- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
şu an kendimi çok garip hissediyorum. teşekkürler .
cnm öle bişey ki ben bu ay ne halszlik en baş dönmesi ne mide bulantısı ne de başka hiç bir belirti yaşamadım. bendeki tek değişiklik sürekli bahsedip duruyorum ya canım böbrek ağrısı, gaz ve sancısı bir de bel ağrısı oldu. göğüs ağrısı falan da yok. artık kendimden geçtim sizler için dua ediyorum. bir de ben bi araştırma yapmıştım bu ay da hamile kalan büyük ihtimalle kız çocuk doğururmuş. tabi bunu allah bilir de öyle bir istatistik okumuştum
3 gün geciktim bugün 3. günüm
:nazar
kan testini yarınmı yaptırıcan kandamı pozitfi çıktı cnm.. ne kadar geçti adetin?
canım hayırlı uğurlu olsun. allah kucağına almayı nasip etsin..
bende beklemedeyim.. belirtilerin nelerdi cnm?
arkadaşlar biri şu meşhur listeyi güncelleyebilirmi..
sibel ütüyü bırak gel artık hadi ama:)))
belirti göğüslerimde inanılmaz bir büyüme ve hassasiyet var sütyen bile takmadna gittim bugün testi almaya. bide aşırı uyku hali..
valla bahsettiğin belirtilerden bende tık yok
umarım olur ben,m olduysa herkesin olur. ben troid hastasıyım.
nodül yok, yavaş çaılıyodu sonra hızlıya geçti yeni tahlil yaptırmıştım sonuçları bekliyorumgerçekten mi cnmo halde üyük tesadüf. senin rahatsızlığın ne, nodül falan mı var
nodül yok, yavaş çaılıyodu sonra hızlıya geçti yeni tahlil yaptırmıştım sonuçları bekliyorum
Canımm :)) tebrik ederim hadi gözün aydın.Sağlıcakla kucağına al inş :))Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
gözlerim doldu.. çok sevindim kader arkadaşım.. dikkat et.. herkese hemen söyleme.. dinlen.. bebişine çokk ii bak cnm.. darısı bizlerin başına ben halen beklemedeyim cnm inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantım var bugün.. henüz kırmızılar gelmedi..
ay çok sevindim.. hadi hayırlı olsun.. biliodum ben umutluydum senden zaten..
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
süperrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimiz için İnşallah
canım kaç gün geçikti adetin
naber kizlar
nasilsiniz ?
bende iyiyim canim evet okudum
ay hamilelerimiz cogaliyorrrr inanin cok sevindim darisi bizlerin basina ins. hayirlisiyla bakalim
benim beklenen adetim. 15 subat bakalim hayirlisi bu hafta yumurtlama haftam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?