama hamile olduğumu sanmıyorum bılıyorsun 3 tane tet yaptırdım ıkısı kandı cıkamdı olsaydı cıkardı dıe dusunuyorum hayırlısı sen nasılsın tatlımmmmm

sibel abla da yok sanırım ütüye daldı en son ütü yapcam diyodu

Baharcım en son ütü yapıyordum kendimi halsiz hissedince bıraktım uzandım biraz uyumuşum laptopun da şarjı bitmiş :)) Bayağı sayfa geride kalmışım.Kırmızılardan haber yok daha ama belirtileri var , belim ağrıyo sanki geliceklermiş gibi.

iyiyim bende canım benide şişkinlik ve gaz rahatsız ediyor valla dünmü bugünmü okumuştum burdaydı sanırım 3 ay boyunca ne kanda çıkmış nede idrarda hayırlısı bakalım İNNNŞALLAAHHHH vardır bebiş

BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)

*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen
*
*
*
*
*

kızıl_mavi, rengarenk, elagulum hadi ınsalalhh kırmızı kartları gormezsınızde güzel haberler verırsınızz

atladıgım varsa lütfen degıstırsın:26:

Son düzenleme:

bekleyin siz kırmızıları gelmiyceeeeeeeeeeeeeeeeekkkkk işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…