Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benden bu ay geçti de önümüzdeki ay hamile kalanlar içinde bildiğiniz bi istatistik var mı ???

3 gün geciktim bugün 3. günüm

canım hayırlı uğurlu olsun. allah kucağına almayı nasip etsin..
bende beklemedeyim.. belirtilerin nelerdi cnm?

arkadaşlar biri şu meşhur listeyi güncelleyebilirmi..
sibel ütüyü bırak gel artık hadi ama:)))

QUOTE=sensen80;17337106]3 gün gecikmişti tahmin etmiyodum ben olduğunu, idrarda yaptım. kan testi mi yaptırlamlıyım bilmiyorum napçamı?[/QUOTE]

hemen yarın kan testi yaptır.. kan testi her zaman net sonuç verirmiş.. beta hcg testi ayrıntılı yaptır cnm.

belirti göğüslerimde inanılmaz bir büyüme ve hassasiyet var sütyen bile takmadna gittim bugün testi almaya. bide aşırı uyku hali..

Canımm :)) tebrik ederim hadi gözün aydın.Sağlıcakla kucağına al inş :))

bende katılıoyorum hemen söyleme.

süperrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimiz için İnşallah
canım kaç gün geçikti adetin

bende iyiyim canim evet okudum

ay hamilelerimiz cogaliyorrrr inanin cok sevindim darisi bizlerin basina ins. hayirlisiyla bakalim

benim beklenen adetim. 15 subat bakalim hayirlisi bu hafta yumurtlama haftam.

bende iyiyim canim evet okudum

ay hamilelerimiz cogaliyorrrr inanin cok sevindim darisi bizlerin basina ins. hayirlisiyla bakalim

benim beklenen adetim. 15 subat bakalim hayirlisi bu hafta yumurtlama haftam.

iyi çalışınm cnm.. benim bugün normalde olmadım.. bakalım yarın olcammı.. sabırsızlıkla bekliyorum..:44:

aRKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN HAMİLELİK İSTİYORUM ŞUAN ADETİME 5 GÜN VAR İDRAR TAHLİLİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI. KARNIM AĞRIYOR KOYU RENK AKINTIM VAR KASIKLARIMDA ARA ARA AĞRI OLUYOR BAZEN YÜZÜM YANIYOR BAZEN ÜŞÜYORUM BAZENDE İÇİM PIR PIR EDİYOR GİBİ OLUYOR AMA MİDE BULANTISI DEĞİL SİZCE KAN TESTİ YAPTIRAYIM MI? BUNLAR Bİ BELİRTİMİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…