- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
aRKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN HAMİLELİK İSTİYORUM ŞUAN ADETİME 5 GÜN VAR İDRAR TAHLİLİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI. KARNIM AĞRIYOR KOYU RENK AKINTIM VAR KASIKLARIMDA ARA ARA AĞRI OLUYOR BAZEN YÜZÜM YANIYOR BAZEN ÜŞÜYORUM BAZENDE İÇİM PIR PIR EDİYOR GİBİ OLUYOR AMA MİDE BULANTISI DEĞİL SİZCE KAN TESTİ YAPTIRAYIM MI? BUNLAR Bİ BELİRTİMİ?
canım kişiye göre değişiyo kiminde 1 gün yeterli oluyo kiminde 10 günde ama en iyi sonuç kan testiherkese iyi akşamlar arkadaşlar ...benim adet günüm 1 gün geçti bu sabah test aldım sonuç negatif çok fazla belirtim yok alsında ara ara karınıma kramp giriyo geceleri oluyo genelde
bide ateş basıyo gene gece oluyo başka bir belirtim yok adetim kaç gün geçmesi lazım test yapmak için
canım kişiye göre değişiyo kiminde 1 gün yeterli oluyo kiminde 10 günde ama en iyi sonuç kan testi
evet canm göğüslerinde şişlik kkasıklarında batma falan varmı pekien iyisi 1 hafta beklemek sanırım
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
tubacım hasta olduğu için çıktı o forumdan grip olmuş. uarın işe gitmicekmiş sanırım bizle olur yarın inşş:)
benim adetlerim duzensiz hicbi belirti yok bugun olmam lazim olmadim bi kac gundurde mide bulantisi ve istahsizlik artik nedendir bilmem hakkimizda hayirlisi
bir hafta gecikmeden sonra geldi sonunda kırmızılar
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
Test yaptım pozitif çıkıtı....
evet canm göğüslerinde şişlik kkasıklarında batma falan varmı peki
pınarcım nasılsın bakalım bugün ??? hala yok dimi bişey kırmızılar gelmedi ??
sibel abla da yok sanırım ütüye daldı en son ütü yapcam diyodu
canım benim selam hayır hala gelmedı hıc bır belırtıde yokk. sadece az bısey gogüslerim dolgunlastı sısıtı ve asırı derecede gaz sancım varrr bunu ıl defa yasıyorum ama hamile olduğumu sanmıyorum bılıyorsun 3 tane tet yaptırdım ıkısı kandı cıkamdı olsaydı cıkardı dıe dusunuyorum hayırlısı sen nasılsın tatlımmmmm
Baharcım en son ütü yapıyordum kendimi halsiz hissedince bıraktım uzandım biraz uyumuşum laptopun da şarjı bitmiş :)) Bayağı sayfa geride kalmışım.Kırmızılardan haber yok daha ama belirtileri var , belim ağrıyo sanki geliceklermiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?